Отговори
# 420
  • Кърджали
Нишо не чета, за нищо не се ядосвам. Да си гледат техните психарии и пропаганди като толкова им харесват. Какво да кажа друго...

# 421
  • Монтана
Нишо не чета, за нищо не се ядосвам. Да си гледат техните психарии и пропаганди като толкова им харесват. Какво да кажа друго...

Абсолютно съгласна съм, Алекс! Ама не спирам да се дразня! Не гледаш, не те интересува, не коментирай! А пък и съвети дават! Сутринта се издразних на една госпожа, пишеща на принципа " Не гледам, не следя, ама той ударил дъното, що не го спрат Fox?"...И подобни! Не мога да отмина, не мога да не защитя любимия си сериал!
Не харесвам сумати измислени сериали, където насилието, драмите и ревовете са на почит, но не коментирам! За всеки влак си има пътници! Ама да кажеш за сериал с такава извесност в целия свят, че е ударил дъното?!!!...Хич не отминавам, не прощавам! Само социалният рейтинг да видят, ще си затворят злобните уста! Ядосвам се, признавам си! Хич не ми е безразлично!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 14:16 от vai1

# 422
Супер_Кате, не че нещо, но отново не те видях в края на епизода. Щом ни лиши от присъствието си и този път на позитивната  нула ѝ липсва вертикалната чертичка ли. Smile
Марги, много мило, че следиш дали съм споделила мнението си за епизода Revolving Hearts Този път няма липсващи чертички Kissing Face Имаше оригинални решения, предвид ситуацията, в която се намираха от екипа, но не мога да си кривя душата и да не напиша, че крайният резултат беше в стил "оттук- оттам" и "клъцни-срежи". Пелин в ролята на актрисата-дразнителка се справи доста добре, но какато вече някои отбелязаха - липсва блясъкът на красотата ѝ от No. 309... Иначе идеята за включване на снимачния процес не беше лоша. Май в "Мениджърите" го има този сюжет. Поне актьорите са се забавлявали, докато снимат Sunglasses Хубаво намигане беше, стига да не търсим връзка с видяното досега в сериала. Нагледахме се и на Ханде и Керем, така че за мен епизодът беше ок. Дано следващите са по-добри обаче Hands Pray

Понеже няколко пъти стана въпрос за песента Başa Sar, едно момиче ориентировъчно я беше превело, пускам линк към мнението му https://bg-mam.ma/p/1320915/42669427, ако на някой му е интересно съдържанието на текста. Преди дни екипът на DEK много тематично изпрати главния герой с нея https://twitter.com/i/status/1381297633394835460.

За рейтингите продължавам да си налагам авто-ембарго, защото знам, че мнението ми изобщо няма да ви хареса, но и повтарянето на едни и същи мантри, че Dizilah са някакви злодеи, които са ни нарочили и че рейтингът в социалните мрежи е истинският (колко пък да е истински, като един човек може да си направи десетки профили и от тях да пуска хиляди туита?!), малко започват да ме дразнят. Количество и качество са две различни категории, затова нека не ги смесваме Hands V Топката в момента е в полето на Асена и компания. Да седнат и да си обмислят хубаво стратегията, за да продължат историята подобаващо.

И последно, за нас вчерашният час на излъчване може и да беше много късен, но нека на забравяме, че сега при комшиите е месец Рамазан и всички активни дейности им се изместват за късните часове, когато се събират семейно и могат да ядат и пият течности. Вероятно заради празника ни лишиха и от целувки в епизода...

# 423
  • София
Sign Exclamation Искахте преговор, ето ви преговор! Sign Exclamation

Днес преговорът ще е дълъг, колкото са дълги краката на Еда / Ханде...

Изберете верния отговор:
а) Това не е Серкан, а Керем, който осъзнава с какво секси парче играе в сериала.
б) Докато Керем снима тази сцена, си представя как с език обхожда всеки сантиметър от бедрото на Ханде.
в) Керем, виждайки Ханде в тази рокля, се чуди дали си е изпил брома тази сутрин. Тъй като не е сигурен, смята да остане седнал в следващите часове...
г) Няма верен отговор. Друг е. Напишете в темата.
д) Отговори а, б и в са верни.
      Отговарям с Г--Керем,си мисли,познавам Ханде играя с нея,великолепна жена е ,но аз? Аз дали мога да я задържа,и какво да предприема да е с мен,по дълго?

# 424
  • Монтана
Sign Exclamation Искахте преговор, ето ви преговор! Sign Exclamation

Днес преговорът ще е дълъг, колкото са дълги краката на Еда / Ханде...

Изберете верния отговор:
а) Това не е Серкан, а Керем, който осъзнава с какво секси парче играе в сериала.
б) Докато Керем снима тази сцена, си представя как с език обхожда всеки сантиметър от бедрото на Ханде.
в) Керем, виждайки Ханде в тази рокля, се чуди дали си е изпил брома тази сутрин. Тъй като не е сигурен, смята да остане седнал в следващите часове...
г) Няма верен отговор. Друг е. Напишете в темата.
д) Отговори а, б и в са верни.

Бро, миличка, Д) Деее, Деее, Деее....!!!
Като в онзи виц за Беее-то! Нали го знаете?...

# 425
  • София
Антония,
един съвет от мен - спри да четеш тези коментари. Не за друго, ами само се ядосваш и огорчаваш. Безсмислено е! Напълно подкрепям мненията на Вай, Алекс и Линда. Както обичам да казвам - за всеки влак, си има пътници. Аз, например, не обичам драмите, нито исторически, нито романтични, нито семейни. Затова не гледам сериали от този тип. (Тук отварям една скоба - изгледах сериалите с Керем заради него, но се въздържам от коментар, точно защото не обичам драми и мнението ми няма да бъде хубаво. Керем се е справил отлично с всичките си роли, просто за мен сюжетът на драмите е твърде тегав, повтарящ се, безсмислен и няма как да ми хареса. Единствената турска драма, която съм изгледала от/до и твърдя, че харесвам, е “Приливи и отливи”. Всичко друго слагам под общ знаменател “боза”. Извинявам се за определението, но това е моето мнение.) Ето защо не губя време да пиша злобни коментари под сериали, които не гледам. Просто не ги гледам, не ме впечатляват и не се интересувам от тях. Но това, че зрители, които не ни харесват и гледат, ни коментират, е показателно само за техния манталитет. За мен правилната реакция към тези хора е игнор. Не им отговаряш и не им доставяш удоволствието да разберат, че са те жегнали. Аз първо четях, дразнех се и отговарях. После спрях да отговарям, но четях. Вече нито чета, нито нищо. Нямам нужда от тези негативни емоции. Да са живи и здрави. Хаят гюзел! Нашата приказка продължава и това е важното.

Супер Кате,
супер коментар! Включвай се по-често. Липсват ми анализите ти. Wink

# 426
  • София

И тия ще имат втори сезон, не мога да си го обясня, Северна звезда е с по-добър рейтинг от Вратата и приключва, а тия с втори сезон. Нямам думи.
Глупаво е, свалят страхотни проекти за да стоят боламачите.

Не обръщай внимание,хора много вкусове всякакви едни се хранят от гнева ,други от пролетта. Не можеш на водно колело да използваш ракетно гориво,и обратно. Да има и недобри решения в филма,но все пак на нас ни харесва  заради ГГ,заради други герои,това е полъх на пролетта ,история за любовта, и тази история обика;ля света.

# 427
Здравейте момичета! 🌼🌸🌺
Благодаря за новата тема на всички създателки, които я правят невероятно красива! 🌺🌸🌸
Няма да коментирам нито рейтинга, нито коментарите в социалните мрежи!
Нашето филмче е много известно по цял свят и това е факт, който никой не може да оспори! А защо ли? Ми явно нещо от него е докоснало нежните и романтични души! Хората имаме нужда от любов, топлина и красота!
Оставям ви испанската версия на песента" Това момиче". 🥰🥰🥰

Няма да ви казвам довиждане, защото не смятам никъде дя ходя! Ще чакам сватбата на аманъмите 🤪. Добре де, поне да ги хванат в крачка😂😁😜.
И летния сезон разбира се! ❤️😍❤️
Не е нужно да казвам как гласувах в анкетата, нали? 😆🤭😅

# 428
Познавайки тия историй с СФ при нисък рейтинг искрено се надявам това да не е поредната подигравка както се случи с
-Обичах едно дете
-Бодрумска приказка  и други сериали за които не се сеща останаха си е така в нищото

