ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 264
  • 346
  •   1
Отговори
# 105
Здражеите,много се радвам, 4е открих този форум.Благодаря за посре6тането.Уиш и аз жсе о6те спя по корем и се притесняжам за беб4о.Но до сега не сам имала проблеми.Искам да жи попитам според вас кога със сигурност се жийда пола на бебо?Миналия месец моята лекарка допусна ,4е 4акам моми4енце ,но не бе6е сигурна.благодаря ви предварително.

# 106
Леле,колко много сте изписали-и колко много нови попълнения!
newsm44Добре дошли на всички нови мами Grinning!
Аз също се опитвам да спя по корем,но срещам бурни протести Hugот бебо.
В вторник съм на преглед-стискайте ми палци бебо да се покаже-нямам търпение вече!
Аз от няколко дена имам леко сълзене от едната гърда-май е малко раничко-с Йосиф ми се появи в 7 месец,а сега какво е това newsm78.
Ще сложа нова снимка-макар че аз самата се стреснах като си я видях-разбрах защо колеги се базикат с мен че сме трима newsm62.

# 107
Ехаа, че сте пописали много- браво!
На новодошлите- привет, дано се чуствате добре и да ставаме все повече!!!
На пазещите леглата ще пожелая по- бързо да мине този период и да минат отрицателните емоции, да има само усмивки.
Аз си спя на ляво или дясно, но попритискам тумбака. Е, бебчи не ме оставя явно да го притисна, защото а,не му е удобно и започва да се бунтува Grinning
sky angel, благодаря ти за думите, аз обаче и искам и усещам едно и също, започнах да изперквам, но някак си улавям вече какво точно ме кара да се чуствам така. Най- важното е накрая да се измъкна от тези мисли, защото са ужасни Confused А татитио също си е имал усещане за момък, а аз само за девойка му говорех, не знам той как се е чуствал, дали е изперквал като мен Thinking Съжалявам, че само ви надувам главите, но толкова съм изпаднала, че...
Гледахме си записите от 3Д-то, момичета, толкова е вълнуващо. Имаме снимки от 2Д, ама нещо нищо не се разпознава, а като се сетя там как ни показваше органите и всичко се виждаше Simple Smile. Гледахме и няколкосекундните филмчета. Нашето хлапе, много се дупеше и като си отвори крачетата, наистина се вижда нещо като "пишка". Незнам дали си въобразявам, но си личеше и пъпната връв някак си от задната страна. С мъжлето отсякохме, че наистина няма какъв друг орган да сме видели Laughing
nina_j, спокойно, и мен ме питат може ли случайно да са две. Представяте ли си, тактично ми казват колко съм огромна Shocked- вижте ме и вие, сложих още една снимчица от събота-14.10.2006г.
Това е засега от мен- хубава неделна вечер на всички и успешна седмица. До скоро!

# 108
И аз като вас момичета съм с голямо коремче,защото по принцип съм си малко пълничка,а и винаги съм имала корем.Във Варна като бяхме на 4Д  доктора като чу че съм в 22г.с. ме попита "  Колко са бебетата?" и се засмя.Голям срам ме хвана.Съжалявам,че в момента няма как да сложа актуална снимка.

# 109
Добро утро на всички!Лека седмица и дано само хубави неща да ни се случват Simple Smile.
Абе коремчетата нека да си растат бебчетата да са добре пък после ще му мислим Laughing.Мене ужасно ме сърби тумбака тези дни-нямам стрий за сега-но никога не е късно.
Лека работна седмица на всички работещи,приятна почивка на почиващите и бързо възстановяване на болниничките.

# 110
  • София
Добро утро,

Хубава седмица пожелавам на всички като за начало.
Нашият беборан тези няколко дни е много активен - даже нощес такъв ритник ми отпра, че чак се събудих, а таткото го усети за първи път, та имахме едни весели среднощни разговори  Simple Smile

# 111
Привет, момичета! И добре дошли на свежите попълнения в отбора  bouquet
За спането по корем - на мен от доста време не ми е удобно, та го модифицирах малко - вече спя полу по корем. Лягам уж на една страна, но се облягам напред, свивам горния крак и се подпирам на него /май нищо не се разбра..../. Така хем се лъжа, че съм по корем, хем не ми е неудобно.  Laughing Само неприятното е, че като се разположа така не мога да си гушна другарчето.
Да ви се оплача - последните дни много се комплексирам от килограмите и формите си. Направо ме е срам да се погледна в огледалото - като мече съм направо. Знам, че не е желателно, но напоследък сериозно си мисля за някаква диета...

# 112
леле с тия килограми голям ужас изживявам аз
и се депресирам и ме е страх да не повлияя на бебчо Sad качвам адски много ям като прасе и непрекъснато имам апетит лекарката каза да огранича вечер тестеното ама това въобще не помага Sad
Иначе и аз спя по корем леко настрани с свит крак и засега ми е удобно

# 113
  • Варна
И аз съм с контракции, пиклата много силно ме рита ниско долу и понякога даже ми се приревава, ама търпя Mr. Green Изписаха ми магнерот и ми казаха да лежа, ама аз не мога да си го позволя, трябва да работя Confused и също така да не пия магнерота в рамките на час с мляко и  млечни продукти, не знам защо newsm78, някой може ли да ми каже?

