Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 110
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • au bout du monde
Аз като цяло не обичам месо, сега хептен го зарязах,  основно ям банани, краставици,  домати, картофи. По принцип обичам много сладко, но сега единствено ям кремчета,  пудинг, такива неща. Как сте с килограмите.  Ако ви кажа,  че лятото бях 65-68, сега съм 84,5😳. Бях стигнала до 85, като повръщах станах 83,5, този месец съм качила 1кг, което за мен е ок. То е ясно, че ще отида 90+ да раждам, но колкото мога ще гледам да не качвам на месец по 2-3кг. При първата бременност от 60 отидох 92кг да раждам, свалих ги, станах 55кг, забременях отидох да раждам 96кг 🤦‍♀️, сега е същия филм.
От няколко дни сутрин като стана все едно нямам корем, не съм бременна 😁, но ям ли ставам като за 7ми месец.
Бебчо го усещам, но не винаги и не толкова осезаемо, по-скоро като съвсем леко потрепване на мускул. В 16г.с и 4 дни съм

Напоследък ям доста кофти храни и коремът ми изглежда кофти.Sad
с килограмите съм около 3 нагоре. 16 + 6 съм.
С първото забременях 60кг. Влезнах да раждам 70кг. След седмица бях 64кг. И след няколко месеца станах 69кг Sad Толкова и забременях. Сега съм 72кг. Ядат ми се странни неща, не ми се готви и занимава дълго време в кухнята.

# 346
Аз нямам проблем с никоя храна засега, нямам и апетит към нещо конкретно.
Единствено миризмата на кафе ми е все още малко неприятна, миризмата на лук и чесън и от тези готовите подправки, които се купуват са ми отвратителни.
Иначе си се храня както преди, готвим си вкъщи манджи, докато ги готвя ми е малко кофти с лука и чесъна, но след това вкуса не ми е неприятен.

# 347
Оф, момичета, на мен ми е много трудно да готвя, откакто забременях.

Причината - винаги си сипвах по чаша вино или биричка и много вървеше готвенето. Сега без този детайл хич не ми се получават нещата, не ми е толкова приятен и самият процес 😅

# 348
Аз съм си както преди с храненето-обичам всякяква храна, но съм си "научила" тялото на добрите за него. По-особен е случаят с краставиците при мен сякаш - не мога да седна да ям без да си нарежа краставичка последните 2 месеца, умирам за краставици Joy И люто ми се яде, но не ми дават.
В общи линии от началото на бременността залитам много по салати и свежи плодове, супички... Старая се да хапвам редовно чисти меса и риби, за да наваксвам с протеините.
Момичета, не знам как е при вас, но на мен, заради големите ми случки постоянно, ми е забранен спортът и го преживявам много тежко. Свикнала съм да ходя на фитнес 5 пъти в седмицата и да вървя с километри, а сега ми дават само леки кратки разходки и ми е много тегаво.
Дневна доза мрън. Хубав старт на уикенда Heart

# 349
Аз пък преди умирах за сладко, сега като ям и ми става зле, не мога да го понясям, и много се радвам, че не ми понася, без туй е толкова вредна храна...
Гледам да хапвам често и задължително плодове, който преди изобщо не поглеждах.
Единствените ми оплаквания са доста суха кожа и пърхот(божи не вога да се оттърва), излизаха ми и доста пъпки, който сега отшумяха..
Качила съм 2кг за сега, почти в 14г.с съм.Днес ще ходя да вида при моята Аг дали са ми излезли резултатите за кръвните изследвания, защото сме с резус фактор.
Вчера изльзох на разходка малко, обаче като се прибрах ми падна кръвното, и се замислям, че май не трябва все още много да се движа,защото предния път пък получих кафяво зацапване, и май ще я карам по лежерно поне за сега..
Инаме се  замислих за вагиналния секрет, дали да ми вземат, ама те дори и да ми вземат и да имам за лекуване, няма как сега , щото аз си срагам Утрогестан, а тая ударна доза орално ще че съсипе.
Май ще изчакам втората фетална след 2 седмици и тогава ще видим какво да правим

