Отговори
# 405
  • Монтана
Бро, и на мен ми е тъжно, но знам, че времето минава бързо тук, в темата, с всички вас! Юни ще дойде, лятото е наше!
Много хубаво си го написала! Ще ви чета винаги, прегледа в темата стана традиция за мен! А всички вие станахте прекрасна част от ежедневните ми контакти! Усмихвате ме, правите деня ми красив!
Благодаря!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 12:39 от vai1

# 406
  • София
Sign Exclamation Искахте преговор, ето ви преговор! Sign Exclamation

Днес преговорът ще е дълъг, колкото са дълги краката на Еда / Ханде...

Изберете верния отговор:
а) Това не е Серкан, а Керем, който осъзнава с какво секси парче играе в сериала.
б) Докато Керем снима тази сцена, си представя как с език обхожда всеки сантиметър от бедрото на Ханде.
в) Керем, виждайки Ханде в тази рокля, се чуди дали си е изпил брома тази сутрин. Тъй като не е сигурен, смята да остане седнал в следващите часове...
г) Няма верен отговор. Друг е. Напишете в темата.
д) Отговори а, б и в са верни.

# 407
Какво е гледал турският зрител вчера Wink
Голям майтап .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 408
За протокола  Relaxed

И какво излезе, дори турският зрител е дочакал до 1:30, за да гледа финала на сезона. А на второ място вчера е бил озетът, излъчен в 16:30. Не че нещо, но се кефя, че Фокс ще духа супата до юни.Smile

# 409
  • София
Добър ден момичета. Изгледах онлайн снощи финалния епизод за сезона. Въобще не съм била с някакви големи очаквания за висок рейтинг или някакъв невероятен сюжет. Всички знаем какво се случи. Няма такива сценаристи в света, които да сътворят уникална серия при тази извънредна ситуация. Хайде да бъдем малко по-толерантни и търпеливи. Когато трябва си ги критикуваме, но в момента не мога да си го позволя. Рейтингът пък въобще не искам да го мисля. Всичко е ясно. За мен истинският е социалният рейтинг. Това, което хората по целия свят искат да гледат.
Снощи се настроих позитивно и с удоволствие си изгледах серията. В полунощ на мен ми се гледа романтика и любов. А точно това го имаше в изобилие. Аз казвам браво на сценаристите, които като някакви факири се опитаха да скалъпят що годе един финал за сезона. Напълно ги разбирам. Започнаха да снимат, разболяха се цели 5 човека от екипа. Спряха черезвичайно цяла седмица, за да дадат възможност на някои да се възстановят. Това наложи промяна на целия сценарий. Няма как да няма съшите места. Няма как при това положение ние от дивана да искаме шедьовър и само да критикуваме. Нека бъдем позитивни, както каза и БРО. Аз вярвам, че след почивката нещата ще си дойдат по местата.
Не мога да не си изкажа и моето възхищение от играта на Ханде и Керем. Прекрасни! Точно те са тези, които вече цели 10 месеца ни държат пред екраните. Света е луднал по тях. Така че турският зрител нека си гледа от другата събота Войниците и ще броим рейтинга им.
А аз мога да кача тези две мнения на феновете. Те говорят много и казват всичко. Думите са излишни. Ето така се прави.

"Сезон 1 официално приключи. Няма значение дали последният епизод е добър или не. Целият сезон, актьорски състав, всичко и всички бяха невероятни с техните възходи и падения. Обичам това шоу и ще го обичам завинаги.
До сезон 2"
.

"Благодарим на актьорите и екипа за всичко. Свършили сте страхотна работа. Ще ни липсвате. Ще се видим скоро ..."

# 410
Това се отнася за нашите главни герои и актьорите,които ги играят.

# 411
  • Монтана
Какво е гледал турският зрител вчера Wink
Голям майтап .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е подкрепа за "Логичната" математика и мнението на Leddel !!!
Не ги разбирам, Бога ми, не ги разбирам!
mi_si, благодаря за милионен път за твоята бърза информационна сводка!
Незаменима си!
Блага вест, благи са думите ти! И на теб благодаря!

# 412
  • Кърджали
Привет!
Отдавна съм теглила едни и на рейтинги и на системи. Дпри моментмият ми гняв към някои слабости ми минава бързо. Оставм си само удоволствието да гледаю тези таланти. Големи са таланти, големи са сладури, голям са тандем. Изобщо всички са страхотен екип.
Нося ви една прекрасна сцена...

С: Няма да преписваш
Е:Какво ще ти стане , ако ми помогнеш
С:Не, може ли така, направо си преписваш.
Е: Но какво да правя, в момента не мога да измисля какво да напиша. Не знам
С:Ти? Ти ме знаеш какво да напишеш, какво да кажеш? Тоест, не намираш думи?
Е:Аха
С: Вай, Еда, изненада ме
Е:Прав си, Серкан, прав си. Имаме план да напишем нещо, някаква бележка, да я сложим в бутилка и да я хвърлим в морето. И след време някой може да я прочете, може да се окаже съобщение, всичко може да бъде, и аз не мога да измисля какво да напиша, много глупаво.
С :Ние го правим заради себе си, не заради другите. И който и да го намери, няма да знае че сме го писали ние, няма нужда да знае.
Е:Защо пък не. Защо не? Може да си напишем имена, фамилиите, адресите. Помисли си само, като станем на 90 години, не, не, на 100, като станем на сто години и ни намерят. Вярно, ние тогава може и да не си спомним да спомним, но аз ще напиша нещо такова. Имената ни, фамилиите, адресите...
С:Много логично, защото...
Е:Ние ще напишем а те ще ни разкажат...
С: Защото не е възможно да го намерят и след 3 дни. Задължително ще го намерят след 100 години
Е: Аз съм Еда Йълдъз, може би някой ден ще бъда Еда Болат
С:Само не пиши адреса... Не пиши адреса
Е: Зашо отричаш всичките ми идеи
С:Не ги отричам. Само не пиши адреса
Е: Отричаш
С:Не пиши
Е:Серкан Болат, Артлайф архитектура
Е:Ще ми покажеш ли вече какво написа?
С:Хайде, ти прочетиммоето, аз - твоето
Е:Става
С:Мечтай, искай невъзможното, дори и да те победят, не се отказвай, ако имаш смелост да преследваш желанията си, никой не може да те спре.... Хубаво е
Е:Исках ако някой ден някой го намери, да му даде надежда
С:Хубаво е
Е: Ред е на твоето.
С:Добре
Е:Ако си в безизходица, без надежда, ако се чувстваш като изгубен в мрака, не забравяй: звездите се виждат само в тъмнината Много красиво, но не е ли малко тъжно?
С:Може би... Батко... Трябваше да направим това с брат ми. Като бяхме малки с него така веднъж се разхождахме по брега, намерихме една бутилка. Беше затворена и любопитно я отворихме, с надеждата че вътре ще има писмо. Видяхме, че няма писмо. След това си обещахме, че някой ден ще го направим заедно - ще напишем писма, ще ги затворим в бутилки и ще ги хвърлим в морето. Но не го направихме.
Е:Сега го правиш с мен.
С: Готова ли си?
Е:Секунда. Готова съм
С:Хайде, да го направим
Е:Какво ще правим? Ще ги хвърлим ли?
С:Готова ли си? Тогава броя
Е:Добре
С:1,2,3

# 413
  • Монтана
Алекс, равна нямаш! Благодаря от сърце! От здраве ти и всички, които обичаш, да се не оттървете! Много здраве пожелавам!
Всички непрятности назад да останат!
на посмях от тактичност и загриженост да поискам твоите преводи! Най- хубавите и най-чаканите са твоите преводи! Благодаря!

С:Мечтай, искай невъзможното, дори и да те победят, не се отказвай, ако имаш смелост да преследваш желанията си, никой не може да те спре.... Хубаво е
Е:Исках ако някой ден някой го намери, да му даде надежда
С:Хубаво е
Е: Ред е на твоето.
С:Добре
Е:Ако си в безизходица, без надежда, ако се чувстваш като изгубен в мрака, не забравяй: звездите се виждат само в тъмнината ...

Само това да беше в епизода, заслужаваше си! С малко думи - същността и на двамата!
Обичам ги!

# 414
  • Кърджали
Vai1, благодаря за милите думи.
Ще се опитам повечко сцени да преведа, но по-бавничко ще стане, че имам много работа по вкъши, която бях занемарила с тези боледувания

# 415
Момичета , здравейте Heart Eyes
Горе главите Flowers Hibiscus , какво ви пука за рейтинга .Важното е ,че Фокс направи изключение въпреки ниския рейтинг на сериала ( знаем ,че си държат на този рейтинг колкото и да е безмислено ) , остави прекрасния сериал заради международния интерес . Надявам се от юни до септември да се наслаждаваме и да дочакаме един чудесен финал . Междувременно ще си пишем и ще си коментираме . Очаквам '' приятелите '' най после да ни кажат истината сега като да в почивка Flowers Palm Tree
Алекс Hug ,чудесно е ,че ни превеждаше през цялото време Flowers Rose
Али Hug благодарности и на теб Flowers Tulip
От вас очаквам преводите на новините за новата двойка ХанКер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 416
Забравих да ти кажа нещо много важно - обичам те!

# 417
Рейтинга ми е безразличен. На този етап всички от екипа имат нужда от почивка и по скоро ми се гледат Керем и Ханде от реала, а не Серкан и Еда от сериала и да се чудиш кои гледаш в момента.

# 418
Aлекс благодаря за превода,това е една от най - хубавите сцени от снощния епизод.
Чета много лоши и злобни коментари за нашия сериал в соц мрежи.
Много се ядосвам на тези хора,защо трябва тази злоба,като не искаш не го гледай,защо трябва да използваш всякакви обидни етикети, не го разбирам това.
Цитирам един от тях:

И тия ще имат втори сезон, не мога да си го обясня, Северна звезда е с по-добър рейтинг от Вратата и приключва, а тия с втори сезон. Нямам думи.
Глупаво е, свалят страхотни проекти за да стоят боламачите.

# 419
  • София
Aлекс благодаря за превода,това е една от най - хубавите сцени от снощния епизод.
Чета много лоши и злобни коментари за нашия сериал в соц мрежи.
Много се ядосвам на тези хора,защо трябва тази злоба,като не искаш не го гледай,защо трябва да използваш всякакви обидни етикети, не го разбирам това.
Цитирам един от тях:

И тия ще имат втори сезон, не мога да си го обясня, Северна звезда е с по-добър рейтинг от Вратата и приключва, а тия с втори сезон. Нямам думи.
Глупаво е, свалят страхотни проекти за да стоят боламачите.
Антония, миличка просто спри да ги четеш. Не си го причинявай.  Не ги разбирам такива хора. Хем не им харесва, хем гледат. После плюват. Явно, когато си изливат негативната енергия, това ги мотивира по някакъв начин.
Я виж какви са сладури. Крият се от онази нахална натрапница. Чак и вратата на спалничката затвориха. Какво ли се е случило след това...

Общи условия

Активация на акаунт