Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 087
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • омъжена
Аз пия ако е над 130 до 140 половин ако е над 140 цял допегит (по предписание от кардиолог) споррд килограните се определя дозата иначе да бързо смъква и то доста смъква понякога,аз от както пия магнерот пулса ми е ок
. Благодаря ти . Другия път половин ще пия значи ,че днес цял ден съм с 90/40,   90/50

# 286

Да, аз също ходя при нея.Даже като ти бяха излезли резултати от тромбофилия, препоръчах точно нея.
Още от първия преглед тя ми спечели доверието, прегледа беше около 1 час, даже ми омръзна да говоря, но залагам на нея с две ръце.Тя е с богат опит и се занимава с рискови бременности, супер специалист по Фетална и много добър човек.Проф.Кременски ми препоръча нея, и за сега всеки месец пътувам при нея,Феталната също беше при нея.
Тя работи и в МД

# 287
  • София/Севлиево
Карагьозова е добър специалист,с много практика.Благодарение на нея и доктор Слънчева от неонатологията на Майчин дом днес сме живи и здрави със Славчо.

# 288
ЛЕЛЕЕЕЕЕ момичета днеска къдмета е изцяло с мен.. Звъня за час,а ме предупредиха,че много се чака..и ми казват ами освободи се час за доцентката имаме за понеделник в 4 и аз направо много се зарадвах да приключи и тая сага веднъж завинаги

# 289
ЛЕЛЕЕЕЕЕ момичета днеска къдмета е изцяло с мен.. Звъня за час,а ме предупредиха,че много се чака..и ми казват ами освободи се час за доцентката имаме за понеделник в 4 и аз направо много се зарадвах да приключи и тая сага веднъж завинаги

Бих те посъветвала да отидеш там подготвена с въпроси, поне аз така процедирах, всичко което имах да питам, бях написала на лист, защото пригледът при нея е доста обстоен.
Успех и дано останешш доволна 🙏♥

# 290
Момичета, и аз да се включа днес с новина и съвет къс всички момичета, които публикуваха резултат от БХС последните дни и се притесняваха. Писах на проф. Кременски и скоро след това ми се обади лично. Първо да кажа, че съм очарована от отношението и начинът, по който обяснява. Второ, каза че няма нужда изобщо да се притеснявам, че това е съвсем нормален резултат и че би ми дал препоръка в 15 гс да се направи ехографско изследване за наличие на спина бифида, а след това в 20 гс да се повтори ФМ. Беше много отзивчив и внимателен. Моят комбиниран риск е 1 към 3800, а мисля вчера някой се притесняваш с по-нисък риск, та се включих за да ви успокоя, че всички качени до тук БХС са супер 😊

# 291
Май имаше момичета, които имаха контракции. Как ги усещате? Постоянно или на спазми? Имам една странна тежест в корема и се чудя дали е от проблема с вц-то или нещо се случва  Sad

# 292
Май имаше момичета, които имаха контракции. Как ги усещате? Постоянно или на спазми? Имам една странна тежест в корема и се чудя дали е от проблема с вц-то или нещо се случва  Sad

Ами като леки придърпвания и напрежение, тежестта в корема най-вероятно е от нередовното изхождане, за целта можеш да си вземеш пробиотик-Procombo или да се консултираш с Аг

# 293
Аз ги усещах като болка от кръста към корема .

# 294

Ами като леки придърпвания и напрежение, тежестта в корема най-вероятно е от нередовното изхождане, за целта можеш да си вземеш пробиотик-Procombo или да се консултираш с Аг
А за контракциите нещо взимаш ли?
Макар че май не са, но поне да знам.

# 295
В тези седмици контракциите може да не са много болезнени,почти не се хващат.Най-често се разбира за тях при преглед.Пие се магнезий,ако са повече ги препоръчват на системи.Магнезият е с натрупване,пие се по предписание.Аз ги пиех 3пъти по 3 от 500мг.Мкасималната доза,като влиза и 2 пъти на системи.В 21 седмица шийката ми вече беше скъсена и 3 седмици по-къвно се наложи серклаж. Ако имаш колебания,че са контракции отиди д те видят на спешен кабинет или при твоето АГ.Аз също имам проблеми с червата(при мен е генетипно-долихоколон и долисосигма) понякога контракциите ми бяха именно от проблеми с червата

# 296
В тези седмици контракциите може да не са много болезнени,почти не се хващат.Най-често се разбира за тях при преглед.Пие се магнезий,ако са повече ги препоръчват на системи.Магнезият е с натрупване,пие се по предписание.Аз ги пиех 3пъти по 3 от 500мг.Мкасималната доза,като влиза и 2 пъти на системи.В 21 седмица шийката ми вече беше скъсена и 3 седмици по-къвно се наложи серклаж. Ако имаш колебания,че са контракции отиди д те видят на спешен кабинет или при твоето АГ.Аз също имам проблеми с червата(при мен е генетипно-долихоколон и долисосигма) понякога контракциите ми бяха именно от проблеми с червата
Проблемът ми е, че съм извън София до утре. Ще почакам да видя, защото все ми се струва,  че е другото. Иначе проучвам сега къде във Велинград има денонощно спешно АГ и при нужда ще тичам.

# 297
Проблемът ми е, че съм извън София до утре. Ще почакам да видя, защото все ми се струва,  че е другото. Иначе проучвам сега къде във Велинград има денонощно спешно АГ и при нужда ще тичам.

Спокойно, не е толкова страшно, ако са по-засилени вземи Магнерич-това е магнезий, и но шпа, пий ги няколко дни 2х1
Аз за дега ги приемам 3х1 и нямам оплаквания,освен това около 3-4 месец матката се уголемява и е нормално да има такива усещания, естествено ако не е нещо стряскащо и болезнено

# 298
Да,можеш да пиеш но шпа,най-много 3 пъти по 2.Ако има наблизо аптека вземи си и магнерич,макар че еднократно не знам дали ще ти свърши работа.
За другия проблем с тоалетната,пробвах активия,никога не ми е действала така,но сега 2 дни закусвах с нея и доста добре ме прочисти.

# 299
Момичета, понеже видях, че много от вас спрягат името на проф. Кременски реших да потърся информация за него в Гугъл. На мен името не ми беше познато до момента. Попаднах на едно много интересно интервю с нрго, по тема която вълнува всички ни. Поне на мен много неща ми се изясниха, обяснени на разбираем език с прости думи

https://media.framar.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Общи условия

Активация на акаунт