ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 241
  • 346
  •   1
Отговори
# 75
Милена*, стискам палци всичко да е наред с бебо и да си щастлива като излезеш след прегледа. Ще очакваме да пишеш.
AniPA, успех на изпита!

# 76
Anipa успех на изпита! Hug Ще стискам палци ! Simple Smile

# 77
  • София
AniPA  успех на изпита утре. И аз от 2 седмици уж уча, уча, уча и накрая нищо, а имам един изпит другата седмица. Дано да са добре настроени към теб като им се покажеш с голямата пупа.  Grinning
Милена* и аз стискам палци и да се похвалиш като се върнеш.  newsm10 newsm10

# 78
  • София
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами   bouquet
И да се оплача малко.Като една добра ламя Спаска си направих комбинация от несъвместими храни и резултата не закъсня-с жлъчна криза и контракции по нощите ме приеха в болница,е сега ме пуснаха за събота и неделя,но в понеделник пак там.Определено се чувствам по-добре,но не искат да ме изпишет докато не приключи терапията-а това е ..може би втроник Cry. Наложиха ми диета,но това едва ли ще намали килограмите,които стремглаво се качват....надупчиха ме,ръцете ми са в хематоми....абе толкова си е хубаво в къщи.
И ако е познал доктора в болницата ще си имаме още един младеж smile3540,ще видим дали ще се подтвърди на морфологията,която трябваше да е на 11.10,а сега ще е ...когато ме изпишат т.е. незнам точно кога newsm12
Лек ден на всички!!!

# 79
  • София
galastra   скорошно изписване и оправяне. Стискам палци.

# 80
galastra, миличка как стана пък това?! Много кофти!!! Не знам какво точно значи жлъчна криза, но ми звучи ужасно. А и контракции та всичкото отгоре. Дано наистина да си по-добре и съвсем да минава. И да не те държат дълго в болницата.   bouquet

# 81
  • София
galastra, престоят в болницата ще мине бързо, пък и там си по наблюдение и сигурно по-спокойна  Hug Стискам палци да не се случва отново, спазвай си диетата и всичко ще е ОК   bouquet

# 82
И от мен- да се оправяш по- бързо и да слушкаш, за да не стават такива работи. Дано остатъкът от престоя мине бързо, безпроблемно и скоро да сте у дома. И успех на морфологията-всичко да е наред и да видите здравото бебче.

# 83
Здравейте,

аз съм Мария, на 27 год. и живея в София. Днес се регистрирах във форума и реших да ви драсна някой ред. Чакам момиченце, а термина ми е определен за 21.02.

# 84
zdraveite:)))az sam novo popalnenie i ne znam kakvo da pravya. priyatno mi e da se zapoznaem:)

# 85
za prav pat vlizam vav forum i zatova sam oshte obarkana i se chudya kak da komunikiram. moyat termin e na 24 feb i vse oshte ne znam kakvo shte mi e bebenceto

# 86
Добре дошли на KATZAROVA и MariaKG!
galastra, и аз се пресъединявам към останалите и ти пожелавам скорошно изписване!   bouquetPraynig Знам ,че е много гадно да лежиш в болницата,но нали е за бебчи! Не се притеснявай,скоро ще си си пак вкъщи! Сподели с нас какво си яла ,че се получи така?? Аз незнаех,че и храна може да навреди!! Sick

# 87
radvam se che vse oshte ima nyakoi vav foruma. rene rabotish li i kak ti se otrazyava tova

# 88
  • София
Добре дошли на  KATZAROVA и MariaKG. Лека ббременност!
KATZAROVA пиши на кирилица.

# 89
Здравеите и аз съм отфевруарските мами.терминът ми е за 28 02.много ми е приятно да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт