Отговори
# 675
  • Пришълец
Да, Линде. Теб съм те запомнила със сигурност - още като се разписа каза нещо от сорта, че интуицията ти по принцип не те подвежда. За Кадир и Неслихан си предчувствала същото. Не мога да им изпиша правилно фамилиите, карай...

Аз често си противореча, признавам. По-силно е от мен. Единият път ще кажа заедно са, на другия ще съм се разколебала.
 Е, след ”потвърждението” от тях самите не остава друго освен да им пожелаем щастие и да съхранят любовта си възможно по-дълго Purple Heart Или в типично мой стил да кажа: лелеее, гледам и не вярвам на очите си Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.П. Преди дни като пуснах анкетата импулсивно отговорих с Да, после пък съжалих, че се гласува само по веднъж, понеже повече вярвах в третото...

# 676
Представям си как всички в темата и колко още хиляди/милиони дори/стоят пред екрана на компютъра/телефона и гледайки две снимки от плаж сме ето така:

Ето това направиха с магията си! HeartHeart

# 677
От Тик - Ток
"Ханде и Керем седят тук"

Скрит текст:
Sparkling Heart

Арабите твърдят, че от сигурен източник знаят, че нашите ще се върнат сгодени Cupid

# 678
  • София
Аз очаквам на следващото стори да са заедно... Пу, да не са им уроки! Revolving Hearts

# 679
Getting lost in a dream and it feels good трябва да е мотото на темата ни направо 😀

# 680
  • София
Задължително мотото на следващата ни тема трябва да е!!! Grinning

Сега чакат Гамзе да им направи хубави снимки и сто про ще качат по-нататък. Ах, как се радвам!!! Heart Eyes
Getting lost in a dream and it feels good трябва да е мотото на темата ни направо 😀

# 681
За протокола, гласувах с 3 опция. И май вече ще кажа и аз " сега им повярвах"

# 682
Приятел на Керем:
"Вече официално:
Ханде и Керем са на почивка заедно в курорта Ayada Maldives"

П.С.
Има информация, че сестрата на Керем също пътува за Малдивите. Да не планират направо сватба  .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Тео и Мави ще са супер забавни на плажа Wink Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
Каква красота, да ти се прииска да си там... 💙🌊
Чакам Мави аз, искам да я видя малката бухтичка на Малдивите. 🌸

# 684
  • София
Най, най, най-любимата ми двойка евър!!! Heart

# 685
И Гамзе скоро пристига. Ще ни залее от сторита. Направо емоционална седмица се очертава. И аз си помислих дали няма да има предложение.

https://twitter.com/onlly_bursin/status/1384473596706254852

# 686
Бийте ме, но да потвърдиш връзката си, рекламирайки ризорта (небезвъзмездно, разбира се)... много инфлуенсърско ми идва Hands Minus1 Не остана ли нищо свято Rolling Eyes Гамзе щеше да свърши същата работа...

# 687
Феновете пишат: Свърши сериала, но започна реала и засега е доста по - вълнуващо ...
А това в момента е едно от най-споделяните неща в Туитър :
С Гугъл - от бразилките: "Някой помни ли тази история с Гамзе не много отдавна ??? "Ще ходим ли на сватба" ????"

# 688
# 689
  • София
Нещо красиво от Туитър:

Общи условия

Активация на акаунт