Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 062
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, аз се връщам от фетална.
Всичко точно, освен нухалната транслуценция, която е 2.22мм.Препоръча ми пренатален тест...
Чета, че риск има когато е между 2.5 и 3.00мм
Опитва се да си изкара комисионната от мене или наистина има вероятност за някакъв проблем...
Зациклих просто...
Paldora, моята е 2.33, но Стратиева каза, че резултатите са чудесни. Малко се стреснах. Момичета вие какво мислите ?

# 241
Здравейте, аз се включвам при вас в 12гс + 3 и термин 30 октомври Simple Smile
Изчела съм всички теми досега, но чак сега събрах смелост да се включа и то по неприятен повод...прокървяване тази вечер.
Засега всичко е наред, останах за наблюдение в болницата.

# 242
  • Казанлък(Бургас)
July0606, добре дошла!
Стискам палци всичко да е наред, и да се прибереш скоро у дома с бебчо!

# 243
July0606,добре дошла,да си останеш при нас до октомври и да спре кървенето.От какво е, казаха ли ти?

# 244
Благодаря ви 🙂
Ами не, не е отлепяне, казаха, че всичко изглежда добре..нямам представа.

# 245
Момичета, първо July0606 , добре дошла и стискам палци! Heart
Второ-моля, който е по-чувствителен да не чете, но имам зловеща нужда да споделя Cry
Чакам за преглед в момента, събудих се в локва кръв днес... Спряло ми е сърцето, просто не знам какво следва Sob

# 246
  • Казанлък(Бургас)
Момичета, първо-моля, който е по-чувствителен да не чете, но имам зловеща нужда да споделя Cry
Чакам за преглед в момента, събудих се в локва кръв днес... Спряло ми е сърцето, просто не знам какво следва Sob

Миличка, chrissie-d, стискам ти палци! Heart

# 247
Криси,абе да не е от кеъворазреждащите,как така локва.. Много стиснати палци имаш от мен всичко ще е наред 🙏♥️

# 248
  • София
Второ-моля, който е по-чувствителен да не чете, но имам зловеща нужда да споделя Cry

Дръж се!
Стискаме палци всичко да е наред... Heart

# 249
  • София/Севлиево
Криси,нека всичко е наред.Вярвам че носиш в себе си едно много борбено човече.
Джули добре дошла.

# 250
Момичета, първо-моля, който е по-чувствителен да не чете, но имам зловеща нужда да споделя Cry
Дано всичко да е наред , и да не е нищо сериозно. Спокойно един Гинеколог ми каза по повод моето зацапване , че има жение които имат сериозно кървене по време на бременност и накрая раждат здрави дечица.

# 251
Аз вече над месец зацапвам, на няколко пъти бях приемана по спешност с по-тежки прокървявания, но това днес беше просто... Няма нито една подходяща дума, за да вербализирам видяното.
Благодаря ви и се моля да сте прави!
ПС-Хариом, намалена ми е дозата именно заради постоянните преди това случки, няма как съвсем да ми ги спрат, защото имам предишна загуба вече обвързана именно с тромбофилията. Та... Направо не знам!

# 252

Преди години като лежат в Шейново за задържане,имаше момиче с ниска плацента.Правеше страшни кръвоизливи...целите коридори бяха в кръв,като тръгнеше за тоалетна.Нямаше проблем с бебето,нямаше отлепяне,лежеше всеки месец там по тази причина.Беше страшно само за гледане.Чета ви и аз,аз съм с термин 9.11.2021,но предвид предишни бременности,ще е поне края на октомври (дано не по-рано)
Успех и много стиснати палчета

# 253
Джули добре дошла 😍
Криси стискам палци всичко да е наред ! Бъди силна и се опитай да си спокойна , че от напрежение още по-зле . С теб сме ☘

# 254
Криси стискаме палци всички! 💗
От личен опит знам, че шока е голям, но се опитай да запазиш спокойствие, всичко ще бъде наред!!!

Общи условия

Активация на акаунт