Отговори
# 645
Ханде

Гамзе
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1384431995674058754?s=20

Керем

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 12:11 от sani1212

# 646
Остана и Керем да сложи подобна снимка , но от друг ъгъл и феновете ще са тотално размазани от кеф

# 647
Остана и Керем да сложи подобна снимка , но от друг ъгъл и феновете ще са тотално размазани от кеф
Тъкмо се чудих дали и Керем след малко ще пусне стори с подобна снимка. 😀

# 648
  • Пришълец
Бързате дами, много бързате. Нека минат няколко часа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
Aз искам да видя Мави на Малдиви, вече видяхме, че ХанКер са заедно 😀

# 650
# 651
  • Пришълец

# 652
  • София
Керем:
“Да споделя ли стори, да не споделя ли... какво да споделя? Та тагвам ли вече Ханде или да изчакам още малко?! Ех, че ми е трудно да взема решение, докато левият й крак докосва моя десен нежно на плажа, а аз си пия кокосов коктейл и се наслаждавам на чудна гледка!”

(Снимката не е актуална, но пък вади замислен поглед на нея, така че върши работа. Wink)

# 653
# 654
  • Кърджали
Кукличке, малко късно се включвам но.. Серкан разказа на Енгин зашо е дал на Ердем тези правомощия (нали това пишеше на едно от листчетата- промени живпта на някой) . Каза му и да не го изпуска от поглед, да не напрсви някаква беля и че няма оше дълго Ердем да се прави на шеф

И така... До къде бяхме стигнали..
Еда и екипа тръгват да ремонтират къщата

А Серкан не се усети колко е започнал да ревнува Еда

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 12:52 от Aлекcандрa

# 655
Аз се изненадвам колко бързо са решили да заминат. Когато Джанер води Мави за паспортна снимка Ханде и Керем снимаха 37 епизод, който беше излъчен на 27 март. Т.е. Гамзе са имали билети още м. март.

Снимките тогава вървяха и не се очертаваше прекъсване или почивка за Ханде и Керем.

Сигурно Ханде и Керем са си взели някакви Last minute билети и оферта, не е имало за същия полет и дати, ама все пак.... са решили да се включат в почивката на Гамзе. Аз даже си мисля, че май миналата седмица, имам пред вид преди няколко дни, някой писа, че са си купили бански.
Ама кой да предположи, че са толкова бързи и организирани.
Дори в интервюто пред фитнеса като питаха Керем дали ще пътува някъде почивните дни - той коментира нещо от сорта - не е сигурно, а и не знам дали е добра идея заради ковид...
Ама явно сестри Ерчел са го навили.... а и на него не му е трябвало мисля много убеждаване.

# 656
  • София
От феновете:

Кукличка,
и аз си мислех относно пътуването - дали е било планирано или е спонтанно решение? Защото нямаше как да пътуват, ако нямаха тази почивка сега, а те разбраха за нея буквално преди седмица и малко. Отделно, защо пътуват така на порции - първо Ханде и Керем, сега Гамзе и Джанер с малката?! Та... чудя се и аз. Каквото и да е, добре им се получи. Simple Smile

# 657
Директен полет от Истанбул до Мале, Малдиви е около 8,5 часа. Керем в петък има лайф, кога ще си почине, кога ще лети, че и лайф да има. Започнах да го мисля...Ако предаването на живо  е от някоя хотелска стая / Проблема за насилието над деца е сериозен. Днес четох материал, че всяко втори дете в България е било подложено на някаква форма на насилие, но не това е темата./ Следната картина , Керем се включва от почивната дестинация, в един момент заднего се появява бягащата и бърбореща си Мави и една ръка се опитва да я хване и " Мави, гел" с познат глас... И да питам тогава, кой е отговора в уравнението?
Оф топик
Скрит текст:
Скрит текст:

# 658
Може и от стаята да е лайфа, надявам се да се подготви, да не се изложи, и аз го мисля. Темата наистина е сериозна.

Хората пишат, че Ханде и преди е ходила там, където са сега  - т.е. води Керем на познато любимо място.

Тази снимка била от преди години:

# 659
Снощи изгледах 9 епизод и си припомних някои много хубави моменти с Еда.

Растете по-здрави. Цъфтете по-красиви. Животът ще стане много по-добър за нас, когато свалим мъката от плещите си. Доверете ми се. Добре. Някои листа може и да са повехнали. Може да ви потрябва грижа, но животът е пълен с възходи и падения. Затова какво правим?  Въпреки всички и всичко, стоим твърдо на крака.

Научих всичко за живота от цветята. Леля ме научи. Техните имена, значения, начина по-който се държат за живота, това което ги обижда. Всичко това стана урок за мен. Искам да бъда надежа за децата. Казвам им, да правят същото каквото правят цветята. Стойте твърдо в този живот и се обърнете с лице към слънцето. Казвам, че ако слънцето изгрее има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт