Отговори
# 630
# 631
Многооо е доброо 😅 Даже ми и хареса 🙈 Халка е вторият по любимост сериал  с Ханде след нашия .

По темата с лошата сестра близначка от вчера - рускините са готови с първия фенски клип. Не им е лош. Даже доста добре се е получил. Засега го има само в Инстаграм, затова споделям линк за там. Би трябвало да можете да гледате, дори да нямате профил, защото видеото е public. Wink

https://www.instagram.com/p/CN2GelTJk3v/?igshid=1q17w5v7pwc8

# 632
Това е мнооого оригинално! 💙💜 Еда придава цвят на всичко, до което се докосне.

# 633
И при мен беше така нищо не можех да правя, но сега се оправи
Гамзе това стори го е изтрила

А Керем слуша това днес

# 634
# 635
  • Пришълец
Оправиха се засега нещата....
Търся си хубав кадър с Керем от рекламата на Lipton, но не се справям. Малко по-тъмен ми трябва...

# 636
Марги, коя точно част от рекламата ти трябва?

# 637
# 638
Оправиха се засега нещата....
Търся си хубав кадър с Керем от рекламата на Lipton, но не се справям. Малко по-тъмен ми трябва...

Тези стават ли

# 639
  • Пришълец
И аз не знам точно, в смисъл нямам предпочитания, но ако ви попадне нещо... В новата тема ще преобладава зеленото по предложение на Бърборанка за шрифта и съобразено с гифчетата от теб. Тя самата реклама в частта с Керем не знам доколко добре ще стои заради разминаванията в цвета, но понеже е актуално... Каквото стане в крайна сметка, пак ще ни е уютно. Надявам се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
И аз не знам точно, в смисъл нямам предпочитания, но ако ви попадне нещо... В новата тема ще преобладава зеленото по предложение на Бърборанка за шрифта и съобразено с гифчетата от теб. Тя самата реклама в частта с Керем не знам доколко добре ще стои заради разминаванията в цвета, но понеже е актуално... Каквото стане в крайна сметка, пак ще ни е уютно. Надявам се Stuck Out Tongue Winking Eye
  Според мен, на Липтон гифчетата могат да се подредят от по-тъмни към по - светли, за да стане плавна смяната на тоновете и да не е странно. Друг вариант, който си мислех, е честта с Керем да бъде отделена в по- светлозелен (например, за надписите) цвят. Защото гифчетата от епизода са тъмнозелени, на Керем светлозелени и жълти. А цветове от една гама, но в различни нюанси не стоят зле, допълват се.

# 641
# 642
  • Пришълец
Магия, за гифчетата така ги наредих, от по-тъмни към по-светли. Но, шрифта избързах да го направя и да си го изпратя. Иначе и от вашите предложения се възползвам с удоволствие, но снощи усетих проблема, а не се знае в кой момент ще потрябва да се местим, предпочетох да направя нещо и да имам готовност. Дано изглежда добре. Пращам си съобщението вечерта, получавам го на сутринта. Joy

Сани, стават. Спрях се на първия засега. Благодаря ти.

# 643
Керем

Джанер

# 644
Въпрос към Асена GrinningGrinning-

Мога ли да работя в един от Вашите проекти безплатно,за да си намеря мъж? (сериозен въпрос)

Общи условия

Активация на акаунт