Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 135

Както ви бях споменала за Fabulous Box,реших да им се доверя.Имат итересни продукти за април.И като изненада явно във всяка кутия слагат и едни свитъци за намаления за спа процедури.Май ще се възползвам😁😁@fabulous_box.bg ето,който желае да ги последва в инстаграм🤗

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 15:11 от Katrin Neycheva 685159

# 136
  • Варна
🌺 ЦВЕТНИЦА Е!!! 🌺 За Pick N Dazzle всички жени са нежни и красиви, като цветя и затова имаме специален подарък за вас!  САМО за периода 23 - 25 април, за всяка новозакупена персонална кутия получаваш ПОДАРЪК roll-on парфюм Miss Kay 🎁 При закупуване на персонална кутия за по-дълъг период, получаваш огромни отстъпки и още един подарък във втората кутия! Безплатна доставка 👉 https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9656195

# 137
  • Тра-ла-ла
Сдобих се и аз с кутия със Zago Milano. Имам няколко питанки:
- околоочният крем само за под очите ли е или става за целия контур?
- овлажнителят Bella Pronta Priming Moisturiser може ли да се използва самостоянтелно като крем или е само за под грим?

# 138
Взех си кутията от Good Box, доволна сэм и ми харесва, ще си използвам продуктите.

# 139
Сдобих се и аз с кутия със Zago Milano. Имам няколко питанки:
- околоочният крем само за под очите ли е или става за целия контур?
- овлажнителят Bella Pronta Priming Moisturiser може ли да се използва самостоянтелно като крем или е само за под грим?

За крема в сайта им пише, че може да се ползва и като основа за грим и като крем. Околоочния аз го мажа и под очите и отгоре.

# 140
Слънцезащитата в Кибрит става ли за деца, май не?
Миналата година ползвах (за себе си) крема на кокосолис, не съм очарована, много е гъст и попива бавно, но не изгорях 😀

От представянето на марката, за деца абсурд ...

“Dr. Derm Professional е биохимична марка, произвеждаща хипоалергична и високоефективна козметика посредством иновативни методи за пренос на активни съставки и селективното им транспортиране до проблемните клетки. “

# 141
Това изречение е едно голямо недоразумение... "Проблемни клетки"?! Joy

# 142
Слънцезащитата в Кибрит става ли за деца, май не?
Миналата година ползвах (за себе си) крема на кокосолис, не съм очарована, много е гъст и попива бавно, но не изгорях 😀

От представянето на марката, за деца абсурд ...

“Dr. Derm Professional е биохимична марка, произвеждаща хипоалергична и високоефективна козметика посредством иновативни методи за пренос на активни съставки и селективното им транспортиране до проблемните клетки. “
Леееко са се престарали с опита да напишат нещо впечатляващо, което звучи безсмислено.
Те лекарствен продукт ли предлагат?!

# 143
На Кибрит в страницата им бе се появи продукта, а като реклама в фейсбук.

# 144
Снощи си мислих от какви продукти лично аз имам нужда или просто бих пробвала. Някои от тях не знам дали ги е имало по кутиите, но щом се чете от представители, нека дадем идеи. Някои от моите предложения ги е имало.
Дълбоко овлажнява лосион за тяло
Серум за мигли
Гъба конджск
Нефритен ролер за лице
Серум за обемни устни
Подхранва ща терапия за нокти
Маска за мъртва кожа на краката
Парафинови ръкавици
Паста за зъби
Общо взето нека не се ограничаваме само с лицето Simple Smile

# 145
  • София
А и защо трябва да се ограничаваме само до бяла козметика?! Бих добавила: тониран крем за лице, спирала за мигли, цветен балсам за устни, мини парфюм, дезодорант, пинсета, четка за пудра и т.н. ✌

# 146
аз много бих искала мини спирали.Също така лакове за нокти в интересни цветове.
Серум за коса, маска за коса.
Хайлайтър, Микроблейдинг писалка за вежди, гел за вежди
База за сенки за очи, както и сенки.
Есенция за лице ( от корейските).
Четки за грим
Серум за мигли и вежди

# 147
Аз бих предпочела кутиите с гримове да си стоят отделно от тези за грижа, не всеки използва гримове и не на всеки ще му отива конкретен цвят червило, сенки, лак за нокти...

# 148
Нали за това има различни кутии, да отговарят на изискванията на всички. Аз лично предпочитам кутиите да са разделени на бяла и декоративна козметика. Предпочитам второто да си го купувам лично от магазин, за да мога да изпробвам.

# 149
И аз не желая декоративна козметика в кутиите, за продукти за нокти си има Nailbox.

Общи условия

Активация на акаунт