Отговори
# 555
  • Пришълец
Мики, не че е важно, но гласува ли в анкетата. Каза, че изчакваш нещо, но не разбрах Joy

Знам за още три сериала с Мелиса - Нашата история, Фазилет и дъщерите ѝ, както и този, в който съм я гледала и в момента върви по Нова - Елиф/Намери ме. В другите два не знам, но в последния е с доста екранно време, те там всички са главни, Joy но любовната история е около нейната героиня. Много е красива като брюнетка. Heart Eyes

# 556
За мен това е потвърждението.  
✨✨✨

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 18:04 от Irinak

# 557
  • София
Така и така сме в “седмицата на Еда”, да ви споделя малко фенско творчество относно сценария за втори сезон от рускините. Те имат идея за лоша сестра близначка на Еда - Айда, която е отгледана от бабата и никой не знае за нея. Тя е богата, интелигентна, но винаги е завиждала на Еда за това, че е била свободна и извън обсега на бабата. Първоначално много иска да се запознае с Еда и да се сближат. Затова убеждава баба си да я пусне и заминава за Истанбул. Но, след като се среща с Еда, започва много да й завижда, влюбва се в Серкан и това влошава обстановката. Има различни теории, че: а) ще заеме мястото на Еда, без другите да знаят; б) ще бъде по-лоша от Селин и ще създаде много проблеми между Еда и Серкан.

Много се смях на тези идеи, но признавам ги - рускините са много креативни. Дано само сценаристите ни не ги четат, че само лоша сестра близначка не сме имали! Grinning

Засега имаме само тази снимка - Фотошоп, но руските обещаха тези дни да пуснат и фенско клипче. Ще ви го споделя. Joy

# 558
От това по-ясно - здраве му кажи!

За сторито на Ханде говоря

# 559
  • София
Да, за мен също това е потвърждение. Интелигентно и без много приказки и излишни обяснения. Wink Използвала е същия израз като Керем - “getting lost”... Отбелязала е ризорт на Малдивите, така че май всичко е ясно. Сега очаквам първата официална снимка като двойка и ще пращам халва на Гюнфер и Асена. А ние можем да си организираме парти с шампанско, розови балони и каквото друго искате! Grinning
За мен и това потвърждението. 
✨✨✨

# 560
Мерси за превода, на това, което е казала Дилара. Нормално е да защити Ханде и Керем. Не е редно някой друг освен тях да публикува техни лични снимки, камо ли информация за полети.

В анкетата аз гласувах с Да, че Керем и Ханде са смесили плодовете и зеленчуците.
И освен това се надявам Ханде да се върне с пръстен от Малдивите Wear Ring

Ама не смея много да мечтая, нито да го споделям с друг освен с вас, защото в социалните медии веднага ще вземат да тръгнат някакви слухове, истории, колажи ..... и по-добре да не.

Радвам се, че в крайна сметка са на Малдивите.

✨✨✨

Заради гадните коментари в интернет мисля, че не заслужаваме снимка.

Но се надявам, че потвърждението от страна на Ханде, че са на Ayada Maldives ще накара хората да млъкнат, поне сега споделяме снимка официално споделена от Ханде, а не информация за полети и разни папарашки снимки.

В петъка на лайфа за малтретираните деца ще видим дали Керем е с тен Satisfied

# 561
✨✨✨

Flowers Chili Flowers Lemon

# 562
✨✨✨

След сторито на Ханде вече всичко е ясно нашите хубавци са “изгубени в мечтите си “
Желая им цялото щастие ,те го заслужават❤❤❤❤❤

След сторито на Ханде,всичко гръмна ,туитър полудя,феновете танцуват ,черпят се ,молят се на бог да ги пази ,настана някакъв катаклизъм ,всички очакват обща снимка или стори и най-споделяното е “АШК ВАР”

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 17:49 от Elinor0680

# 563
Е, на това му казвам потвърждение 💓💓💓💓💓
Гамзе приготвя куфарите и тя

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 17:51 от Есенна магия*

# 564
Няма какво да си крия момичета и на мен ми се разтуптя сърцето.Това нашето си е чиста форма на зависимост,скоро всички ще трябва да се лекуваме😂😂😂

# 565
  • Пришълец
✨✨✨

За всички ни е така предполагам Sweat Smile

# 566
Ох, в инстаграм видях сторито на Ханде. Потвърждение е ами! Ашк вар, ашк вар, вика сърцето ми в този момент. Изгубени в своята приказка са нашите двама влюбени! Нека са безкрайно щастливи и да се радват на компанията си! Heart Eyes
Днес хич не ми е ден, но това определено повдигна настроението ми! Relaxed

# 567
Ето, нещо красиво да допълни потвърждението 💓

# 568
Стана ми много хубаво и емоционално. Все едно деца имам и съм ги оженила. Smile  Нека са много щастливи, чакаме сега поне едничка обща снимка да ни пуснат и да ни напълнят с Purple Heart душичките.

# 569
Ехааа....нямам думи просто,все едно най-близките ми приятели са си признали!Дано си починат хубаво и пуснат някоя друга снимчица HeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт