Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 153
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Честит Празник!💐🌹🌷🍀🌳🌻🌼🌿

Цветница

Пролет крачи из полята,
де иглики кротко спят,
тихо шепне на цветята,
че е време да цъфтят.
Милва стръкчета, тревички,
гали нежните листа,
и събужда леко всички
с теменужена душа.
- Днес е празник многоцветен,
вред пръснете аромат!
Този свят, вий, украсете
и дарете с благодат!

Биляна Дар

# 421
Честит празник, момичета! Не съм писала от много време. Не смея да се похваля, но повръщането поотшумява вече. Все още ми е трудно да се храня и да пия вода, от една седмица съм на ябълки и крънч. Ама сега нов проблем ужасен запек, препоръчайте нещо. Пробвах с круши не помага, сега сини сливи ще взема като изляза.

# 422
Ягоди + кисело мляко
Сушени кайсии и много вода също върши работа

Честит празник, момичета! Не съм писала от много време. Не смея да се похваля, но повръщането поотшумява вече. Все още ми е трудно да се храня и да пия вода, от една седмица съм на ябълки и крънч. Ама сега нов проблем ужасен запек, препоръчайте нещо. Пробвах с круши не помага, сега сини сливи ще взема като изляза.

# 423
Аз имах много сериозен запек преди около месец, въпреки че ядох много плодове и пиех много вода. Това което на мен ми помогна беше леща. Дали на супа или по-гъста няма значение, винаги действаше. Също и повече фурми. Ядох около две седмици много на често леща и след това вече дори само с плодове се оправям. Дано ти помогне и на теб! Simple Smile Flowers Sunflower

# 424
Аз, откакто изключих белия хляб и белия ориз от менюто си, нямам вече този проблем. В дневното меню задължително имам супа и поне два плода (киви, круша, зелена ябълка или добре узрял банан), закуската ми от години е кисело мляко с овесени ядки, семена от чия, ленени семена и малко сушени боровинки.
Дневното ми количество вода е между 3,5 и 4 литра. Всичко това в комбинация ми помага наистина много.

# 425
  • омъжена
Честит празник на всички цветенца и на моята майка също. 💮💐
Вода с лимон 🍋 помага за гадене

# 426
  • au bout du monde
За запек ленено семе, чия, круши,които са добре узряли, киви, много вода и раздвижване 👍

# 427
За запека и аз съм на течни храни и плодове. Лещата, както и други варива помагат, защото съдържат много фибри. Пробвай и с прясно мляко съчетано с плод, това вече си е "взривоопасна" комбинация 😂 Дано помогне.
Честит празник на всички цветенца в групата 🌸

# 428
Момичета вчера бях в икеа ,леле какви красоти ,пеленки кък зайчета с рисунки  направо са уникални! Нямам тъпрение да мине тоя критичен период да влезна в 8мия месец и да почня с покупките Blush

# 429
Дами, вие какви чайове пиете през бременноста ? Simple Smile

# 430
  • омъжена
Момичета вчера бях в икеа ,леле какви красоти ,пеленки кък зайчета с рисунки  направо са уникални! Нямам тъпрение да мине тоя критичен период да влезна в 8мия месец и да почня с покупките Blush
. Изчакай,че аз си викам я стига с Тея тъпи суеверия,купих боди поръчах позлатена биберона и още нещо и егто го резултата в болница замалко да се роди преждевременно и едва ли оцеляват бебета в тези седмици. Добре че моя лекър си ме наблюдава.
Dimi9 аз пия плодов с боровинки,ябълки и др. Шипки,лайка по малко, мента

# 431
  • София
С първото дете не бързах за нищо
Бяхме намислили да ходим на Илиянци сутринта на 4 февруари 2017г на пазар и хоп тапата падна в 8 сутринта и цял ден си лежах и 20 ч ми изтекоха и водите и ММ ми вика,, ама сигурна ли си че са водите.... Еми с един поглед ме разбра
Толкова лошо съм го погледнал че не видях кога исхвърчахме

# 432
Ааа не аз много съм суеверна . Даже не смея име да му измислим още . И аз с първото чаках до последно  , но нямам търпение много са сладки бебешорските работи Blush

# 433
  • София/Севлиево
Честит имен ден на всички с имена на цветя,дървета,храстчета и тревички(и на мен).Бъдете здрави!

# 434
  • София
Честит имен ден на всички с имена на цветя,дървета,храстчета и тревички(и на мен).Бъдете здрави!
Честита да си- и ти, и името ти да цъфтят винаги! Flowers Bouquet
Честит празник и на всички други празнуващи днес!

Хора, моля ви се... Суеверия... Rolling Eyes
Имам малко крайна позиция по въпроса и дано някой не се обиди, нооо.... суеверията са били начинът предците ни да си обясняват необясними неща... На които днес науката отдавна е дала отговор.

Ако има нещо да се случи с един човек/бременна/бебе, то причината няма да е закупена вещ. Rolling Eyes

Но пък в обратното вярвам- че ако човек е настроен на вълна, че ако се спъне в котка (черна, естествено) или друга щуротия... То е възможно собствената му негативна нагласа да му донесе неприятности.
Затова, давайте по-ведро, лежерно, смело и уверено, че само най-доброто предстои. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт