Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява водното раждане?
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява водното раждане?
Водното раждане е метод, при който жената ражда във вана или специален басейн. Този метод се свързва с по-естествен и по-спокоен процес на раждане, като водата помага за облекчаване на болката и намаляване на напрежението. Освен това водата осигурява подкрепа и свобода на движение за бременната жена, като същевременно осигурява комфорт и улеснява процеса на раждане.
-
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Феталната морфология е специализирано ултразвуково изследване, което се провежда по време на бременност, обикновено между 20-та и 24-та седмица. Целта му е да оцени здравето и развитието на плода, включително неговите органи, костурчета, мускули и други структури. Може да помогне за идентифициране на потенциални аномалии или проблеми в развитието на бебето.
-
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
-
Какво представлява олиото с авокадо на Nivea?
-
Какво представлява олиото на Bübchen?
Като спомена за сватби- на нашата ми се търкулна короната, защото се чудех как да си държа главата за да не падне от прическата, та накрая- на земята. Попът непрекъснато повтаряше на мъжа ми да се усмихва повече, че после и да иска не може и, че сега с короната бил цар, а после цял живот щял да бъде роб... 
Щом се събрахме за среща, може да даваме предложения за място. Моята идея е нещо като УГО, ДОН ДОМАТ или подобни. Кажете вашите...

А, честит ти кавалер.
Нашите дами няма да останат без мъжко внимание, така като гледам. 
, че няма да усетиш ни студ, ни дявол!
След всичките подготовки, тичане и разправии сватбата ще мине много бързо.

но поне ще си имам едно хубаво бебче ..
-дано до утре да го оправим.Радвам се че се събираме за срещата-аз живея в Дружба2,незнам останалите къде сте из София-да го нагласим така че да е удобно за всички-в събота има ли свободни-времето ще бъде хубаво.На мене ми се е прияло пица 
Добавих няколко сватбени снимки в албума, искам пак да съм булкаааааа
!
. За протокола съм в Младост 2.
. Ходих на преглед и след като се оказа, че нямам стомашни проблеми и с черният ми дроб всичко е наред, а пък бебето не е толкова високо, лекарката заключи лека асиметрия в ребрата и да съм спокойна - ще ми мине към края на февруари
. Добре, че мина за няколко дни ( а и в събота така го раздрусах на една сватба, че съвсем се намести
) остана само болката в ребрата.