Този път няма липсващи чертички
Имаше оригинални решения, предвид ситуацията, в която се намираха от екипа, но не мога да си кривя душата и да не напиша, че крайният резултат беше в стил "оттук- оттам" и "клъцни-срежи". Пелин в ролята на актрисата-дразнителка се справи доста добре, но какато вече някои отбелязаха - липсва блясъкът на красотата ѝ от No. 309... Иначе идеята за включване на снимачния процес не беше лоша. Май в "Мениджърите" го има този сюжет. Поне актьорите са се забавлявали, докато снимат
Хубаво намигане беше, стига да не търсим връзка с видяното досега в сериала. Нагледахме се и на Ханде и Керем, така че за мен епизодът беше ок. Дано следващите са по-добри обаче 
Топката в момента е в полето на Асена и компания. Да седнат и да си обмислят хубаво стратегията, за да продължат историята подобаващо.
Искахте преговор, ето ви преговор! 

Искахте преговор, ето ви преговор! 

Че епизодът не беше силен като за финал на сезон, съм съгласна. Но обстоятелствата бяха такива - много болни в екипа, епизод, скалъпен и заснет набързо, не знам дали въобще имахме нужда от него. Както и да е. Било, каквото било. Време е за заслужена почивка за екипа. Продуценти и сценаристи да си премислят и решат какво ще правят оттук нататък с историята. Фокс няма да ни спрат, защото сме световноизвестни и всички фенове си чакат продължението през юни. Но, ако не си вдигнем рейтинга през летния сезон, може би, няма да изкараме цялото лято. Надявам се на обратното и стискам палци за задоволителен рейтинг, за да издържим до края на август. 🤞🏼

Препоръчани теми