# 350
Аз съм си както преди с храненето-обичам всякяква храна, но съм си "научила" тялото на добрите за него. По-особен е случаят с краставиците при мен сякаш - не мога да седна да ям без да си нарежа краставичка последните 2 месеца, умирам за краставици Joy И люто ми се яде, но не ми дават.
В общи линии от началото на бременността залитам много по салати и свежи плодове, супички... Старая се да хапвам редовно чисти меса и риби, за да наваксвам с протеините.
Момичета, не знам как е при вас, но на мен, заради големите ми случки постоянно, ми е забранен спортът и го преживявам много тежко. Свикнала съм да ходя на фитнес 5 пъти в седмицата и да вървя с километри, а сега ми дават само леки кратки разходки и ми е много тегаво.
Дневна доза мрън. Хубав старт на уикенда Heart
Напълно те разбирам за спорта, и аз съм по същия начин. Цял живот съм много активна, фитнес, танци, планини, какво ли не.Още преди да забременея се наложи да огранича, главно поради травма и след това здравословни проблеми, които се понаредиха един след друг. В момента по същия начин ми е изключително непривично, че нямам никакви сили и че като цяло за сега не ми препоръчват по-голямо натоварване от разходка. Килограмите ми в 12 г.с. бяха +3, а в момента съм 15та и мисля, че още +2 поне има.

Повтарям си, че всичко е временно, че сега е най-важно бебето да е добре, а после малко по малко отново ще си върна силата и добрата форма. Иначе и аз не се храня с много 'нездравословни' неща като изключим, че винаги ми трябва въглехидрат като картоф, хляб, тесто...

# 351
Днес бях на женска консултация всичко е наред, да чукна на дърво! Малее тия кг🥴  срааам срааам.. 88кг за 1седмица съм качила 1.5кг 🥺😓как ще се оправя не знам  този път ще ударя 100 сигурно...

# 352
  • София
Момичета пред  кабинета съм на др Вецев и все чудя  дали не съм закъснял защото прегледа ми беше в 17:30  и заради пустиня обратен завой, който го под минахме  пристигам с 20 ми  по късно.... Има 6 жени пред мен    щяли да ни извикват...

# 353
Момичета пред  кабинета съм на др Вецев и все чудя  дали не съм закъснял защото прегледа ми беше в 17:30  и заради пустиня обратен завой, който го под минахме  пристигам с 20 ми  по късно.... Има 6 жени пред мен    щяли да ни извикват...
Питай момичетата коя за колко е и ще се ориентираш най-добре.

# 354
Едва ли си закъсняла щом има 6 жени...
Питай ги за колко часа са, но по скоро има закъснение, пък и да си закъсняла няма да те върнат.Успех.

# 355
Момичета аз влизам с малко тъп въпрос но по-добре да си питам преди малко бяхме легнали с сина ми да си играем ( на 1г и 3м е) е се метна върху корема ми и се притесних да не е станало нещо на бебчо .. какво мислите ?

# 356
Леле, момичета,  много съм развълнувана. От 20 мин насам бебчо се движи, не да докосва , а се вижда как мърда през 3мин, корема се движи, Леле, бях забравила какво е това чувство,  опитвам се да го снимам🥳

# 357
  • София
Следва друуууг въпрос... Бхс колко струва, защото се оказва че съм забравила че трябва да се плаща и познайте.... Трябва да го питам парите да ги донеса утре........ Ужас и срам!

# 358
Прегледите се плащат долу на касата.
Пред поликлиниката има и банкомат - можеш да слезеш да изтеглиш пари, докато чакаш. Или да платиш с карта направо.

Следва друуууг въпрос... Бхс колко струва, защото се оказва че съм забравила че трябва да се плаща и познайте.... Трябва да го питам парите да ги донеса утре........ Ужас и срам!

# 359
И аз днес го усетих как мърда два три пъти през интервали Много се зарадвах 🤩

Общи условия

Активация на акаунт