Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 139
  • 738
  •   2
Отговори
# 600
Някой знае ли какво има в goodbix за месец май? Този дтягащ лосион дали е хубав, доста пари в ?

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 09:31 от babyesi714

# 601
Здравейте момичета:)
Ще ви досадя с тема, която вероятно сте дискутирали хиляди пъти, но в текущата тема не намерих, а не знам назад как да търся.

Може ли бякой с две думи да ме светне каква е точно далаверата. Как така уж супер скъпи продукти ( примерно тези Авант, които поръчах и чувам за сефте) ей така можем да си ги купим за 1/10та от цената?
Разбирам да е като маркетинг да ни зарибят, но продукти за 780лв да купиш за 50????
Едва ли слагат и по-лошо качество, защото така не те печелят за клиент на редовните си продукти.
Разрових из нета и не са МЛМ продукти и наистина са на високи цени.
Грамажите също са стандартни.
Та къде е уловката?
Simple Smile))
Благодаря и хубав ден !

# 602
  • Варна
Таман гледах по телевизията, че в Китай имало мистериозни кутии, в които слагали бебета кучета и котки и съответно те умират. Даже някои били мъртви още преди да ги сложат в кутиите. Тия хора не са добре Anguished

# 603
  • Варна
Real Fantasy, кутиите изглеждат страхотни! Дай отзиви за продуктите, моля Simple Smile
За Ботега съм дала много пъти отзиви и все положителни, те са във всяка моя кутия. Напитката е нова за мен и смятам да направя 1-2 детокс програми с нея+ крио гела през деня, а вечер и крем. Антицелулитните продукти имат страхотен ефект, но не са вълшебни и искат постоянство+ хранителен режим и малко спорт! Корейската марка има много почитатели, но за мен е непозната и отзив за серума все още не мога да ти дам. Детокс маската я купувам за втори път, но отново си мисля, че не е моят продукт- почиства и освежава кожата, което не е малко, но до там. При следващо ползване мисля, да използвам нощна маска вместо стандартен овлажнител и ще видя как ще чувствам кожата си. Надявам се да съм ти била полезна.

# 604
🤗 Ето с какво планираме да те изненадаме:

🌞 продукт за слънчева грижа
👒 цветен елемент, с който ще се откроиш
💇♀ нещо специално, от което косата ти се нуждае през през лятото
👡 необходимост за всяка дама, която иска да си гарантира безупречен вид в горещите дни
🌊... и още

👙 А ти направи ли вече планове за първата ваканция? 🧜♀

🎁 Обещаваме ти, че този месец ще те зарадваме с допълнително вдъхновение за вълнуващи летни преживявания... 🌄

😎 Открий слънце, лекота и прекрасни продукти в твоето Кибритче...

# 605
Здравейте, не успях да разбера в тази кутия какво има?
https://myfullbox.com/my-full-box-specialni-izdania?product_id=199
Аз съм доволна от Авант кутията на Кибрит. Интересуват ме течните червила, маски за коса, някой да предложи кутия?

# 606
Eто тук е показана:
Ето я и моята Colorfull box, харесва ми, всичко ще ползвам (четката ще я ползвам за глитъри при лакиране) . Червилото е любимият ми нюд розово-кафяво, лакът - тъмно лилав, сенките са кафяви, кремът за ръце е много хубав.

# 607
  • Варна
Видео с априлската кутия на LadyBox, изкушавам се да си направя абонамент: https://www.youtube.com/watch?v=D-EPpuWKOEk&lc=UgzIQSaXugyr3 … W0iMQE9NbU86FX-i1
Нова кутия ме последва вчера в инстаграм, но ми е прекалено тайнствена:
https://www.secreto.bg

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 22:00 от Real Fantasy

# 608
  • София
Момичета, с какво комбинирате нощния крем с витамин Ц от априлската кутия на Goodbox? Уж е хидратиращ, а на мен чак ми опъва кожата след него. Но пък ми харесва защото попива супер и наистина забелязвам избистряне на тена.

# 609
Здравейте момичета:)
Може ли бякой с две думи да ме светне каква е точно далаверата. Как така уж супер скъпи продукти ( примерно тези Авант, които поръчах и чувам за сефте) ей така можем да си ги купим за 1/10та от цената?
Разбирам да е като маркетинг да ни зарибят, но продукти за 780лв да купиш за 50????

Та къде е уловката?
На мен също ще ми е интересно да разбера. Сравнително отскоро навлизам в темата.

# 610
  • София
Моето единствено обяснение е, че продуктите в същност въобще не са толкова скъпи, а са създадени точно с цел такива козметични кутии.

# 611
Някои кутии като Кибрит ползват продукти, създадени от производителя за абонаментни кутии - така наречените мостри, които ги има в парфюмериите.
Други като My Full Box използват продукти в по малък размер, но на по-утвърдени и реномирани марки. Така правят и повечето чуждестранни кутии, между другото.
За мен модела на Кибрит е силно компрометиран, защото нали се сещате какво е качеството на продукт, използван за рекламна цел... в българска кутия. Та ние дори не сме им пазарна ниша!
Показател е и че никоя западна кутия не рекламира подобни бомбастични цени като Кибрит.
Та всеки си преценява сам...
Аз предпочитам travel size, но от оригиналния продукт....

# 612
Слагам си олио за лице след него, когато усетя, че не ми е достатъчен 😊
А преди него имам тонер, флорална вода и два серума.
Момичета, с какво комбинирате нощния крем с витамин Ц от априлската кутия на Goodbox? Уж е хидратиращ, а на мен чак ми опъва кожата след него. Но пък ми харесва защото попива супер и наистина забелязвам избистряне на тена.

# 613
  • София
Слагам си олио за лице след него, когато усетя, че не ми е достатъчен 😊
А преди него имам тонер, флорална вода и два серума.

Много богато Simple Smile може ли повече информация? Просто се чудя какъв вид серум е подходящ преди хидратиращ крем? С киселина, с колаген, друго? Има ли противопоказания най-вече, да не стане някоя кофти реакция?

# 614
Някои кутии като Кибрит ползват продукти, създадени от производителя за абонаментни кутии - така наречените мостри, които ги има в парфюмериите.
Други като My Full Box използват продукти в по малък размер, но на по-утвърдени и реномирани марки. Така правят и повечето чуждестранни кутии, между другото.
За мен модела на Кибрит е силно компрометиран, защото нали се сещате какво е качеството на продукт, използван за рекламна цел... в българска кутия. Та ние дори не сме им пазарна ниша!
Показател е и че никоя западна кутия не рекламира подобни бомбастични цени като Кибрит.
Та всеки си преценява сам...
Аз предпочитам travel size, но от оригиналния продукт....
Това не е вярно. Всички продукти на Кибрит са пълноразмерни. Ползвала съм някои от тях на редовна цена и разлика няма.

Общи условия

Активация на акаунт