# 429
Познавайки тия историй с СФ при нисък рейтинг искрено се надявам това да не е поредната подигравка както се случи с
-Обичах едно дете
-Бодрумска приказка  и други сериали за които не се сеща останаха си е така в нищото
Това е и моят голям страх. Обещават ни втори сезон, успокояват ни, но до Юни месец има доста време и не се знае какво точно ще се случи, какво ще решат. Вчера постовете на каста ми звучаха като сбогуване, ако трябва да съм честна. Не искам да свършва нашата приказказ но и още не съм 100% сигурна, че ще продължи. Въздържам се от коментари днес, за да не развалям настроението на темата, защото моето мнение няма да се впише. Епизодът беше хубав, малко от тук, малко от там, но имахме много сцени с Еда и Серкан, за което дълго се оплаквахме, че липсва. Получихме го и предвид ситуацията са се справили добре, няма да го отрека.
Но имам голямо притеснение да не останем в нищото с този финал. Наистина беше отворен и намеква за продължение, но всички тези рейтинги и статистики може да ни изиграят лоша шега. Надявам се искрено тази единица в рейтинга да е заради късния час. За финален епизод имах големи очаквания, но предвид, че снимаха само 3 дни... и това е много добре.
Даже не съм влизала никъде да чета, не съм си пускала епизода. Зарових си днес главата в работа, за да не си мисля, че имаме да чакаме евентуално до юни. Тъпо ми е, празно ми е и предпочитам да не мисля за това днес. Влизам тук, виждам, че всички са супер щастливи и се чувствам още по-тъпо, защото само моето настроение не е приповдигнато, за моя голяма изненада.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 14:59 от Есенна магия*

# 430
  • София
Въобще не ме притеснява дизи-мизи рейтинга от снощи. Епизодът ни беше излъчен в толкова късен час, че за мен този рейтинг тотално не е меродавен. Wink Че епизодът не беше силен като за финал на сезон, съм съгласна. Но обстоятелствата бяха такива - много болни в екипа, епизод, скалъпен и заснет набързо, не знам дали въобще имахме нужда от него. Както и да е. Било, каквото било. Време е за заслужена почивка за екипа. Продуценти и сценаристи да си премислят и решат какво ще правят оттук нататък с историята. Фокс няма да ни спрат, защото сме световноизвестни и всички фенове си чакат продължението през юни. Но, ако не си вдигнем рейтинга през летния сезон, може би, няма да изкараме цялото лято. Надявам се на обратното и стискам палци за задоволителен рейтинг, за да издържим до края на август. 🤞🏼
-Обичах едно дете
-Бодрумска приказка  и други сериали за които не се сеща останаха си е така в нищото

# 431
  • Пришълец
Нищо не чета, за нищо не се ядосвам.
...
+1, Алекс.
Коментари като посочения от Антония някога ме натоварваха, но от много време насам просто ги подминавам. Не само за нашия сериал. По принцип. Когато не следиш нещо/някого, не виждам какъв е смисъла от това изливане на кал и необосновано мрънкане. 33uu

Обичам да чета аргументирани мнения - ако ще да са негативни, но да бъдат обективни.

Кате, силно се надявам, че не ти навлизам в личното пространство и не те пришпорвам излишно, но много обичам включванията ти.
Съгласна съм относно рейтинга в социалните мрежи:
”колко пък да е истински, като един човек може да си направи десетки профили и от тях да пуска хиляди туита?!”

# 432
  • Монтана
И аз съм от позитивно настроените...! Не искам да помислям даже, че ще оставят този сериал да свърши по този начин, в нищото! ...Силно, силно се надявам и искам през юни да сме отново с нашите любимци!...
Ако недай си, Боже, решат нещо толкова отвратително, че да ни спрат с финалната 39 серия, заричам се, няма да погледна турски сериал! Не съм гледала и следила много, но този ще бъде последния, заричам се! Ще се интересувам само от двамата си любимци!
Но ние ще продължим, знам го и ви предлагам да не се отдаваме на мрачни мисли!Нашите участват в страхотни реклами и са лица на известни марки, надали подкрепа от рекламодатели липсва!
Ще продължим!

# 433
И аз съм на това мнение за социалния рейтинг. Да, много ме радват милиони туитове, но не го намирам за истински също. Не, че е манипулиран, но феновете са много и измислят начини да поставят рекорди. Мога да си направя поне 10 профила и да туитвам като луда, но аз съм една, а не десет различни жени. Имайки предвид това, убедена съм, че тези туитове не се правят от милиони души, а има хора с много акаунти. Не казвам, че туитват само 100 човека, разбира се, пак са си много, но пак не е особено реално. Дори някоя от вас вчера писа, че има май повече от един акаунт.

# 434
Нали знаете какво е казал народът : кашлицата , бременността и любовта не могат да се скрият , рано или късно се разбира . Така ,че ако има истинска любов , която да продължи по дълго време , не могат да се скрият .Ще ги хванат или преди това ще си признаят .Ако става дума за краткотрайна забежка пак ще се разбере , но след време и няма да има смисъл да го знаем .
А за писанията - в днешното трудно време хората се озлобиха много и анонимността на соц. мрежи им дава възможност да пишат гадости . Игнорирайте ги и четете само приятелски статии и новини Heart
Ето тук в темата какви хубави неща се пишат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт