Отговори
# 690
Охххх момичетаааааааа!На седмото небе съм ,все едно ми се е сбъднала най-голямата мечта!!!
Аз съм от тези които още в началото вярваше във връзката ХанКер❤🧿❤🧿❤
Не се разколебах и за миг🙏🏻
Но имам ,чувството ,че двамата са застанали с телефоните люлеят си се на люлчицата и си казват:
-да вземем да пуснем по едно стори ,ей така да оправим настроението на феновете ни,да им е хубаво на душичката.
Благодаря ви Ханде и Керем,желая ви цялото щастие и вече искам сватба🎉🏡🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

# 691
Преди 5 часа са кацнали Гамзе Мави и Джанер

# 692
Налбантова къде се губи, не я виждам последните дни...

https://www.instagram.com/tv/CN2qQpPHZEk/?igshid=ed63j9ao2yhn

Анимирана версия на Почукай на вратата ми, от сърце се смях 😀😀

# 693
Налбантова къде се губи, не я виждам последните дни...

https://www.instagram.com/tv/CN2qQpPHZEk/?igshid=ed63j9ao2yhn

Анимирана версия на Почукай на вратата ми, от сърце се смях 😀😀

Много добре им се е получило и аз се посмях😂

# 694
  • Пришълец
Вярно, губи се Налбантова, но не е за пръв път. Предполагам е заета или просто не ѝ се пише...

Бийте ме, но да потвърдиш връзката си, рекламирайки ризорта (небезвъзмездно, разбира се)... много инфлуенсърско ми идва Hands Minus1 Не остана ли нищо свято Rolling Eyes Гамзе щеше да свърши същата работа...
Кате, приземяваш ни няма лошо. Не бях поглеждала от този ъгъл, но май имаш право Smirk

# 695
  • София
Ау, страхотна анимация!!! Heart Eyes Керем и Ханде ще останат очаровани, дано я видят. Simple Smile

Земята вика систъра! Темата също. Ханкер и те. Бро и тя. Най-важното - пердетата и Ханде я викат...

# 696
Съжалявам, че винаги си пиша мнението честно, Марги, с което вероятно развалям купона в темата понякога, но понеже и аз съм от тези, които отдавна смятат, че Ханде и Керем имат връзка, ми беше доста любопитно как ще поднесат "новината"... не очаквах, че подходът ще е толкова корпоративен - първо общо отбелязване във фитнеса на Керем, сега на ризорта Rolling Eyes не знам как да го тълкувам...

# 697
Кате вярно инфлуенсърско е, но често и аз да бях и аз щях да се възползвам! Казваш, нищо свято, но нищо лошо не са направили, възползват се от това, че са млади, хубави и известни! 😁
Освен това, ние виждаме това, което искаме! 🙈
Я представете си сега, че Ханде е отишла на почивка, а "колегата" ѝ Керем да не остане по-назад и той е отишал там! 😆
Другото са фенски фантазии! 😅
Не, че си вярвам като го пиша! 🤭😁🤪

# 698
Ей сега Ханде като пусне една снимка с красиви плажни къдрици от солената вода и ще се покаже Налбантова Sunglasses

# 699
  • София
Да споделя и своята гледна точка по повод “инфлуенсърството”. Лично аз не съм фен на инфлуенсърите. Няма да влизам в детайли. Но имам доста познати, които са инфлуенсъри. Дори някои са ми близки приятели. И все пак не съм фен на този тип дейност... По повод Керем и Ханде - лично аз не усещам сторитата им като вид инфлуенсърство. Напротив. За мен това е техният интелигентен начин да заявят “да, заедно сме”, без да влизат в много и излишни обяснения. Отбелязвайки се на едно и също място, парират спекулациите и въпросителните къде са, заедно ли са в момента на почивка и по принцип имат ли връзка. Честно казано, съмнявам се дори да имат някакви договорки с курорта. Но дори така да е - не виждам нищо пошло в цялото нещо. В крайна сметка сега са на върха на вълната и трябва да се възползват от славата си. Да не забравяме, че те си изкарват парите по този начин - с лицата си и с уменията си като актьори. Не са ме подразнили по никакъв начин с тагването, нито съм го усетила като един вид реклама. Wink Това е моето мнение, разбира се. Simple Smile

# 700
  • Пришълец
Кате, обичам включванията ти Hands V Описваш нещата така както ти ги усещаш, пък няма значение, че мнението ти не съвпада с това на останалата част от пишещите. Това да не те притеснява. Не може на всички да ни е приповдигнато.
Не знам как да тълкувам поведението на ХанКер, понеже предполагам са си такива отпреди и с бившите им половинки може да не е било по-различно. Не съм се замисляла...

# 701
Не го приемам като инфлуенсърството, аз не съм и фен на инфлуенсърите. Имам някои, които харесвам, но не са особено популярни. Все пак и според мен можеше да не тагват резорта, но не ми пречи наистина. Може би го правят (тагването), за да опровергаят слуховетв и да покажат, че са заедно там. Не че не ни е ясно вече.
Мави на Малдиви:

# 702
  • София
Не разбирам защо да не ни е приповдигнато?? И защо това дали инфлуенсват или не по някакъв начин да отнема от радостта ни?! Grinning Любимата ни двойка, която чакаме от толкова време да си признае, че е двойка, най-после го прави. Естествено, че ще се радваме и подскачаме от щастие! Нищо не може да ми развали настроението в момента. Мнението на Супер Катя не е отрицателно. Поне аз не го усещам като такова. Още повече, това е нейното усещане, другите дами в темата могат да са на различно мнение. Лично мен не ме интересува как ще съобщят връзката си, важното е да я съобщят! Grinning Един път завинаги да се знае, че са заедно. Керем и Ханде са страхотни млади хора, умни, възпитани, талантливи, добри, личи им колко са искрени и непринудени. Съвсем не са ми фалшиви, престорени или нещо подобно. Simple Smile

Ето я сладката Мави, вече е там и тя:

И един въпрос имам - вие, като сте някъде, не ви ли се е случвало да отбележите мястото?? Това не се ли брои като “инфлуенсване”? Така де... само ако си известен и се тагнеш, ли се брои за реклама?! Не мисля. Wink

# 703
  • Пришълец
Може би го правят (тагването), за да опровергаят слуховете и да покажат, че са заедно там.
Може, да. И преди се е случвало с друга двойка, която наблюдавах. Тагването с цел опровергаване на слухове.

Бро, ако трябва да съм честна - не, не отбелязвам местата на които съм. Но по принцип всички го правят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 704
  • Бургас
Ох, момичетааа!
Не ги оставихте тези "приятели" по "приятелски" да си отпочинат, значииии! Както чета, то и роднините пристигат..... Как ще се отпуснат "приятелите", направо Не знам!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт