Отговори
# 705
  • София
Марги,
аз също не обичам да се отбелязвам къде съм - за България става дума. По мои си причини. Но, ако съм в чужбина, винаги го правя. Ползвам трип адвайзър, задължително давам ревю и т.н. Смятам, че по този начин помагам на хората да разберат кои са готините места и ги популяризирам сред туристите. Wink В тази връзка винаги препоръчвам места в чужбина, които са ми харесали. От хотели, през ресторанти, до къщи за гости, музеи, кафенета, различни курорти и т.н. Аз съм човек, който много пътува и обожава да го прави. Имаше момент, в който дори ми предложиха да бъда travel photography blogger, но просто реших, че не е за мен. Simple Smile

# 706
Нека не слагаме всички под общ знаменател.. И аз не се отбелязвам, а с мъжа ми пътуваме много. А той самия много повече от мен дори и посещава много по - екзотични места и т.н., но сме си решили да запазваме мълчание по тези въпроси. Предпочитам много, много да не споделям много от този тип информация, имаме лош опит.
Колкото до приповдигнатото настроение.. радвам се, но не съм на седмото небе, защото то си беше от ясно, по-ясно. И колкото и да съм го очаквала, аз си мислех, че ще го съобщят по мааалко по - различен начин. И този ми хареса, особено с  getting lost in a dream. За тагването, за мен не беше необходимо, но ако наистина щр опровергават слухове така - окей съм.

# 707
Мави
https://twitter.com/_mavimiyy_/status/1384499093435715586?s=20

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 16:38 от sani1212

# 708
  • София
Само едно нещо - аз поне не видях никой никъде да слага нещо / някой под общ знаменател или се бъркам? Thinking

Иначе да - всеки си има право на мнение по всички въпроси, които споделяме тук. Simple Smile Виждаме колко различни гледни точки имаме, в което няма нищо лошо. Светът е шарен и това му е хубавото. Винаги съм уважавала чуждото мнение, стига то да е поднесено интелигентно и с такт. Wink Мисля, че тук сме се събрали такива дами, така че не виждам лошо да си обсъждаме и всяка да си споделя нейната гледна точка. Няма сърдити, нито сме казали нещо лошо. Нали така? Simple Smile Още повече, аз не приемам нещата лично. Такъв човек съм и не се засягам лесно.
Нека не слагаме всички под общ знаменател.. И аз не се отбелязвам, а с мъжа ми пътуваме много. А той самия много повече от мен дори и посещава много по - екзотични места и т.н., но сме си решили да запазваме мълчание по тези въпроси. Предпочитам много, много да не споделям много от този тип информация, имаме лош опит.
Колкото до приповдигнатото настроение.. радвам се, но не съм на седмото небе, защото то си беше от ясно, по-ясно. И колкото и да съм го очаквала, аз си мислех, че ще го съобщят по мааалко по - различен начин. И този ми хареса, особено с  getting lost in a dream. За тагването, за мен не беше необходимо, но ако наистина щр опровергават слухове така - окей съм.

# 709
Привет, момичета! Минавам да ви поздравя🥰
https://youtu.be/oETo3G0wmDo

# 710
  • Пришълец
Ще се самоцитирам Stuck Out Tongue Winking Eye
...
Бро, ако трябва да съм честна - не, не отбелязвам местата на които съм. Но по принцип всички го правят Stuck Out Tongue Winking Eye
Изразих се погрешно, наистина. Не всички, но повечето хора...

Малка сладка Мави Heart

# 711
Радвам се ,че са заедно и щастливи . Очаквам снимки с Мави Heart Eyes
Аз гласувах ,че са заедно , защото след едно интервю или лайв видях и почуствах какво се случва и тогава ви написах ,че са влюбени , особено Керем Joy
 Дано любовта им продължи мнооого години , да се щастливи като моите ( и на Линда- Благавест ) любимци Неслихан и Кадир Smiley

# 712
Оле, чудесно е! Изключително сполучливо!
Няма ли продължение?!

Налбантова къде се губи, не я виждам последните дни...

https://www.instagram.com/tv/CN2qQpPHZEk/?igshid=ed63j9ao2yhn

Анимирана версия на Почукай на вратата ми, от сърце се смях 😀😀

# 713
Оле, чудесно е! Изключително сполучливо!
Няма ли продължение?!

https://www.instagram.com/tv/CN2qQpPHZEk/?igshid=ed63j9ao2yhn

Анимирана версия на Почукай на вратата ми, от сърце се смях 😀😀
Ще има, но не знам кога. Това е качено преди 19 часа. Веднага щом го качат - ще споделя. 💙

# 714
  • София
Видях снимката на Ханде след смъртта на майка й и гледам тази от сегашната й почивка и знаете ли какво ми се загнезди в ума. Наистина като че ли времето е в унисон с настроението на човек.  Вижте на първата снимка какви буреносни облъци има и едно неспокойно и бурно море. Тогава Ханде все още е в траур и сърцето й е пусто и тъжно.

Вижте тази снимка днес. Какво ще кажете? Сърце изпълнено с много любов и едно прекрасно море и невероятен слънчев и топъл ден.

За мен това, че Ханде и Керем решиха да официализират връзката си е по-важно от това къде ще го направят. Така са решили. И за мен това е толкова романтично. Имам позната, с която преди 4 години бяхме на почивка в Мармарис. Тя беше с нейният приятел и въобще не подозираше, че той е приготвил годежен пръстен и точно там реши да й предложи брак. Вярвате ли ми калко беше красиво и романтично. Особено е усещането когато си някъде на красиво място и не мислиш за ежедневните задачи. Радвам им се от сърце. Нека да са все така влюбени и наистина това да е тяхната доживотна връзка. И двамата го заслужават.

Yes.. I’m lost..and it feels good
(Да .. изгубих се .. и се чувствам добре)

Как няма да се изгуби там където се сливат морето с небето... А до теб сгушен стои любимият ти човек

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 17:29 от БлагаВест

# 715
Това е приятелката на Гамзе явно и тя лети за там. Може би ще празнуват годишнина от свадбата на Гамзе и Джанер.

Дилара е писала това
„Мави, не те ли е срам да бъдеш част от PR работата“

Отговора

@nocontextaylin2
aklım hala ortak olamadıklarımda
съзнанието ми, когато все още не мога да бъда партньори
4:40 ч. сл.об. · 20.04.2021 г.·Twitter for Android

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 17:35 от sani1212

# 716
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря ви за споделеното...снимки, новини ...емоции.....

Една тъжна Еда....

Всичко събрано в едно..
.

# 717
# 718
От Бирсен
birsenaltuntas
@birsenaltuntas1
Bürsin ve Erçel Maldivler'de ama oradan atılan ve kendilerine çok benzetilen görüntülerdeki kişiler için "Biz değiliz" diyorlar. Bu işin sonu diziden daha heyecanlı sanki.
Ухилено лице

Bürsin и Erçel казват „Ние не сме“ за хората, които са на Малдивите, но които са хвърлени от там и които много приличат на тях. Краят на тази работа изглежда по-вълнуващ от шоуто.
Ухилено лице
5:44 ч. сл.об. · 20.04.2021 г.·Twitter for Android

# 719
От Гамзе Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 18:33 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт