Отговори
# 165

Феми, тъкмо изтрих своя пост, за да пусна поздравите на нашите любимци до всички майки и ти си писала. Благодаря ти, че ме редува!
     Алмеда още не е родила, но и аз чакам с нетърпение появата на малката принцеса ...
     Нашите любимци поздравиха своите и всички майки по случай Деня на майката, а феновете пуснаха доста колажи.

Tolgahan Sayışman

Amine Özil

Sude Zülal Güler

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 22:53 от Emiliya

# 166
Здравейте!

- Не забравяй да чистиш сърцето си...
- Как?
- С тишина и красота!....

Александр Сэм

# 167
Здравейте, момичета!

Осъзнавам, че всеки ден имам да науча нещо, да забравя нещо, но и да Благодаря за много неща!

Красиво и Щастливо начало на новата седмица!

Елена Новосёлова

Ново от сторито на Суде:

# 168
Прави ми впечатление, че идва ново поколение от изключително талантливи актьори и то най- вече в женските образи. В поколението на Толга така и не си харесах актриса, която да ме грабне с играта си. Но сега от новото поколение съм си харесала даже две Суде и Ебру, страхотна игра и превъплащение в образите, талант и харизма. Затова съм и много щастлива, че Толга ще снима ''Лимит'' с набор от младото поколение, а той има нюх и поглед на нещата, ще успее да предаде и своя опит, за да се създаде едно изключително поколение млади артисти.

# 169

Цеце, след твоя коментар  си дадох сметка, че досега не ми се е случвало да гледам сериал заради главната героиня или определена актриса. Подбирала съм само продукции, в които участват красиви и талантливи актьори Stuck Out Tongue Winking Eye или сценарият ме е грабнал. Актрисите са ме интересували дотолкова, че да усещам химиченето със съответния партньор. Но мога да изброя актриси, които са ме грабвали с талант, харизма и умение да се превъплъщават в различни образи, да вълнуват и да оставят трайна диря в съзнанието ми. Имена като Берен Саат, Бергюзар Корел, Хазал Кая, Есра Билгич, Джансу Дере трудно бих забравила и с удоволствие следя развитието им.

# 170
И тъй като албанката все още не смята да ни удостои с раждането на малката Алина...
Да сложа актрисата - Айшегюл Гюнай, която ме отвя с играта си на ''мафиот'', Ал Капоне има какво да научи от нея...

# 171

И днес никакви новини от Толга, но за сметка на него, Алмеда е във вихъра си. Пуснала е и второ видео на канала си в YouTube. И от профила си в Instagram ни уведомява: "Моят нов видеоклип в YouTube пристигна Heart ️ Добавих връзката в моя профил🥰"

"Здравейте, всички! Днес в това видео ви разказвам как участвах в конкурса за красота, който е предметът, който ви интересува най-много. Надявам се, че ще ви хареса да гледате и да се абонирате за моя канал." Instagram: https://www.instagram.com/almeda92/
    "Познай ме | Как спечелих конкурса за красота? Какво не знаете за мен! 👸"
    Не мога да й откажа! Joy Joy Пускам видеото и в темата! Прехвърлих го с мишката, погледах картинки, без нищо да разбирам, но искрено се забавлявах, четейки коментарите:
Цитат
Бихте ли могли да доведете брат Толгахан на видеоклиповете, пропуснахме да го видим на екраните❤️💙

Бихте ли показали tolgahan в следващите видеоклипове. 😍 Heart

Как се запознахме с Толгахан Сайъшман? Можете ли да направите видео за предложението за брак?
Наистина искам да направите видео, в което да обясните как сте се оженили, как сте опознали своя Толгахан.
    Направи ми впечатление, че няма негативни коментари, но ... феновете искат да видят Толга и тайно се надяват да се появи, вероятно затова и гледат видеото на албанката.
     Продължавам с гифките от "Игра на чувства":

# 172
# 173
# 174
Здравейте!

Следвай чувствата си - смей се, плачѝ, мечтай, грешѝ, учѝ се от грешките си. Защо ли? Защото всичко това се нарича ... ЖИВОТ!
Уилям Шекспир

# 175
Здравейте, момичета!

"Довери се на живота, знае се, че той учи по-добре от всякакви книги."
Гьоте

Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 176
Следобедно горещо кафенце

Скрит текст:
21 мая ассоциация медиков Сан-Паулу (Бразилия) проведет веб-семинар, на котором будет обсуждаться фильм Бумажные жизни / Kağıttan Hayatlar. В семинаре примут участие журналисты, психотерапевты и психиатры
Брех , филма на Чаго ще го разискват специалисти. Ще се проведе Семинар  в Бразилия .Радвам се за успеха на Хартиени Животи.

Баръш Wink

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 17:48 от femmi2

# 177

Веднага се присъединявам - горещото кафенце ме изкушава! Феми, благодаря ти!
Днес новините се въртят около ескалацията на напрежението между Израел и Палестина. Много известни турски актьори откликнаха на събитията. Толга и Амине също изразиха своята позиция.
Скрит текст:

# 178
Еми , и аз видях  в Т кадри от случващото се . Disappointed Relieved

Красота и настроение Flowers Tulip

Знам че следиш развитието и на Хазал Кая . Първа снимка от Пера Палас по Нетфликс. Героинята й ще се казва Есра . И тя ретро стил като Чаго  ще се преплитат времена и епохи .
Скрит текст:
Heart

Неуморният продуцент People Dancers
момичета шпагати требва да учим за каста , щото мойта пластика хич я няма Joy
 пу , пу ! Heart Eyes Еми ти седна на стола и само гледаш .

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 19:52 от femmi2

# 179

Феми, започвайте с шпагатите, че аз както съм седнала на стола и съсредоточено наблюдавам движенията на продуцента и дамата може и да "скокна". Joy Joy Такъв шпагат ще направя, пък ... после вие ще ме "събирате" от пода! Stuck Out Tongue Winking Eye
    Хазал ми хареса в този ретро стил. Дано се получи интересна продукция.
    Ново от сторито на Суде - толкова е естествена и непринудена! Поздравление за това талантливо момиче. Очаквам с нетърпение романтичната комедия!

От скука феновете взеха и хороскопи на неродената Алина да правят, а аз ви поствам писанията за забавление:

sayilarintilsimi
Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман броят дните, за да се съберат с второто си дете. Първото им дете е момче, този път ще вземат момиче на ръце и ще се казва Алина ❤️
Тъй като в момента не знаем точната дата на раждане, нека накратко да анализираме нумерологичните стойности, които дъщеря им ще има въз основа на името, което ще носи, какво ще кажете?
Алина ще бъде силен човек с лидерски дух, който е здраво стъпил на земята, може да действа независимо. Тя ще може да скочи напред без страх. Но тази стойност е толкова силна, че може да има възможен егоизъм. В душата й има усърдно, планирано, търпеливо момиче. Тя много ще обича своето семейство, общество и държава. Тя има способности, които никой друг не може да види във вътрешния му свят, и може да не иска да бъде пред сцената като родителите си, но ако иска, може да отвори зони, където да може да се изрази много по-добре на заден план. 7-те изразителни ценности, които притежава, може да й придадат дискретен, малко отдалечен вид, но тя ще бъде добродетелен и аналитичен мъдър човек, който може да проведе задълбочен анализ във вътрешния си свят. Алина е мистичен, консултиран човек, от когото всеки може да се поучи и да получи идеи и да се възползва от нейния опит.
Ако не посочат допълнително име и не могат да получат подкрепа от датата на раждане; В живота може да има малка борба относно двустранните отношения, управлението на парите, обръщането на внимание на детайлите, отговорностите. Ако измислят второ име, те могат да изберат една от буквите тризнаци B, K, T или H, Z, Q в него. Виждаме брат й Ефехан по-вероятно и по-вероятно да го видим пред света на изкуството.

Чънарко и малката Ляле

Общи условия

Активация на акаунт