Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява водното раждане?
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява водното раждане?
Водното раждане е метод, при който жената ражда във вана или специален басейн. Този метод се свързва с по-естествен и по-спокоен процес на раждане, като водата помага за облекчаване на болката и намаляване на напрежението. Освен това водата осигурява подкрепа и свобода на движение за бременната жена, като същевременно осигурява комфорт и улеснява процеса на раждане.
-
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Феталната морфология е специализирано ултразвуково изследване, което се провежда по време на бременност, обикновено между 20-та и 24-та седмица. Целта му е да оцени здравето и развитието на плода, включително неговите органи, костурчета, мускули и други структури. Може да помогне за идентифициране на потенциални аномалии или проблеми в развитието на бебето.
-
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
-
Какво представлява олиото с авокадо на Nivea?
-
Какво представлява олиото на Bübchen?
Честита да е и новината за мъжкото бебче на sky angel!Аз все още незнам какво е нашето бебче,но ми е доста любопитно
:Макар,че няма значение защтото много го обичаме

А ме е малко страх ,защото незнам дали тук в Русе си имаме голям спесиалист по тоя въпрос? Винаги ме е било страх да не забравят някоя марля или нещо друго в мен! Чувала съм за случай със забравена нойица! Ужас!!! Вие мислите ли си такива неща???

Спокойно бременеене, то не остана много!
Просто
Ама сте лисани....
Шегувам се... Хубаво е да си гостуваме понякога...
Заповядайте и Вие!
, може и януарче да е...
, но преживя трите дни и после си беше добре. Това си е повече Божа работа наистина, все пак лекарите са хора и да не се стига до усложнения, биха направили всички дори и да не те познават, понеже отговарят за това, и ако не могат да направят нищо е все едно колко е познат и колко е добър. Така че по-скоро да стискаме палци всичко да мине добре и леко, пък останалото са бели кахъри. Е във ІІ-ра градска не ходете в никакъв случай ужасни са, така объркаха сестра ми, че после не можа да кърми, понеже никой не си направи труда да я учи, аз и обяснявах по телефона как да гушне бебето, даже и това не могли да и покажат
В АГ или както му е сега новото име беше много доволна, пък и можехме да си я виждаме и да си говорим с нея. 

-ама май пак ще се ходи до работата-поне за по 2часа.Хич не бяха във възторг като занесох болничния,ама какво да се прави-не мога да седя и да се превивам на работата.