Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 065
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Криси, всички сме с теб и стискаме палци всичко да е наред 🤞🍀 Дръж се!

# 256
July0606 , chrissie-d Стискам палци и вярвам, че и с двете ви всичко ще е ок ❤ Бъдете силни.

# 257
Flowers Four Leaf CloverКриси , всички здраво стискаме палци, докато не чуем добрите новини!
Бъди силна и вярвай! Flowers Four Leaf Clover

# 258
Добро утро и от мен.Стискам ви палци момичета.Дано всичко да се оправи😊🍀

# 259
Момичета, аз се връщам от фетална.
Всичко точно, освен нухалната транслуценция, която е 2.22мм.Препоръча ми пренатален тест...
Чета, че риск има когато е между 2.5 и 3.00мм
Опитва се да си изкара комисионната от мене или наистина има вероятност за някакъв проблем...
Зациклих просто...
Paldora, моята е 2.33, но Стратиева каза, че резултатите са чудесни. Малко се стреснах. Момичета вие какво мислите ?

здравей и на мен ми е 2,33 и яз бях при Стратиева и на мен ми каза същото Simple Smile

# 260
Всичко точно, освен нухалната транслуценция, която е 2.22мм.Препоръча ми пренатален тест...
Опитва се да си изкара комисионната от мене или наистина има вероятност за някакъв проблем...
Зациклих просто...
Paldora, моята е 2.33, но Стратиева каза, че резултатите са чудесни. Малко се стреснах. Момичета вие какво мислите ?

здравей и на мен ми е 2,33 и яз бях при Стратиева и на мен ми каза същото Simple Smile

Мноого благодаря за отговора, от снощи не съм спала като преглеждах стари БХС на момичетата:) пак ти благодаря

# 261
Криси, не се отчайвай,  вярвам,че всичко ще бъде наред.  Чакаме да пишеш и мислено всички сме с теб.

# 262
Криси, стискам и аз палци всичко да е наред!
Добро утро!
Последно бях на преглед преди 2 седмици и тогава течението ми беше почти спряло и нищо не казах на доктора. Обаче още на дргуия ден си тръгна и то взе да жълтее, обаче пък няма мирис или сърбеж нямам такива симптоми. Смених си интимния гел и вече забелязвам супер промяна 3 дена поред. След баня часове наред нямам никакво течение, обаче през ноща докато съм спала си е наваксало. С ежедневна превръзка съм, така ми омръзна от тези превръзки. В понеделник съм пак на преглед и вече ще кажа на доктора. С дъщеря ми помня, че секрет изследвахме вече в доста напреднала бременност. И тогава нямах течение, но излезнаха гъбички. Нищо необичайно за бременна и за 1 седмица с глобули (не помня какви) се изчистих.
Чета, че доста от вас имате течение и АГ не изписва нищо.

# 263
Момичета, първо July0606 , добре дошла и стискам палци! Heart
Второ-моля, който е по-чувствителен да не чете, но имам зловеща нужда да споделя Cry
Чакам за преглед в момента, събудих се в локва кръв днес... Спряло ми е сърцето, просто не знам какво следва Sob
Стискам палци всичко да е наред!!!
Звучи наистина страшно, ако не е проблем искам да те попитам, усети ли някаква болка или просто се събуди и видя кръвта?
Може да не отговаряш ако не ти е до това! ❤️

# 264
Успех, Криси! Всички стискаме палци! Сигурна съм, че имаш едно здраво и борбено бебче.

# 265
  • омъжена
Добре дошла Джули.
Криси Стискам палци да е наред всичко с бебето. Дръж се☀️🙂бъди силна.
Аз да ви кажа нещо имам пулс ускорен и вие бяхте споменали наскоро някой майки. А вечерта се събудих с кръвно 133/90 и пих допегит.До сега не съм пила та доста бързо нормализира кръвното. А някой да знае много ли го сваля принципно,че ми казаха да не съм прекалявала (нямам такова намерение де) в неделя ще ходим на язовир мъжа ми лови риба.🙂🌞🐟🐠

# 266
Аз пия ако е над 130 до 140 половин ако е над 140 цял допегит (по предписание от кардиолог) споррд килограните се определя дозата иначе да бързо смъква и то доста смъква понякога,аз от както пия магнерот пулса ми е ок

# 267
  • Казанлък(Бургас)
Скрит текст:
Зациклих просто...

Мноого благодаря за отговора, от снощи не съм спала като преглеждах стари БХС на момичетата:) пак ти благодаря
[/quote]

cutie.iv, ако много се тревожиш пиши на проф. Кременски! Kissing Heart

# 268
Добре дошла Джули.
Криси Стискам палци да е наред всичко с бебето. Дръж се☀️🙂бъди силна.
Аз да ви кажа нещо имам пулс ускорен и вие бяхте споменали наскоро някой майки. А вечерта се събудих с кръвно 133/90 и пих допегит.До сега не съм пила та доста бързо нормализира кръвното. А някой да знае много ли го сваля принципно,че ми казаха да не съм прекалявала (нямам такова намерение де) в неделя ще ходим на язовир мъжа ми лови риба.🙂🌞🐟🐠
Здравей, аз пия допегит от около две седмици. Преди да го започна кръвното ми беше 140/90, а от както го приемам 2×1 на ден ми е 120/80. Във вторник бях и на кардиолог, там ми обясниха че дозата даже може да се увеличи ако спре да има ефект, така че за момента моята доза 2×1 е достатъчна и трябва да си следя кръвното от време на време, за да знам как вървят нещата.
Много по-добре се чувствам откакто го пия.

# 269
Здравейте момичета понеже ми правеха БХС и ФМ на различни места на ФМ ми пуснаха пак БХС и днес излезнаха резултатите предните и вие и доктора казахте че са добри но имат малки разлики с новите правени са с седмица разлика какво ще кажете ?

Общи условия

Активация на акаунт