Отговори
# 660

Недей, недей ти казвам да разпалваш въображението на жена ако не можеш да застанеш зад думите си ... Това, което устата изрече, трябва да подплатиш с действия ... Не я карай да те чака, не я отлагай, не я прелиствай ... Тя е свикнала да си отива, тогава когато най - много е обичала ... Със запалена цигара, свито сърце и вдигната гордо глава ... Думичка не обелва, всичко си знае ... Няма да те пита "защо", няма да моли за вниманието ти ...
Те тия жени са мъже от мене и тебе повече ... Те са свикнали да си носят кръста за това че са хубави ... Недей я учи на думи, учи я на вяра, на обич я научи ... От мъж има нужда такава жена, че като я хване за ръката и да не я пусне ... И помни от мене, нежността тя сама ще ти я даде ... Да ти разцъфне в ръцете такава жена е благословия ... Дръж я, здраво я дръж!

Елена Павлова

# 661
# 662
Здравейте, момичета!

„Един добър ден започва с добра закуска.”
Стивън Кинг
Добро, вълшебно утро и прекрасен слънчев ден!

Романтика, приятен релакс, мил жест от любимия - закуска в леглото!
Желая ви го от сърце!

# 663
Здравейте!
Софи, Еми, страхотни кафенца, закуски... сте ни спретнали

Сега трябваше да се забавлявам и да си гледам любимите филми и сериали от списъка за лятото,
а не да ходя на работа.

# 664

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* работа , хапване и чакане на
 хубави сериали с красавци* ни остава..
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* много красиви гифки си пуснала,благодаря! Hands Clap

Flowers Tulip ФЕМИ* Чаго не може само да се крие..
дойде момента в който жълтурите решиха да действат
и той да не се превзема със сериозната си 5 годишна връзка с Дуда
след като постоянно се крият..
мен ме кефи че "хвърлиха камък в блатото"
Joy

# 665
Цеце , взимай отпуска лято сме все пак. Или не ти позволяват да ползваш ?

Heart EyesHeart Eyes

Софиии , Ама как си изпльокала снимка на тая дето му трови нервите и не ще и на картинка да я види.
Мога да поспоря защото съм по навътре в нещата но няма спор че Чаго предпочита да не се обяснява и да не бъде на Показ с Личния си Живот. Негово право.  
Не я крие даже се отпусна  и позволи доста  неща .  За сефте го виждаме такъв , щото по принцип е прикрит .  Дали е любов,  или свикна с шаманката  или нещо друго не съм му в главата и душата за да разбера.  Но тя му дава спокойствие и не е от кифлите. Това иска спокоен живот и това написа на Аман журналиста.
Винаги ще има клюки.
Сега изригна но това според мен няма да спре Аман пресата и на тези които им плащат. След време пак ще напишат нещо подобно а могат и да сменят кадъната с друга да не е Серка. Joy
Дано греша и го оставят на мира след като лично го написа.
Какво ще стане занапред ще свърши ли всичко или ще продължават да си живеят прекрасно кой знае. Само искам да не прави гафове с нещо по сериозно. Ама кой ме пита мен , като стане но си го казвам, щото съм емоционална.
Сега чакам да излъчат втори сезон на Йешилчама през август. 

Бонд Sunglasses

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:23 от femmi2

# 666

Flowers Tulip ФЕМИ* нЕма такъв филм..искал Чаго спокойствие и да не го закачат..
мии защо стана топ модел и мега звезда,да беше станал продавач на гевреци или нещо друго
от масовката,никой нямаше да го знае и интересува от него и личния му живот..
с коя кадъна спи и къде си прикарва времето..ама сега се сетил да се крие,
казано е, че всяко удоволствие се заплаща*!
Sunglasses

# 667
О , Софи права си  , ко продаваше гевреци немаше да  го клюкат .
 Яви се на конкурса  едва ли е мислил че ще спечели моделса  и че ще го поканят да играе в сериал .
  Това е живота те изненадва  и много бързо го заобичаха и  истересяха фенките по красотата му .
 Разбира се не може без  доза късмет и талант .
Така е известен ли се нема спокоиствие дори едно кафе да изпиеш ще те снимат.
 Ще видим , чакам папарашки снимки  от тази ваканция .

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 17:01 от femmi2

# 668

Охх, ти чакаш папарашки снимки
 ама да ме питаш Аз какво чакам..!
Joy Joy

# 669

Ехааа, изчезнах за няколко часа, а вие добре сте се събрали на сладка "раздумка".
     Давайте, момичета! Да изпишем вече тази тема, че да се гмурнем в новата. Ще отмине и лятото, а ние още "тъпчем" с пролетни украси. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Феми, аз продължавам да се дивя на търпението ти и страстта, с която защитаваш Чачо. Аз на Толга съм му сърдита - толкова месеци ни остави без новини, снимки и участие в нова продукция. Обаче албанката не се спира пред нищо - упорито увеличава видеата в канала си. Разказва за всичко около себе си, но Толгахан е само неин,  не ще да ни го покаже, въпреки молбите на феновете ...

Охх, ти чакаш папарашки снимки
 ама да ме питаш Аз какво чакам..!
Joy Joy

Софиии, ние ще чакаме инфо за третото отроче - наш Толга напоследък само с това ни "радва". Joy Joy

# 670
Еми ,Грасияс за думите:cherry_blossom:
Споделих мислите си пък ако е прозвучало, като Защита. То си е факт това за Чаго думите са истина.

Софиии , остави чааветата ,знам какво чакаш Joy  Страсти до стената с Казанова.

Емиии ,у Перник имате ли басейн да се разхладите с приятелките.
Мен ми допадна града и искам пак да го разгледам и посетя. Щото си бяхме за бързо.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:27 от femmi2

# 671

Nature Boom Не знам как да коментирам отрочетата* на любимците,
родени и бъдещи..да са живи и здрави но ми се иска нещо по-така..
днес Амине пак пуснала снимка с нея и Еда,вчера с майка си,онзи ден с брат си,
после със снахата,за грозника* да не говорим, немско-турската родА не и е дошъл реда
а продължавам/е да чакам нови проекти и фотосесии..
албанската пиявица съм я отсвирила.. и все пак ,месеците минават
без нищо реално от към творчество,само приказки..
може и заради пандемията да е ,защото и при индийските любимци
 нищо интересно не се задава,
доколкото разбирам и Джан ще се размине със Сандокан..
въртим от пусто в празно,само стари истории!
Joy

да се разхладим и освежим с *Мохито* Tropical Drink

# 672

Феми, има басейн в града, близо до ресторанта, в който вие сте били, но аз предпочитам морето... с чаша "Мохито" на плажа ... Еххх, пак се размечтах ....

Напълних тази страница с Чънарко, извинете ме, но и днес съм със "Сезони на любовта".

Цеце, няма ли почивен ден за теб? Хайде, скачай при нас - скоро не си ни изненадвала с комикси! Време е!
    Хайде и Суде да я разходим, че Амине е много "заета" с домакинска работа - няма време да се фотне сама.

# 673

Flowers Bouquet ЕМИ* като гледам Чънарко и компания
как да не ти се прииска от същото
Joy
в съседната вила са се събрали на барбекю
и също разливат питиета на корем..
Yum

# 674

Софи, благородно ти завиждам, че си на вилата - чист въздух, невероятна природа, тишина и спокойствие. Ако в съседната вила, около барбекюто има и красиви мъже, пристигаме и ние ... да "оплакнем очи".

Общи условия

Активация на акаунт