Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Добър вечер!
Добре дошли на новите момичета!

Криси, съжалявам за това, през което си преминала. Радвам се, че всичко е наред! ❤

Момичета, на мен АГ ми изписа вагинални таблетки Макмирор, както и пробиотик. В аптеката голямо чудене се чудеха на рецептата и не можаха да ми кажат кое-колко време да приемам. 🤦🏼♀ За всеки случай писах на АГ, но тъй като въпросите ми бяха около 2-3(относно приема), тя реши да ми отговори само на единия. Беше ядосана, че в аптеката не са разбрали “ясно изписаната и рецепта”.  Та.. ми стана неудобно да задам ОТНОВО същите въпроси.
Както и да е, за макмирора разбрах, че щом не е упоменат време на прием, се приема цялата опаковка от 12 таблетки, но за пробиотика не разбрах.
Направо ви прикачам рецептата и моля в разчитането и. 5 х 1 ли пише? 🤔 или пак е знак за цяла опаковка 😅 и другият по-важен въпрос, след приема на вагиналните ли се почва пробиотика или успоредно с тях? 🤔

П.С. Извинявам се за малоумните въпроси, ама не знам колко време е окей да го приемам този пробиотик 🤷🏻♀

# 301
  • au bout du monde
По повод сърбяща та кожа препоръчвам La roche posey lepikar baume или с урея(за жалост в Бг не се внася, не знам защо🤔) , както и спрея на Биодерма. Също с кокосово масло се мажех. Кожата не ме е сърбяла, а по принцип е суха и преди бременността постоянно ме сърбеше.

Аз имам друг проблем сега. Много ме сърбят гърдите, доста са пораснали и ме дразнят😩 нови сутиени ми трябват, но не знам какви.

# 302
  • омъжена
Криси браво . Почивай си повече пии течности и успех с бебока! 🙂 Аз днес на чист въздух бях с детето на разходка и дишах по добре иначе почна да ми става сухо в носа.

# 303
Криси браво . Почивай си повече пии течности и успех с бебока! 🙂 Аз днес на чист въздух бях с детето на разходка и дишах по добре иначе почна да ми става сухо в носа.

Rinopanteina мажа носната лигавица, защото от изсушавене бах получила и кървене на носа, Аг ми го изписа

# 304
  • омъжена

Rinopanteina мажа носната лигавица, защото от изсушавене бах получила и кървене на носа, Аг ми го изписа
. Да и аз имах леко кръв  днес. Мерси

# 305
Добър вечер!

Криси, съжалявам за това, през което си преминала. Радвам се, че всичко е наред! ❤

Момичета, на мен АГ ми изписа вагинални таблетки Макмирор, както и пробиотик. В аптеката голямо чудене се чудеха на рецептата и не можаха да ми кажат кое-колко време да приемам. 🤦🏼♀ За всеки случай писах на АГ, но тъй като въпросите ми бяха около 2-3(относно приема), тя реши да ми отговори само на единия. Беше ядосана, че в аптеката не са разбрали “ясно изписаната и рецепта”.  Та.. ми стана неудобно да задам ОТНОВО същите въпроси.
Както и да е, за макмирора разбрах, че щом не е упоменат време на прием, се приема цялата опаковка от 12 таблетки, но за пробиотика не разбрах.
Направо ви прикачам рецептата и моля в разчитането и. 5 х 1 ли пише? 🤔 или пак е знак за цяла опаковка 😅 и другият по-важен въпрос, след приема на вагиналните ли се почва пробиотика или успоредно с тях? 🤔

П.С. Извинявам се за малоумните въпроси, ама не знам колко време е окей да го приемам този пробиотик 🤷🏻♀
Здравей,
Аз съм си слагала вагиналните глобули на макмирор, използвах ги всичките и тогава пак ходих на микробиология, за да се види дали се е оправила инфекцията.
Пробиотика си го пий успоредно с глобулите. Аз доста често към си купувала такива женски пробиотици, защото постоянно имах бактериални вагинози и малко количество лактобацили във влагалището.

# 306
Момичета имам мялко странен въпрос, помните че имах кафяво зацапване, което мина слава богу.Но тази сутрин когато отидох до тоалетна пак имах някакво съвсем малко кафяво течението гъсто все едно е като “сопол” с извинения, сега отново го видях това.Притеснява ме дали не съм развила някаква бактериална вагиноза, и се чуда дали още утре да не отида за микробиология, нищо че слагам Утрогестан.Нещо пек се притесних, някой с подобен симптом..

# 307
Добър вечер!

Здравей,
Аз съм си слагала вагиналните глобули на макмирор, използвах ги всичките и тогава пак ходих на микробиология, за да се види дали се е оправила инфекцията.
Пробиотика си го пий успоредно с глобулите. Аз доста често към си купувала такива женски пробиотици, защото постоянно имах бактериални вагинози и малко количество лактобацили във влагалището.

Благодаря. Тогава предполагам, че си слагам 12те глобулки и успоредно на тези 12 дни пия и пробиотик. Може би затова не ми е отговориша конкретно на този въпрос. Ясно. Благодаря много! Благодаря и на Съншайн, която се включи на ЛС ❤

# 308
Гледам, че коментирате вагиналното течение, отскоро имам и аз, казах на Аг, пита ме дали имам сърбеж, мирис. Нямам само бяло течение. Каза, че е нормално от тук нататък да има течение и ако няма сърбеж и мирис да не се притеснявам.

# 309
Sunshine202, не знам дали аз съм най-добрият събеседник за това, предвид безкрайните ми проблеми, но... Вече сте запознати всички, че от осма седмица си кървя периодично аз (днес си беше върхът на сладоледа!), от тогава насам, когато не съм с прокървяване съм със зацапвания кафеникави, които са често придружени от "кафевите сополи", за които говориш. И за тях неведнъж съм била по доктори и съм настоявала за изследвания. Бактерии се оказа всички пъти, че нямам, както ме и уверяваха, но в един момент като търсиш отговори, просто не те задоволява поредното "Спокойно!". Та, разбирам защо се притесняваш. Навярно (поне както всеки път се оказваше при мен) отделяш застоявала в теб кръв, която вместо като нормалните зацапвания до момента, излиза под формата на съсиреци, които се "източват" от там, където са се застояли.
Не знам до колко успях да дам яснота, надявам се все пак да съм успяла.
И все пак всички сме ужасно различни, ако нещо те притеснява, ако продължиш да "точиш" нови такива, ако имат по-особена миризма, то се посъветвай с АГ. Спокойствието цена няма.

# 310
Момичета, излязоха ми част от резултатите от микробиологията. Пише:
Бактериална флора - Не са открити бактерии
Кандида - Не се открива.
Предполагам трябва да ги тълкувам, че нямам гъбички или бактерии ?

# 311
Момичета, излязоха ми част от резултатите от микробиологията. Пише:
Бактериална флора - Не са открити бактерии
Кандида - Не се открива.
Предполагам трябва да ги тълкувам, че нямам гъбички или бактерии ?
Даа 🎉🎉🎊🎊
Днес много хубави новини Simple Smile радвам се за всички, въпреки че някой са с премеждия Simple Smile важното е че всичко е добре в крайна сметка 🥰

# 312
Момичета напоследък каквото и Да  хапна ми остава един гаден вкус. Не  мисля че са киселини. Всичко някак си ми е на гърлото. Пробвах какво ли не. Пих газирана вода, мразя я. После швепс, имах чувство че ям горчив лимон.(сиг го правят от истински плодове. Хаха) не знам какво да правя. Докато ям нешо съм ОК и след минути е ужасно.

Другото, което ми се случва е сърцебиене. Понякога се разхлопвам сериозно, за секунди и минава. 

Вярно, че това са бели кахъри, но е неприятно. Ако имате съвети, споделете.  Иначе с нетърпение очакваме да разберем пола. Тук го съобщават на 20г.с. Преди това всички изглеждали еднакво 🤐.

Лека бременност на всички

# 313
  • омъжена
Добро утро. Сърцебиене доста майки и аз се оказа,че имаме. Пии студена вода по малко като стане и дишай дълбоко през носа и устата издишвай, а за др.пробеай 1ч.л сода с вода 1чаша.
Четох вчера ,че първите 3месеца на детето се водели 4триместър,още се развива мозъчна дейност и т.н . И метода на Моро ме интересуваше. Били спряли техниката на повиване по време на сън ,,защото жените не ги пребивали оставяли ги така децата с часове,но в днешно време навлиза отново,даже продават специални одеала с лепенка да се притисната ръчичките , това успокоявало бебето спяло по добре и пълноценно. Още с втората бременност в родилното ми я донесоха опакована като пашкул и се чудех каква е тази тъпотия,а сега разбирам. Дано да е ви е полезно и на вас.

# 314
Здравейте, мами 😊
Признавам, че не следя и чета много, много, че не ми остава време, но се включвам за съвет.
Наша много близка приятелка отиде в родния си град, за да се грижи за майка си, която беше болна от рак и ковид. Тя също се зарази. За жалост майка й почина и тя сега се върна в града ни. Официалната карантина беше до понеделник, а тя иска да се видим в събота. Онзи ден е загубила и обоняние.
Много обичаме и нея и семейството й и нямахме търпение да се прибере, за да й вдъхнем кураж, а и да им кажем новината, защото още не сме, но признавам, че нямам опит с вируса и не мога да преценя дали вече е безопасно. Фактът, че се е прибрала при детето и мъжа си говори, че се чувства добре и не се притеснявай, но аз наистина не знам какво да направя, защото ми се разкъсва сърчицето 😔

Общи условия

Активация на акаунт