Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 082
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
По въпроса с кръвното и пулса. Тъкмо се връщам от кардиолог. Моя проблем е висок пулс, около 100, кръвното ми е нормално. За пулса каза, че е нормално при бременност особено в началото на втория триместър да се увеличи с 15-30 удара. За кръвното каза, че ако е над 140/90 трябва да се потърси лекар, моето е около 130/80 и за сега е ок. За сърцебиенето нищо не каза, нормално било от бременността и моите наднормени килограми, прегледа сърцето, което е ок и каза, че няма да предприемаме нищо за сега щом няма проблем. Било рисковано да се изписват бетаблокери на бременни жени и засега при мен няма нужда.
Аз си чакам сега прегледа в понеделник и много се надявам да разберем пола, имам чувството че само аз не си го знам, а ще съм началото на 17гс 😁
Освен това правих кръвни изследвания и ми излязоха много завишени еритроцитите, при реф. Стойности до 2 на поле моите са 45. Може би не съм се излекувала от бактерията, ще видя какъв ще е резултата от пробата в понеделник при лекарката и ще коментираме.

# 271
Ах, ама ето това точно имах предвид онзи ден като писах за смисъла на този форум и малката групичка, която си създадохме! Момичета страхотни сте и думите не ми стигат да ви благодаря за подкрепата, която получих, от която именно се нуждаех в този момент Heart
Малката героиня се оказа съвсем добре, пошава, помаха, пулсчето ѝ е отлично. При мен, както и тук се предположи, се оказа, че плацентата ми е доста ниско и...ами, случва се в такъв случай, особено в периода на активния растеж в момента. Има някаква надежда до 2 седмици да започне да се вдига, но има вероятност и така да си изкарам бременността. Добавям още малко медикаменти, намалям (но не спирам) движението и запазвам спокойствие. Това е.
Теди, нямах абсолютно никакви болки, нищичко. Просто сякаш с кран някой реши да излее и без това анемичното ми телце навън. Рязко си и спря, пак като с кранче. Изключително странно беше, ужасно страшно беше, но и беше поучително, защото за път пореден се убедих, че не всяко прокървяване е равно на фатален изход.
Така че-преди всичко самообладание и спокойствие Hands Pray
Благодаря още веднъж наистина!

# 272
Ах, ама ето това точно имах предвид онзи ден като писах за смисъла на този форум и малката групичка, която си създадохме! Момичета страхотни сте и думите не ми стигат да ви благодаря за подкрепата, която получих, от която именно се нуждаех в този момент Heart
Малката героиня се оказа съвсем добре, пошава, помаха, пулсчето ѝ е отлично. При мен, както и тук се предположи, се оказа, че плацентата ми е доста ниско и...ами, случва се в такъв случай, особено в периода на активния растеж в момента. Има някаква надежда до 2 седмици да започне да се вдига, но има вероятност и така да си изкарам бременността. Добавям още малко медикаменти, намалям (но не спирам) движението и запазвам спокойствие. Това е.
Теди, нямах абсолютно никакви болки, нищичко. Просто сякаш с кран някой реши да излее и без това анемичното ми телце навън. Рязко си и спря, пак като с кранче. Изключително странно беше, ужасно страшно беше, но и беше поучително, защото за път пореден се убедих, че не всяко прокървяване е равно на фатален изход.

Много се радвам за теб 🥰
Бъди спокойна ако пак се случи,докато отидеш на лекар не мисли за най-лошото.Приеми,че се случва и,че всичко ще бъде наред ❤

# 273
Страшно много се радвам на добрите новини! Сега си почини и се радвай на малката борбена госпожица 💗 Още веднъж прегръдки от мен и пожелавам плацентата да се вдигне скоро, за да нямаш повече такива емоции.

# 274
Момичета, какво използвате против стрии? Аз ползвам продуктите на Мустела и натурално кокосово масло, което си взех от Доминикана, но кожата ми е много суха и от вчера започна да ме сърби корема около пъпа и чета, че това е точно предшественик на стрии. 😕😕😕

# 275
  • Казанлък(Бургас)
chrissie-d , страхотни новини! Grinning Много се радвам! Дано плацентата ти се вдигне и повече да не стряска и теб, и нас! Grinning Прегръдки!
Даниел Миткови, резултатите ти изглеждат много добре. 😉

# 276
Момичета, какво използвате против стрии? Аз ползвам продуктите на Мустела и натурално кокосово масло, което си взех от Доминикана, но кожата ми е много суха и от вчера започна да ме сърби корема около пъпа и чета, че това е точно предшественик на стрии. 😕😕😕
На палмърс едно масло, косово също, мас, а също и нормална хидратираща козметика. Общо взето клепам с каквото се сетя 😁

# 277
Влизам с хубави нояини,мина ми прегледа,ако прявилно тазбрах бебе е 185 грама ма не знам в коя седмица съм 17+4 май... Шийката е бетон и е 37мм,за тромбофилия ме прати във Фемина д-р Карагьозова каза че и е много важно и така Simple Smile.Доволна е от прегледа и аз също.

# 278
Отивам да купувам всички против стрии, които имат в аптеката 😀😀😀

# 279
Казвам и тук писах и в Искам бебе,купих допълнителни кутий Л тироксин намерих от 100 ако на някой му трябват ще пратя.

# 280
Аз се мажа със сурово кокосово масло, засега.Бях го купила по друг повод и реших поне да го похарча🤣
Решила съм по-натам да си взимам просто каквото е на промоция от по-скъпичките и уж качествени мазила.
Но аз си имам още от пубертета по бедрата.Вчера докато се мажех ги гледах и си виках, какво се занимавам с глупости, като вече съм нацепена😂

# 281
Хариомче, браво за хубавите новини 🌞
Криси, много се радвам, че с бебка сте добре. Пожелавам ти това да бе последното неприятно чувство и оттук нататък само хубаво 🍀
Боряна, моята кожа също е много суха. Ако от сега те сърби, няма да те спаси нищо друго, освен мас. Знам, че е гадна, но само това спасява. Варя я с мляко, за да остане бялата най-чиста част, после я разтопявам с какаово масло (то и продава аромат) и добавям вътре ванилии и каквото друго се сетя, за да мирише по-добре. Може да пробваш и с какаово, кокосово, восък, пшеничен зародиш и авокадо, всички масла на водна баня се разтопяват и бъркат до еднородна смес. Купежките помагат само в началото. От опит мажи не само корем, а и крака. Аз имам стрии от първата бременност, с Мустела се мазах. С втората с мас вечер, а през деня с Палмърс и нямам нови. Успех 🍀

# 282
Отивам да купувам всички против стрии, които имат в аптеката 😀😀😀
И мин ме сърби корема от 2 седмици насам . Аз с първата бременност не получих стрии по коремя, ползвах чак в края на 8мия месец на боди шоп от тези кремове за тяло , сега съм си купила пак такова с кокос и се мажа чат пат като се сетя .  Но помня че и тогава ме сърбеше получих само две на паласките и то се появиха 3 дни преди да родя . Сестра ми пък е с много стрии по целия корем а се мажеше нон стоп .

# 283
Влизам с хубави нояини,мина ми прегледа,ако прявилно тазбрах бебе е 185 грама ма не знам в коя седмица съм 17+4 май... Шийката е бетон и е 37мм,за тромбофилия ме прати във Фемина д-р Карагьозова каза че и е много важно и така Simple Smile.Доволна е от прегледа и аз също.

За доц.Живка Карагьозова ли става въпрос

# 284
Да,имате ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт