Отговори
# 705
Еми, ма той Толга много хубав тука.
И кльощавичък чак ще се счупи.

# 706

Еми, ма той Толга много хубав тука.
И кльощавичък чак ще се счупи.
     Цеце, как да напълнее горкичкият, като славата му на „Дон Жуан“ оттогава се носи. Де що е имало Мис-ка, негова е била. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Но албанката така го впримчи ...  нашичкият продължава да "плаща" скъпо за всичките си забежки. Дълго още ще го гледаме само в гръб!
      Може да е бил хубав през 2005, ама сега е уауу - още по-голям хубавец.

Ново само от Суде:

# 707
Суде изглежда много стилно в това червено сако, ама като видя какво слънце е пекнало струва ми се, че се е сварила доста. Ами какво да се прави рискове на професията.

# 708
Ново от сторито на Суде:

Цеце, не е издържала дълго нашата Суде със сакото - захвърлила го е. Наистина не им е лесно на актьорите да снимат в тези горещини, но ние искаме да гледаме разнообразни сериали. Аз чакам с нетърпение следващия епизод на "Случайна любов". Интересно ми е докъде ще го докарат младоженците и ще отидат ли на меден месец, което ги хвърли в шок.

[

Алмеда отново ни е пуснала видео - Ефехан събира падналите листа в градината, а Толга му "помага", но него го разпознах по сянката и единия му крак Joy - друго от съпруга не се вижда. А от Амине ни сянка, ни крак - нищо няма.
    Да се разходим на прохлада край морето с Уур и любимата му Пънар.

# 709
Здравейте!
Да драсна набързо, че Еми да ни поздрави. Пък аз като се прибера ще съм по свободна и изцяло на разположение на любимците стига пак да не ми се наложи да изкачвам девет етажа пеша

# 710
Здравейте, момичета!

Не се изисква да имаш много, за да бъдеш щастлив, напротив, трябва ти съвсем малко, стига само да успееш да го оцениш.

В оставащата част от деня - слънчеви усмивки и настроение!

Ново от Суде:

И Толга с приятели. По-грозна снимка на Толга от тази не бях качвала. Продуцентът направо ми е квадратен. То бузи, то коса, то кг - на нищо не прилича.
    Това не е маминият красавец.
    Неее, ще я сложа в скрит текст, че да не ми боде очите.
Скрит текст:

Толгахан Сайъшман се радва на басейна в къщата си със сина си Ефехан.

Бащата и синът, които се качиха на надуваемата лодка под формата на кола, не излязоха от водата цял ден. Сайъшман, който не може да отиде на почивка, защото първият телевизионен сериал на продуцентската компания, която той основа, е на снимачната площадка, прекарва време в басейна с децата си.

Източник: gundem magazinim

Цеце, ще стискам палци да са оправили асансьора, за да не изкачваш пеша  девет етажа в тази жега.

# 711
Суде нещо е обърнала чашата наопаки или е отказала пиенето или и е дошло вече на таман .
А Толга и аз не можах да го позная, ама това е сигурно, защото го гледам през телефона.
Еми, сутринта имаше асансьор, дано и вечерта да има, иначеее ужас

# 712
Емиии ,може да е заради визията за филма.
Нали Толга каза че пуска коса за ролята пък бузките и кг са допълнение.
Може да е заради дългият релакс . Нормално е.
На мен това в чиниите ми заприлича на джанки и диня. Пият турски чай.
Ще стане като фиданка маминият Joy

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 18:19 от femmi2

# 713

Феми, не мога да се примиря с тази визия на Толга. Слял се е с общата маса. Бледнее ми, липсва ми онзи левент, който с появата си ме караше да не откъсвам поглед от компютъра. И не говоря само за участието му сериалите. Винаги е изглеждал безупречно - и в дома си, и на двора, и на улицата. Това  правеше впечатление на всички, можеш да го познаеш сред тълпата, защото блести отвсякъде. А на тази фотка видях един наедрял и безличен мъж. Както го е подкарал, сигурно след ролята на боксьора, ще участва като сумо боец в японска продукция.

Скрит текст:
Емиии ,може да е заради визията за филма.
Нали Толга каза че пуска коса за ролята пък бузките и кг са допълнение.
Може да е заради дългият релакс . Нормално е.
На мен това в чиниите ми заприлича на джанки и диня. Пият турски чай.
Ще стане като фиданка маминият Joy

Искам си фиданката .... Weary Joy

И малко настроение със Суде и "Случайна любов".  
    Цеце, сигурно заради тези моменти чашата е обърната.

# 714
Здравейте!

- Трябва да ви глобя.
- Защо?
- Защото кучето ви се вози на предната седалка.
- Ама то е плюшено.
- Няма значение каква е породата.

# 715
Здравейте, момичета!

Казват, че както започне денят, така и ще завърши.
Затова да се насладим на хубаво кафе за едно добро начало...
Добро утро!

Ново от Суде:

# 716
Красавица си ни е Суде. Амине ако иска да се показва, сменихме я със Суде.

# 717
Ново от сторито на Толга:

Скрит текст:
Цитат
tsayisman.fans
Ново😍💕🤍
Ново от днешната среща на Толгахан с приятеля му Гьокхан 🥰
Мисля, че неговият приятел е или представител, или министър на нещо в Унгария
И вероятно тяхната среща е свързана с бизнеса на Толга.🌸
   Цеце, ние добре заместваме Амине със Суде, но и Толга трябва много да внимава, че да не го заменим и него с някой снажен симпатяга. Stuck Out Tongue Winking Eye Тогава ще стане лошо! Joy
   Настроение в горещия летен ден.

Да сложа и гифките, че видеото бързо ще изчезне. Много ми харесва тук Толга - сладурче!

# 718
Здравейте!

- Може ли само с лична карта да летя до Париж?
- Не! Трябва и самолет.

# 719
Здравейте, момичета!

"Днешният ден е всичко, което имаме. Живейте сега, усмихвайте се сега, радвайте се на всичко, което имате днес, защото колелото на живота не се върти назад и времето не спира при вчера.
Бъдете винаги себе си и винаги слушайте сърцето си. То знае! Понякога е трудно, понякога изисква много усилия, понякога е рисковано, но винаги си заслужава!
Когато хванете днес лъч радост, не я оставяйте да Ви се изплъзне.
Бъдете добре там, където сте, а денят да ви носи мир в мислите и душата!"
Цветовете на щастието

Ново от Instagram-а на Толга:

Цитат
tolgahansayisman
Тогава този малък лъв не знае какво е да излезеш от водата.🦁 🐳

Общи условия

Активация на акаунт