ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 254
  • 346
  •   1
Отговори
# 90
KATZAROVA , на мен ми забраниха да работя още във 2-я месец от бремеенността ,заради зацапвания,отлепвания и т.н... И честно казано до средата на 4-я месец доста си полежах! Доста и ми надупкаха дупето и доста лекарства изпих!Моля се само в началото да е било трудното!! Praynig
 Така ,че някоя от работещите мами ще ти отговори на конкретен въпрос свързан с работата!! Peace
tipd, добре дошла и на теб!  bouquet
Много февруарки ,а ?? Много се кефя!! Simple Smile

# 91
Ох,не мога да сваря да изчета всичко,което сте писала ;Отдавна не съм сядала на компютъра,защото бяхме доста време  в Обзор с милото;Много новорегистрирани февруарки много нещо,радвам се; Много се бях притеснила за някой проблеми които имах(срязване ниско долу и болки в ставите ),но  прочетох че и други ги получават  ,пък и вече стяганията ми минаха;
  И моето бебе ритка различно през различните дни,дори на моменти се стряскам че иска да излезе през пъпа,а после не помръдва;Много се кефя като ритка и татето да като го усеща

# 92
  • Варна

Добро утро  Mr. Green
Galastra дано се оправиш бързо и скоро  да си пак при нас на линия  Peace
Ние не стигнахме до 4 D по ред причини, които не ми се обясняват #Cussing out, но затова пък отидохме на фетална морфология, ще си имам кифла  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, дългокрака при това  Joy

Приятна почивка от нас  Grinning

# 93
Милена*,да ви е честита новината за девойката!  bouquet
Пожелавам на всички ви спокойни и весели почивни дни!! Hug

# 94
Здравейте и от мен.Аз рядко пиша, в повечето случай чета с интерес това което пишете, но сега ми се налага да ви попитам!От няколко дни от време на време усещам някаква тежест долу ниско и като легна по гръб сякаш някой ми е стъпил на корема, но това само за няма и минута, много е и болката изчезва.И преди 2 дни много ме боля кръста.Ако на някой му се е случвало или знае на какво се дължи това, ще му бъда много благодарна ако ми каже. Благодаря предварително  Wink.

# 95
На новодошлите леко бременене от мен и аз се кефя колко сме много Simple Smile)
Галастра стискам палци всичко да е наред
Галя и аз имам тежест според мен е нормално все пак бебето растеи сега в момента имам
нинам май си е в реда на нещата.
Аз другата седмица съм болнични малко да си почина та как си уплътнявта деня тези които не сте на работа дайте съвети

# 96
Галя,аз също като тебе се бях шашнала за тази болка ниско долу,но бебо все пак натежава особено ако го носиш ниско  като мен.За лежането по гръб нали знаеш че не е много желателно по същата причина,че матката е натежала вече.Аз лично повече от 6-7минути не мога да издържа и се завъртам настрани.

Милена,честита ти малка кифличка

# 97
Брей не мога да сваря да добавя всички нови щъркелчета и нови бременлийки ... Simple Smile
Списъка ни расте със страхотно ниво. Simple Smile
Аз съм добре, ремонта тече, подготовката за сватбата е по план ... Simple Smile
Мисля, че снощи усетих бебето, но все още не съм съвсем сигурна. Усетих го и от вътре и от вън с ръце. Но не знам само бълбукане на черва ли беше това, защото бях преяла или наистина бебето! Simple Smile
Каквото и да е заспах усмихната! Simple Smile
Момичета, все още спя понякога по корем. Опасно ли е?

# 98
Не е опасно, стига да ти е удобно  Laughing
Аз ходя на масажи и едва вчера усетих, че не ми е много удобно вече да лежа по корем.
Вчера бях на консултация и гледахме малката госпожица. С кг съм много добре (за разлика от първия път  ooooh!)
Добре дошли на всички нови момичета!   bouquet

# 99
Добре дошли на всички нови мами, толкова е хубаво, че расте броят ни.
Аз да се оплача, преди много смело и храбро  давах тук съвети, кое било опасно и безопасна болка. На ми сега, преди три дни ме заболя много корема, после започна и характерното стягане и втвърдяване. Да ме видите как съм плакала като изгубено дете, когато болките продължиха, а контракциите се учестиха на 1 час. После излетяхме до лекарката. Нищо не откри, но ми забрани да се разхождам и трябваше да лежа, дадоха ми хапчета. Сега вече съм добре от сутринта имах само една контракция. Ама много се уплаших.
Galastra, стискам ти палци всичко да мине бърза и да се върнеш в къщи.
И при мен бебето има по-буйни дни и по-мирни. Като рита съм спокойна и му се радвам, наистина е прекрасно.
Момичета, благодаря ви, че ви има наистина сте голяма утеха и помощ.
Приятни почивни дни на всички.

# 100
  • offshore & overseas
wish, и аз спя по корем, още от преди бременността, та чак до този момент.  preggo Това си ми е стар навик и хич не ми се ще да се отказвам от него, че по друг начин няма заспиване! Досега съм си ок, бебка също, да чукна на дърво -- да видим колко още ще ми е възможно...  1crib

Добре дошли на новите момичета и от мен!   welcome Май сериозно се множим, а аз се бях разтревожила, че сме малко февруарските мами... Confused

# 101
Здравейте февруарки, Hug
Добре дошли на новите момичета  welcome  Включвайте се в темичката, пишете на кирилица и споделяте всичко, което ви вълнува. При нас е приятно и спокойно.
Wish, не се тревожи да спиш както ти е удобно. Нищо няма да му стане на бебока, а когато вече на теб ти стане неудобно тялото ти само ще си избере нова позиция. Аз спя по корем на страни, което ще рече, тялото и дупето надолу, а корема настрани. Но все повече се завъртам на страничка.
Цвете, моите усещания бяха продиктувани от опит, за това не им се доверявах много. В смисъл гледала съм момиченце и за това си мислех, че ще е девойка. Винаги обаче, преди да забременея, съм искала момченце. Нашият татко обаче демонстрира страхотен инстинкт. Като каза момче е  newsm32 и не мръдна от думата си.
bzepic, пий си Магнерича и си почивай много. Вече сме във втората половина, трябва да успокоим темпото. Снощи се майтапихме с моя любим, че вече можем да започваме обратното броене.
На мен онзи ден ми пуснаха изследвания - кръв и урина - в норми. Само имам едно изтръпване на дясното бедро дето никой нищо не ми казва за него. Ей така както си стоя и изтръпва. Бях чела че болките в ставите са нормални, но изтръпване!!
Това е от мен! Весел weekend на всички!  bouquet 

# 102
 Момичета, току що съобщиха по новините,че се е родило най-голямото бебе до този момент, през тази година! 5.300 кг ! Blush Много сладки бузки имаше! И майката дадоха,каза че се чувствала много добре! Да им е живо и здраво!
sky angel , и изтръпването също е нормално! Така че не се притеснявай! Дано скоро да спре да ти изтръпва крачето! Peace

bzepic ,  и на теб ти пожелавам скорошно възтановяване и отминаване на тези контракции! Много ги мразя! #Cussing out Почивай си повече! Hug

# 103
И на мен ми се случва като ми премърда корема да го усетя по-твърд за малко на определени места. Ама си мислех, че това е бебето...
Да не са контракции и при мен?! Shocked
Май в понеделник ще отида за всеки случай при моя доктор, че и без това за летенето със самолет не съм го питала!

# 104
Момичета, много ви благодаря за подкрепата !
wish, ако се съмняваш в нещо веднага отивай, те за това получават заплата да ни обръщат внимание.
Мамите, които имат подобен проблем и трябва да лежат моля за съвет. Как успявате да лежите, аз имам цигански пепел в дупето, не мога за 10 минути да остана мирна. Преди се разхождах на въздух, но сега лекарката забрани разходките и ме хваща депресия, взех да се карам на милото за глупости. Изобщо доста съм изнервена и  прекалено чувствителна. Вчера се затворих в банята да не му се карам заради някакъв филм, който искаше да гледа. Абе гадно е да си затворен в къщи без да мърдаш.

Общи условия

Активация на акаунт