Отговори
# 660
Аз мисля, че трябва да имаме седмица и на второстепенните герои, някои имат толкова забавни реакции и реплики, а остават незабелязани, като например:

# 661
  • София
Нова снимка на Керем и Ханде зад кадър:

Съгласна съм с Магия за “седмица на второстепенните герои”. Wink

# 662
# 663
  • София
След като почина майка им, Гамзе и Ханде заминаха за Малдивите да се оттърсят от мъката.  Тази снимка е от тогава.

# 664
И от Керем стори:

Сърцето ми си дойде на мястото. От това по-официално няма как да се каже!
Слънчице (надявам се може и така), видях сега,че и ти си постнала сторито, но няма да го трия, нека си стои.

# 665
  • София
Хайде, честито! Two Hearts

Да питам невярващите и тези, които са отговорили с “не” в анкетата, ще идват ли на нашето парти “аманъм” или? Че местата са кът, не за друго... Grinning

P. S. И двамата се люлеят на люлки. В един комплекс са. Преди седмица журналистите ги питаха имат ли връзка, а те отговориха: “Ако има нещо, ще разберете.” Мисля, че разбрахме! Какво повече искаме? Снимка и коментар под нея “заедно сме” ли?? Няма нужда. За мен всичко е ясно. Да са щастливи младите!!! Много им се радвам. Все едно за кума са ме поканили... Heart Eyes

# 666
Направо се топя от любов с тези двамата. Two Hearts

# 667
  • София
Така... първо, някой да звънне на Гюнфер и после на Асена, да видим живи ли са! Ако не и Керем има нужда от нов мениджър - аз съм насреща. Но и за продуцент ставам, така че няма да се пазаря коя от двете длъжности да поема. Wink Второ, колко ли папараци ще ги чакат на летището в Истанбул след почивката им?? И трето, чакам Гамзе с нетърпение - че тя ще се скъса от сторита и снимки, нямам съмнение. Grinning

# 668
Ураааа....няма по-официално накъде от това!!!! Направо ми се разтопи сърцето HeartHeart
Очаквам нов тренд Ханкер и нов рекорд Grinning

# 669
  • София
Бърборанка, изпревари ме с въпроса джанъм!   Не че има нещо лично, но ми е интересно кои са тези 5 "Тома неверници!  Защото Господ е казал: "Блажени са Вярващите".

А Керемчик с едно изречение е показал как се чувства.  Чувства се добре изгубен в обятията на любимата жена. Вярвам че и Ханде се чувства по същият начин.  Само да внимават да не стане сакатлък с някое чоджуче че трябва после бързо да приключват сериала.   

# 670
Момичета ,разбирате ли ,че ме е страх да коментирам ,за да не им урочасам щастието .Пу-пу .🤣
За информация : Аз съм от 20-те дали третия отговор в анкетата 🤭

# 671
  • Dupnica
Привет момичета,
Имаме си новини и то какви.
 Много се радвам за тези сладури.Дано да са влюбени, щастиви и винаги заедно.
Тандем - огън Revolving Hearts
Хубав ден!

# 672
  • София
Момичета ,разбирате ли ,че ме е страх да коментирам ,за да не им урочасам щастието .Пу-пу .🤣
За информация : Аз съм от 20-те дали третия отговор в анкетата 🤭
А аз съм от тези, които от първият ден твърдя че имат връзка. И никак не се притеснявам за тях.
Казвам го ето сега и се подписвам, че тези двамата ще завършат под венчило. Това сега им е предмеден месец. След края на сериала ще имаме повече новини.   

# 673
Малее, видях им сторитата в инстаграм! Тези двамата карат сърцата ни да бият още по-бързо! Невероятни са! Все едно близки мои приятели са се разкрили Grinning. Много им е добре да са изгубени така като гледам. Заедно отвъд света, хорското мнение и коментарите в медиите! Heart Eyes

# 674

Общи условия

Активация на акаунт