ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 268
  • 346
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Petrova,обади се на лекар,недей да чакаш-ако нямаш болки  мисля че няма страшно-стискаме палци всичко да е наред.Аз от време навреме имам подобни изживявания,но е от обилно течение Mr. Green.
Аз не можах да заспя до 3 часа от гадни киселини и гадене-по среднощ пих айран и капки Vomitusheel-явно ми помогнаха и заспах.

# 151
Petrova_, аз чета книгата "Аз съм бременна" и в нея пише, че е възможно да не можеш понякога да задържаш урина - случва се на много жени - нещо си там с перинеума. Но трябва консултация с лекар - задължително. Сподели с колкото можеш повече лекари - така ще имаш повече мнения.
Стискам палци и да пишеш.

# 152
Ей, Petrova, не се притеснявай - и мои приятелки са се оплаквали че са се изпускали по малко сутрин. В "дебелите книги" пише че се случва.. Само не се паникьосвай, а веднага се обаждай да лекаря. И пиши как си сега. Защото аз пък много задържам течности, и почти не ставам нощем .. Ама си мисля, че ще е до време, докато юнака в мен порасне и почне съвсем да ме натиска отвътре  Laughing

# 153
Хей мамчета, днес голям мързел гледам...
Видях новите снимки- nina_j, незнам ние с "колко" бебчета изглеждаме, но rene_rs изглежда супер, като се сетя, че тя реално е с две, малиии, ние сме наистина за бъзик...Живи и здрави да сме само.
Joya, страхотна булка си мила, честито, много се развълнувах като видях снимките.
И чакаме Petrova_, да пише как е.

# 154
newsm62Cvetelinka,ако знаеш как ме развесели,тъкмо ми беше нещо докривяло...Rene_rs наистина е страхотна пу-пу да е жива и здрава.Joya e прекрасна и ще има да показва снимките и да казва на бебчо-ето и ти беше на мама и тати на сватбата,толкова се радват миличките че и те са присъствали....Ох, обличам се да ида за час до работата....
 PraynigХайде да си организираме среща

# 155
Хайде, аз само дебна някой да напише нещо и се включвам кат'някоя дърта клюкарка newsm62.
Ама нещо така ми е добре сред вас, в офиса ми е скучно, с никой на мога да си говоря за бебчи така както тук и се отнасям...
Значи аз съм ЗА! срещата, очакваме включване от останалите- би било хубаво да се видим момичета!!!

# 156
Ех,момичета наистина всички сме страхотни! Hug Аз вече бях казала ,че сега ако не се разхубавим ,кога ще стане! Дори и закраглени,това трябва да е най-запомнящия и вълнуващ момент от живота ни!  Naughty
Но на мен коремчето вече започва да ми тежи ! И като хапна повече и буквално немога да дишам! Как ще изкараме....... newsm78
А как ме сарби кожата! Не е истина! Утре ще види какво ще каже док за килограмите!
Petrova, дано да си се успокоила след прегледа и всичко да е в рамките на нормалното! Чакаме да ни кажеш как сте с бебо!! Peace

# 157
  • София
И аз, и аз да кажа, че съм за среща  Simple Smile само да не е утре, 4е ме няма в София

# 158
Ехеей, чакайте бе мацки, как така утре. Ще вземем да се организираме (ха-ха сетих се за един виц с организацията) и спокойно ще направим една среща. Надявам се да се включат още мами и да се съберем, засега нека да видим отзивите какви са. newsm53

# 159
  • offshore & overseas
И аз, и аз да кажа, че съм за среща  Simple Smile само да не е утре, 4е ме няма в София

И аз се включвам, за протокола! Останалото е въпрос на договаряне, нали?  newsm78

# 160
Привет.
Как си Petrova? Надявам се ти и бебчо да сте добре.
Днес ми стана много мило.Все още има много добри хора.Днес като пътувах мили дами ми отстъпваха местата си ,за да седна. Simple Smile

# 161
Wish, благодаря ти че си ме прибавила при мамите, които ще раждат през февруари. Можеш да добавиш и че ще бъде мъж!!!

# 162
Здравейте! Simple Smile
Аз вече съм почти сигурна, че усещам бебето! Simple Smile
В понеделник съм на преглед и се надявам тогава да го видя колко е голямо. За съжаление няма да може да дойде и таткото с нас, но мисля да взема баба му на прегледа. Предполагам, че доктора няма да има нищо против! Simple Smile
За мокренето - и на мен ми се случва! Не сутрин, а по всяко време. Най-често като се заседя на едно място и понякога като стана имам чувството, че ми личи чак.
Да се похваля - роклята ми е готова. Дано само не умра от студ другата неделя. Иначе колкото и нескромно да звучи, ще съм красива улка. Wink
Ще ви пусна снимки след събитието! Simple Smile

# 163
Леле момичета!!! Какви големи коремчета имате Simple SmileSimple Smile. Аз в сравнение с вас все едно съм леко преяла Simple SmileSimple SmileSimple Smile . Ще се снимам да видите.

Joya - честито за сватбата, изглеждаш чудесно Simple Smile . Разкажи подробности. Имаше ли смешни моменти ?
Например на моята сватба: първо мъжът ми изпусна хълката в ритуалния дом , после в църквата попът му обърка името, а накрая букетът ми го хвана едно момченце Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Wish - теб тресе ли те предстартова треска покрай сватбата ? Готово ли е всичко или има още приготовления?

# 164
  • София
Добро утро на всички:)Вчера бях при д- Димитрова - всичко е наред.Няма проблеми с бебето и околоплодните води са в нормата. За протокола - момче е:)Сложете ми синьо щъркелче.Докторката беше повече от категорична,че е мъж FlutterИмаме си и записи и си го гледкаме с мъжо:)Бройте и мен за срещата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт