Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 145
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Олеее и аз много ям моркови, хрупам си ги така цели. Даже и за десерт понякога Grinning никога не са ми се услаждали така. А сутрин като отворя очи веднага трябва да изям една ябълка. Круши също много ям, едни от Лидл си купихме, с детето килограми изядохме, много вкусни.

# 406
candyass, аз също съм на Утрогестан, но не 200, а 400 мг дневно и освен него пия и по два Дуфастон-а (което е своего рода друг вид прогестерон). Навярно именно заради по-малката доза не са направили постепенна схема за спиране. Така че не се притеснявай Hug
Стискам палци и чакам само хубави новини от всички Heart
Аз съм се настроила вече, че каквото и да се случва, ще премина през него и това е. Flowers Four Leaf Clover

# 407
За съжаление, ние сме с Ковид. Посъветвахме се с лекар, но момичетата, които го изкараха, може ли да кажат как се лекуваха? Като цяло приемам всякакви съвети.

# 408
Мънки, с какви симптоми си? Кашлица, болки в гърло/гърди, температура?

# 409
  • Bарна, морето, сините вълни
Baby Monkey, желая ви бързо да се възстановите! Аз първите дни смуках Цинабсин, Тонзилотрен и Инфлуцид, но не дадоха ефект, влоших се и след това пих 5 дни Аугментин, таблетки Бромхексин и при много силно главоболие Аналгин. Аз вода така или иначе пия поне 2 литра, но е много важно да се пият течности. Също пиех топъл чай няколко пъти на ден, защото много облекчаваше, хапвах и мед. Правех си и парна баня (инхалация) с лайка. Проявих първи симптоми на 16-ти март, на 1-ви април ми изтече карантината и личната изписа сироп за отхрачване, защото кашлицата ми още беше доста зле. Допреди няколко дни бях с храчки, сега откашлям отвреме навреме.

# 410
Пробвай Авирон много е добро но се консултирай с лекар Simple Smile

# 411
Аз съм с кашлица, темп 37.4, главоболие и мускулни болки. Изписаха ми само Авирон, витамини и Парацетамол, ако вдигна по-висока температура. На своя глава включих Тавипек. Нямям антибиотик 🤔 А някой следил ли е кръвни показатели, кои точно и къде като си карантиниран? Че док иска след седмица да пусна, но нз как става в това положение.

# 412
Бързо и леко да минава! Изследвания всякакви пускаш след позвъняване в РЗИ за зелен коридор, след това звъниш на регистратура на лабораторията, която си избрала да предупредиш, че отива човек с Ковид. Отиваш задължително с ръкавици!
Има и лаборатории, които правят домашно посещение.

Цитат на: Baby Monkey
link=topic=1327239.msg42740514#msg42740514 date=1619285486
Аз съм с кашлица, темп 37.4, главоболие и мускулни болки. Изписаха ми само Авирон, витамини и Парацетамол, ако вдигна по-висока температура. На своя глава включих Тавипек. Нямям антибиотик 🤔 А някой следил ли е кръвни показатели, кои точно и къде като си карантиниран? Че док иска след седмица да пусна, но нз как става в това положение.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:03 от skorpionche

# 413
Наблягай здраво на вода и чай. Температурата ти е доста добре за тази гадория, така че има шанс да те прескочи по-лекичко, но почивка и (пак) много течности.
Аз карах ковид с предната (и незавършена успешно) бременност, тогава по същия начин - имах назначени кръвни и след като информирах АГ за короната, прецени да ги отложим, за да не са объркани показателите. В противен случай, както споменаха горе-РЗИ, коридори, обаждания, ръкавици, маска и това е.
Бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover

# 414
Здравейте , дами! Бременна съм в 14 г.с., термина ми е на 21 октомври. Чак сега попадам на тази тема Simple Smile . Тази вечер за пръв път урината ми е много жълтеникав цвят, като лимон. От днес пия витамин б2, билкова кръв,селен и бетаин. Дали е възможно да е от тях, че много се притесних ?

# 415
Възможно е да е такъв цвят, ако не приемаш достатъчно течности.

# 416
Здравейте , дами! Бременна съм в 14 г.с., термина ми е на 21 октомври. Чак сега попадам на тази тема Simple Smile . Тази вечер за пръв път урината ми е много жълтеникав цвят, като лимон. От днес пия витамин б2, билкова кръв,селен и бетаин. Дали е възможно да е от тях, че много се притесних ?
От винамините от група Б може да ти стане и тъмна като бира.  Пий вода повече Simple Smile)

# 417
candyass, аз също съм на Утрогестан, но не 200, а 400 мг дневно и освен него пия и по два Дуфастон-а (което е своего рода друг вид прогестерон). Навярно именно заради по-малката доза не са направили постепенна схема за спиране. Така че не се притеснявай Hug
Стискам палци и чакам само хубави новини от всички Heart
Аз съм се настроила вече, че каквото и да се случва, ще премина през него и това е. Flowers Four Leaf Clover

Мислех си, че никой няма да ми отговори❤ Благодаря ти!!!

# 418
  • омъжена
Baby monkey авирона е добър както казва хариом. И бързо оздравяване.
Аз имам някаква инфекция урологична никои не ми гледа бъбреците на ехограф нито урина. Щяло в понеделник да ми пуснат аз сега се събудих от болка утре има казвам ако не вземат мерки да ме видях си тръгвам и отивам в София. Безобразие. Четох,че предизвиква раждане такава инфекция. Те само предполагат по болките ми срамота 21век

# 419
Честит имен ден на всички цветя! Бъдете здрави,носете имената си с много късмет и нека вашият подарък да дойде септември-октомври 🌷💐🌺

Общи условия

Активация на акаунт