ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 270
  • 346
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Petrova_, радвам се, че всичко е наред при теб! Снощи съм те мислила и се молех да няма проблем  Hug

# 166
А добро утро и от мне, то станало ден вече, ама аз бях по работа извън офиса и чак сега идвам та си ми е утро на мен Laughing.
Petrova_,  хубаво ч, че сте добре и че веднага ни информира, че и аз си мислех за вас. Честито за момъка! Връщаш ме към моя преглед при Димитрова- и при нас беше категорична за момче и ние си гледкаме записите, много е хубаво наистина.
Radostche, радвай се, че нямаш голям тумбак, няма да ти тежи, а и ще се чустваш по- добре, от там и бебчи.  babyuu Като спомена за сватби- на нашата ми се търкулна короната, защото се чудех как да си държа главата за да не падне от прическата, та накрая- на земята. Попът непрекъснато повтаряше на мъжа ми да се усмихва повече, че после и да иска не може и, че сега с короната бил цар, а после цял живот щял да бъде роб... smile3532
wish, предполагам как се чуствате предсватбено. Няма какво да си кривиш душичката- разбира се, че ще си най-красивата булка+бонус. Ще чакаме снимки и да се пазите.
А за течението, аз вече бях писала, че понякога ми е доста обилно, а друг път по- оскъдно, но си го имам. Без други оплаквания. Дано сега на ЖК да се сетя да кажа за това, но мин.път при вагин.секрет всичко си беше наред, така, че засега няма да се втелясваме... newsm53 Щом се събрахме за среща, може да даваме предложения за място. Моята идея е нещо като УГО, ДОН ДОМАТ или подобни. Кажете вашите...
Хубав ден ви желая.

# 167
Предсватбено ми е едно такова хем нервно, хем ме е страх, хем съм радостна ... Simple Smile
Страх ме е най-вече от студеното време и от това, че може да измръзна. Имам и друг сериозен проблем! Искам да помоля гостите си да не ме целуват като ме поздравяват, защото в това грипозно време много ме е страх, а аз като се знам как лепвам вируси от нищото ... не знам как да направя така, че хем да им кажа, хем да не засегна никой.
Иначе аз съм съвсем готова. Simple Smile Нямаме костюм за младоженеца, но тази седмица ще му купим и на него. Simple Smile

# 168
Предсватбено ми е едно такова хем нервно, хем ме е страх, хем съм радостна ... Simple Smile
Страх ме е най-вече от студеното време и от това, че може да измръзна. Имам и друг сериозен проблем! Искам да помоля гостите си да не ме целуват като ме поздравяват, защото в това грипозно време много ме е страх, а аз като се знам как лепвам вируси от нищото ... не знам как да направя така, че хем да им кажа, хем да не засегна никой.
Иначе аз съм съвсем готова. Simple Smile Нямаме костюм за младоженеца, но тази седмица ще му купим и на него. Simple Smile

Май ще ти е доста трудно с целуването  newsm78 newsm78
Много ли ти е разголена роклята ? Нямаш ли връхна дрешка ?

# 169
  • offshore & overseas
Лелеее, момичета, ама много сте активни!  smile3532

Petrova, супер, че всичко е наред! Много сме се молили за теб... newsm17 А, честит ти кавалер.  smile3525Нашите дами няма да останат без мъжко внимание, така като гледам.  hahaha

wish, смее ли някой да се съмнява, че ще си най-най-разкошната булка с най-най пищната рокля и ще имаш най-незабравимата сватба! А пък joya е една вълшебна феерия в розово. В тази връзка, страхотна тема отваря Radostche-to! Смятам, че всички, дето са минали под венчилото имат с какво да се запишат. Предлагам да си направим и албумче само за сватбените снимки, даже аз ще се заема, защото, признавам, днес никак не ми се работи, пък всеки ще си сложи там най-личните сватбени фотографии...

Мойта сватба протече по много скромен начин, защото мъж ми беше категоричен, че не желае ник'ви гости, ни родители, ни приятели! Все пак и ний четирмата с кумовете си направихме кефа като минахме през всички перипетии -- от гражданското, през църковната венчавка, през ресторана (след премахване на сватбено-роклената перипетия), през дискотеката, и най-накрай утрепани завършихме в "шкембеджийницата". Въпреки скромността на събитието и при нас гъмжи от гафове, да не говорим, че аз при всички церемонии бях жестоко настъпвана от кума, както си бях със сребристите чехлички, та да не се отдам на смехова истерия... В гражданското ни пожелаха "Опознайте телата си!", попът щеше да ме омъжи за кума и ни пренареди пет-шест пъти. После се задавих с вино и се спънах в килимчето, докато обикаляхме около не знам какво си, да не говорим пък, че даде на всички участници да пият от церемониалното вино. Имаше си оправдание човека де, беше му за пръв път. За срам и резил, хич не се бяхме постарали да запечатаме събитието, но една приятелка от детство ме изненада пред църквата с камера в ръка и така остана нещо от църковния майтап за поколенията. Ай стига съм ви отегчавала. Предавам щафетата.

Докато чакаме да видим на Радост коремчето, я вижте моя тумбак! Ма обещайте да не се смеете. Сложих няколко варианта, че не мога да преценя къде се вижда най-добре РАЗМЕРЪТ.  preggo

# 170
Олеее, аз чак сега видях снимките на joya! Разкошна си мила ... толкова розово- руса булка! Simple Smile Като захарна кукличка си! Simple Smile
 И аз ще съм в края на 5 месец ама моя корем е многп по-назад ... Чак ме е яд че не расте!
Роклята ми има болеро ама и то едно късичко и тъничко ... Не исках да имам палта и такива неща. Нещо според мен етикета не го позволява официалната рокля да е с палто или пък ботуши. Simple Smile Така мисля аз! само дано да не настина заради този етикет. Wink

# 171
  • offshore & overseas
wish-и, споко! Ти така ще се разгорещиш от емоции и тем подобни  married, че няма да усетиш ни студ, ни дявол!  Twisted Evil

# 172
  • София
Petrova честито момченце!
Wish не се притеснявай всичко ще бъде наред!  Peace След всичките подготовки, тичане и разправии сватбата ще мине  много бързо.
Слагам и аз няколко снимки от сватбата и подкрепям идеята за среща.  newsm10

# 173
Здравейте!!!
И аз съм за за срещата.
Току що разгледан снимките на февруарските мами. Малиии всички сте много готини!!!
И аз трябва да се поразровя да ви пратя снимка.
На младоженката wish ще и пожелая да не се шашка за сватбата. Така и така ще се снима и ще  и разказват какво се е  случило. Само ще пожелая много щастие.
аз така се бях шашардисала на моята сватба, че се освестих чак на веселата част.
 Joy

# 174
Wish, ще бъдеш най-страхотната булка .. И да ти казваме да не се шашкаш, няма да помогне.. Мисли си за хубавите неща които ти предстоят следв сватбата Simple Smile
Аз колкото исках да съм булка, май.. май.. няма да е скоро Sad  но поне ще си имам едно хубаво бебче ..

# 175
Момичета, PC-ми е заразено  #2gunfire-дано до утре да го оправим.Радвам се че се събираме за срещата-аз живея в Дружба2,незнам останалите къде сте из София-да го нагласим така че да е удобно за всички-в събота има ли свободни-времето ще бъде хубаво.На мене ми се е прияло пица Laughing.Утре ще гледам да успея да влезна пак за да пиша и да видя за срещата.Ох трябва да излизам че има атака от вънка #2gunfire-ще се обаждам на мъжо да го подготвя,че май ще преинсталираме-цял ден сканирам,трия и пак и пак едно и също малкия е посетил някоя "инфекциозна

# 176
Аз съм в Слатина, нека кажат всички, може пък да се окаже, че сме в един район и да е максимално удобно на повечето момичета newsm10. Аз тази събота не бих могла, но ако сте съгласни за следващата (28.10) - ще мога. Ако ли не през седмицата съм на линия след 18ч.
Днес едва изтрайвам работния ден, толкова ми се спиии, че мечтая да съм у дома в леглото...
Имате ли нещо като изтръпване под гърдите? Моето е, м/у болка и тръпнене в определена точка сякаш. Една колежка взе да ми разяснява как можело да се прищипва някой нерв и аз сега взех да се чудя, има ли и други като мен. За крайниците като изтръпват би трябвало обяснението да е същото, но било нормално newsm12
Аз все пак ще питам доки, следващата седмица като ходя на консултация.
Ами това е засега ДАМИ, лека вечер ви желая и до скоро!

# 177
  • София
Здравейте и от мен! Честито на Petrova за мъжа и на Joya  за сватбата   bouquet Добавих няколко сватбени снимки в албума, искам пак да съм булкаааааа  Heart Eyes !
Пишете ме и мен за срещата, графика ми е абсолютно свободен, всеки ден  Party . За протокола съм  в Младост 2.
И за нераположенията да се разпиша - сякаш ме натиска точно под ребрата от ляво, на моменти направо си боли  Sick . Ходих на преглед и след като се оказа, че нямам стомашни проблеми и с черният ми дроб всичко е наред, а пък бебето не е толкова високо, лекарката заключи лека асиметрия в ребрата и да съм спокойна - ще ми мине към края на февруари  Mr. Green

# 178
Благодаря ви момичета много сте мили
wish ще ти е чудесна сватбата сигурна съм Simple Smile
Аз съм твърдо за среща даже много ще се радвам Simple Smile
само че където и да е срещата да има ядене Wink че аз дълго  без не издържам
Ние пък имаме проблем паднало ни е сапунчето за тоалетна в тоалетната и така се е запушила че ужас:(
мъжа ми и баща ми сега я чупят и мирише от канализацията много лошо и съм се скрила надалеч
малко ми е неудобно че не помагам ама сега ако не се поглезя кога Wink
а бебето рита много и то сутрин и вечер като легна особено е активно
Исках да питам като ходите дълго време (10-15 минути Simple Smile) усещате ли тежест ниско долу сякаш бебо ще изпадне? Случва ми се доста често болката е тип все едно си тичал дълго и боли далака само че долу в случая?

# 179
  • София
Миналата седмица не можех да мина и десет метра без да ме свие. Ходех като костенурка- бавно, бавно и на няколко крачки почивка  Tired . Добре, че мина за няколко дни ( а и в събота така го раздрусах на една сватба, че съвсем се намести  Crazy ) остана само болката в ребрата.

Общи условия

Активация на акаунт