# 114
Аз за килцата някак си свикнах,защото от както се оженихме преди 1 година(но 22 октомври ще празнуваме  годишнина),съм качила 13кг без да съм била бременна EmbarassedТова ми беше голяма грешка,че започнах бременността толкова натоварена.
За спането и аз се опитвам да имитирам поза"по корем"като jas.min,но вече и тя ми стана неудобна и се въртя цяла вечер.Отделно и бедрата и таза много ме болят вечер от страната на която спа в момента.Особено се засилва когато времето е влажно ,с морския климат тук при нас е така.
Милена в самото приложение на магнерота пише,че не трябва да се приема заедно с калций и желязо(и аз го пия),защото магнезия не може да се усвои и организма ще го изхвърли.Поне така мисля аз

# 115
  • София
Аз на спането съм му намерила решение - от магазина на Premaman си купих една възглавница за бременни, слагам я отстрани на корема и си спя спокойно.  newsm44

# 116
Добро утро и от мен,мацки!
jas.min, много точно си го описала- аз те разбрах перфектно, може би защото и аз така спинкам, ама малчо започва да ме подритва, сигорно му отеснява, незнам... и аз се завъртам на другата страна.  От вчера ме притиска пак лявото ребърце- дори като лежа, дано изчака още малко, да не ме мъчи от сега. Та се въртях цяла нощ, а на ляво, а на дясно.
Включвам се по въпроса с кг.Да ви кажа, като видя кантара и се депресирам за около час (ВЕЧЕ!!!), после като, че ли ми минава. Не се шашкайте излично, аз се опитвам да си напомня, че няма как да не качвам кг. Е, при мен са малко в повечко, но не искам и това да го мисля, защото ще изперкам съвсем. А за диетите, мо же да се помисли единствено да не се тъпчем със сладко, мазно, тестено и такива подобни, ама нали се сещате как ще го спазваме
 newsm53

# 117
Миленка,
ниско ли носиш бебчето или просто ниско те рита? Ако имаш контракции и го носиш ниско, ще те посъветвам да си послушаш лекаря и да си вземеш няколко дни почивка   sleepuu
За килограмите: не се вживявайте толкова. Всичко ще се оправи щом се родят бебоците. Ако решите да ограничите храната, нека не е за сметка на пълноценността и, а за сметка на количеството. И за успокоение - "със зимна бременност се качват повече килограми от липсата на движение и по тежките зимни храни" Но природата си знае работата, на пролет старт на диетичното хранене Simple Smile

# 118
Здравейте момичета!  bouquet
За Магнерода Миленка и на мен ми бяха казали да не го приемам заедно с мляко! И аз като теб питах защо и казаха ,че се осъществява рескция с калция! Така че, слущаме и изпълняваме! Wink
За спането...... казаха ми да се опитвам да лежа и спя колкото се може повече на ляво! Така бебето(бебетата) се хранели по-добре!!
А иначе толкова обичам да спя по корем! Heart Eyes
За килограмите,предния път док ми обърна внимание,че бях качила 4 кг за  две седмици! А сега в четвъртак като ме измерят незнам как ще бъде! Май съм качила още 2 от тогава! Незнам как трябва да бъде! Особено в моя случай! но честно казано гледам д аограничавам СОЛТА! ТЯ Е ПО-ВРЕДНА И ОТ СЛАДКОТО!!!
Момичета искам да ви питам пиете ли някакви витаминчета???
И аз ще ви закача една снимчица и искам да кажа на другите ,кото видях в албумчето,че сте страхотни! Абе определено бременността прави една жена по-красива! Wink

# 119
  • offshore & overseas
Момичета, наистина, не се огорчавайте от килограмите!  love001

Всяка е качила по някой и друг и не бива да се драматизира, както и не бива да се теглим и мерим твърде често (не по често от веднъж седмично е препъръчителното качване на кантара, защото теглото варира, в зависимост от поетите течности, храна, дрехи и т.н.). В допълнение, теглото се отчита най-точно сутрин преди храна и вода и на голо!!
Подкрепям sky angel в призива й към разумно хранене, вместо диети. Всеки знае какво означава това. newsm64

Аз също вярвам, че напролет формите ни постепенно ще си дойдат на мястото, че даже ще сме с поне една идея по-чаровни  4470

cvetelinka и nina_j изглеждат зашеметително! Трябва да и аз сложа някоя по-шкембеста (разбирай актуална) снимка  newsm18, ма ще видим кога ще дойде ред на фотосесията....   photo

Миленка, аз доколкото съм наясно калцият и някои други съставки на млякото пречат на ефективното усвояване на магнезия. Може би това е причината...

Общи условия

Активация на акаунт