„Отдел Издирване“ - тема 2

• 31 122
  • 546
  •   1
Отговори
# 165
Той каза Евридика, нещо свързано с легендата за Орфей и подземния свят ще да е.

# 166
  • Велико Търново
Telesilla, Разбира се, че изборът е твой, но от линковете на Mari_Mar май е по-лесно гледането. И реклами няма.

# 167
Той каза Евридика, нещо свързано с легендата за Орфей и подземния свят ще да е.
В нашия случай подземният свят явно ще е престъпният.

# 168
Telesilla, Разбира се, че изборът е твой, но от линковете на Mari_Mar май е по-лесно гледането. И реклами няма.

И аз сетих за нея всъщност, като реших, че отново искам да гледам епизода Grinning

В крайна сметка дъщерята на Петър осиновена ли е или не? Не разбрах всичко от разговора на Маги с нейната информаторка.

# 169
  • София
Стар белег не се имитира толкова лесно, пък и защо? Ивица трябваше да убие Нера, а не да се сближава. Още от апартамента й се видя, че той не иска да я убие.
Това с дъщерята може да е инсценирано от Петър, ако усеща, че се приближават - един вид да се презастрахова. А може да иска да я отвлече наистина, ако Катя е дете на някой, който не трябва да си отваря устата /“лудият” например/ 😉
Фантазирам си...😉

# 170
Колко серии остават? Сериалът е към своя край май и трябва да се разплитат нещата леко.

# 171
Ами ако ЕВРИДИКА и ПОРТИЕРЪТ са едно и също лице?!?! - журналистът стигнал по един канал, а ЕВРОПОЛ по друг.

На мен Ралица ми е страшно подозрителна във всяко едно отношение....толкова обсебваща, студена и без грам емоция.

# 172
Стар белег не се имитира толкова лесно, пък и защо? Ивица трябваше да убие Нера, а не да се сближава. Още от апартамента й се видя, че той не иска да я убие.
Това с дъщерята може да е инсценирано от Петър, ако усеща, че се приближават - един вид да се презастрахова. А може да иска да я отвлече наистина, ако Катя е дете на някой, който не трябва да си отваря устата /“лудият” например/ 😉
Фантазирам си...😉

Аз също се замислих за нещо подобно, но Петър наистина искаше дъщеря му да бъде намерена, защото поиска отделът да се включи. Само че защо поиска Камен да не участва не ми е ясно. Чудя се кога Ралица ще се усъмни в благоверния си съпруг.

# 173
  • София
Обаче отпадна един заподозрян - психологът или не съвсем? Евридика да не е бившата му? Ох, голяма параноя ме гони 😂

# 174
  • София

Отдел Издирване
Сезон 1 Епизод 10

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:50 от Mari_Mar

# 175
Изгледах го и аз със закъснение. Все по-заплетено става. И аз се чудя много какво прочете Пешко, че така смени настроението. Това, че инсценира отвличане и на мен ми мина през главата, но пък той изглеждаше наистина притеснен, дори когато беше сам със себе си и не беше нужно да играе. Бая екранно време му отделиха на нашия любимец. Доволна съм. Може би не иска да намесва Камен, защото знае, че той е лисица и ще надуши нещо гнило. Но пък извади лош късмет Маги да разследва, защото тя е дваж по-голяма хрътка от Камен. Много ми харесва Маги как разсъждава, много ги усеща нещата, кой лъже, кой маже.

Изкефих се, че Ивица е Марко, както и предполагахме. Явно са били доста малки като са ги разделили. Малко смешна и неразбираема ми беше сцената, в която Ивица застреля този човек зад Нера...

Омръзна ми от Ралица с нейното вечно ежене и дуднене. Голяма шефка, голямо чудо...

Камен е много готин! Сега не мога да си кривя душата, Вергов си ми е слабост, много секси говори, секси гледа... абе, в днешната серия имаше доста екранно време, та оплакнах окото Joy

# 176
И как Нера като агент от Европол няма да е разбрала кой е брат й за разлика от него? Нещо не ми се връзва.
Историята с отвличането на дъщерята също е странно, но доста хора бяха убити, нормално е да има и врагове. Някой вече каза, че дори и Портиерът не е вездесъщ, нали е замесен в мащабна международна престъпна схема/ организация.
Възможно ли е да искат да изнудват Ралица по този начин? Но няма логика, тя реално му е под носа постоянно.
А Маги защо пусна тези , които искаха да отвлекат дъщерята?

# 177
Освен, че в странно как Нера от Европол не може да намери брат си, тя нали беше под прикритие. Вече излезна официално от прикитието, какво стана с измислената й сестра... Абе, има доста дупки в нейната история.

# 178
И как Нера като агент от Европол няма да е разбрала кой е брат й за разлика от него? Нещо не ми се връзва.
Историята с отвличането на дъщерята също е странно, но доста хора бяха убити, нормално е да има и врагове. Някой вече каза, че дори и Портиерът не е вездесъщ, нали е замесен в мащабна международна престъпна схема/ организация.
Възможно ли е да искат да изнудват Ралица по този начин? Но няма логика, тя реално му е под носа постоянно.
А Маги защо пусна тези , които искаха да отвлекат дъщерята?

Защото ги излъга че чака подкрепление, а всъщност нямаше време да повика такова. Ако беш  стреляла щеше да застраши живота на цивилни граждани( децата в случая).

# 179
Мъжът, който се появи зад Нера, беше насочил пистолет към нея преди Ивица/Марко да го застреля. Той и затова ѝ каза, че ѝ е спасил живота.

Беше интересно и това, че дъщерята на Петър, когато той ѝ отказа да я пусне, го попита защо толкова се страхува за нея, все едно някой иска да я убие.

В следващия епизод ще разпитват децата, които отвлякоха дъщерята.

Общи условия

Активация на акаунт