Отговори
# 645

Софи, това шоколад със стафиди ли е?

# 646

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* само шоколад Ice Cream

# 647
За разнообразие ... Няколко снимки на Суде от последната й фотосесия.

# 648

Sleeping Страхотна Суде,
 е-ех ако и Амине ни изненада с една фотосесия..

# 649
Здравейте, момичета!

"Всеки човек е специален и всеки един от нас е нужен.
Някъде ... Някому...
Щастието е пълно, защото ни има в нечии мечти, в нечия въздишка, в нечие очакване с усмивка!"

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е...

# 650
Здравейте!

Касиерката:
- Прощавайте, вие торбичка с дръжки ли искахте?
- Не бе душко, дай ми с крачета да си тича до мен.

# 651
Ново от Суде:

Цитат
zulalsudeguler
Готови ли сте да се срещнете с Şimal тази вечер? "Случайната любов" е на Star tv  в 20.00 🌼

Цеце, усмихна ме с "торбичката с крачета". Благодаря ти и за ледените коктейли, на тази жега имаме нужда от тях. Beers
     Футболно ... Уур - върл фен на "Фенербахче".

Скрит текст:

# 652

Broken Heart
Скрит текст:

# 653

Софиии, водя и Чънарко, че да ни прави компания, да си поделим  Somersby-то и сладоледа. Благодаря за почерпката!

# 654

Flowers Bouquet ЕМИ* хубава компания ни доведе
че блокирах вече  от работа,горещина и скука..
Blush

Цитат

# 655

Flowers Bouquet ЕМИ* хубава компания ни доведе
че блокирах вече  от работа, горещина и скука..
Blush
    Софи, като изключа работата (нали съм баба пенсионерка) Stuck Out Tongue Winking Eye горещината и скуката направо ме "отвяха". Еййй, с нетърпение чаках лятото, за да започна с приключенията, но на тази жега не ми се излиза от вкъщи. Днес съм си "гушнала" Чънарко Joy и не го изпускам от поглед, а след малко ще подхвана и епизод 3 на "Случайна любов" - ще женим Шимал и Дживан.

Малко морски бриз ...

# 656
Здрвейте ! Hug
 Днес почерпката е с повод да сме Здрави.  !:four_leaf_clover:
 Заповядайте !

Емиии , Gift Heart Прекрасни гифки и морски бриз . Тенкю !

Еми , видя ли кво става с Чаго леле , изпушиха му бушоните Flushed
 От снощи съм в ступор и под емоция има пълното право да се защити от лъжи и клевети .
 Дуда дочака защита и си вика ашкъма този път ме брои за нещо Joy
Не съм убедена че го направи заради Дуда.
Просто му писна от тъпотии и  да свързват името му всеки път със СС. Ко ще и последната жена на света да е Чаго нема да я погледне и доближи след всичко преживяно. Да си гледа дядките и това е.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 23:59 от femmi2

# 657
Здравейте, момичета!

Ново от -

Снимките на "Лимит" вероятно са започнали, но това, което виждам не предизвиква никакво вълнение у мен. Може и да се получи добър сериал, ама като Толга не участва - тръпка няма. И все пак пожелавам успех на продукцията!  

Феми, благодаря за тортичката. Да сме живи и здрави всички и да продължаваме да се усмихваме с нашите любимци.
     Изчетох всичко за Чачо и много ми допадна отговорът му. Време беше да сложи край на всички клюки, свързани с личния му живот. И да ти кажа честно Дуда много повече ми харесва, в сравнение с СС, поне е по-скромна и не се лепи за дъртаци, а е хванала здраво Чачо и не го дава на никого.
     Изгледах и епизод 3 на "Случайна любов". Синеочкото до Суде започва все повече да ми харесва. Не е красавец, но е голям чаровник в ролята на Дживан. Смях се с глас по нощите на невероятното изпълнение на двамата. А Суде ме изненадва много приятно - талантлива актриса, която с лекота пресъздава образа на героините си.

# 658

Еми ,ще изгледаме сериала на Суде от твойте гифки Sweat Smile
И на мен ми допада това което виждам и е забавно.
Този път Чаго не си мълча и отговори на журналята.
Права си че Дуда го раздава по скромно.   
Колкото и да не я одобрявам сравнение с онази повлекана с евтиния пиар Дуда е китка. И двете не ми харесват, като жени и актриси.
Не е глупава Дуда щом задържа такъв чешит, като него.   

Еее ,то ко става на въпрос и аз го държа здраво и браня от навлеци Mask
Ама пусто не е лесно особено с неговия вкус пък любовта е сляпа.
Сега е по зрял в мисленето и се е променил в мисленето.
В началото на кариерата му още зИлен други неща  говореше.
Дали е влюбен в шаманката или е свикнал с нея и така му е добре. Ходят си за риба. Тя не протестира и го разбира. По неговите думи си живеят прекрасно.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 05:34 от femmi2

# 659
Здравейте!
Феми, благодаря за почерпката. Всички да сме живи и здрави!

Недей, недей ти казвам да разпалваш въображението на жена ако не можеш да застанеш зад думите си ... Това, което устата изрече, трябва да подплатиш с действия ... Не я карай да те чака, не я отлагай, не я прелиствай ... Тя е свикнала да си отива, тогава когато най - много е обичала ... Със запалена цигара, свито сърце и вдигната гордо глава ... Думичка не обелва, всичко си знае ... Няма да те пита "защо", няма да моли за вниманието ти ...
Те тия жени са мъже от мене и тебе повече ... Те са свикнали да си носят кръста за това че са хубави ... Недей я учи на думи, учи я на вяра, на обич я научи ... От мъж има нужда такава жена, че като я хване за ръката и да не я пусне ... И помни от мене, нежността тя сама ще ти я даде ... Да ти разцъфне в ръцете такава жена е благословия ... Дръж я, здраво я дръж!

Елена Павлова

Общи условия

Активация на акаунт