Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 706
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Аз не съм от София и ходя в град Плевен. Прегледите ми са през месец явно доктора не вижда причина да ходя по-често и аз му вярвам. Колкото сме по-спокойни и отдадени на душевно спокойствие, толкова по-добре ще се чувстваме и тялом.

# 541
Само да ви кажа,че малцинствата изобщо не се изследват за венерически болести пък раждат здрави деца,така че каквото е писано ще бъде аз алед като ММ излезна отрицаъелен еми успокоих се викам си край каквото е такова е шийката ми я мерят на всеки преглед и е ок така че... Толкова много МБ за различни неща пусках и всичко чистп,че се уморих.Само пак ще кажа Благодаря на всички,че ме подкрепихте за тромбофилията
Да,магнезия е с натеупване,поне док така каза

# 542
Нека да сме изпълнени само със положителни мисли и всичко ще е наред! Simple Smile Ще имаме прекрасни и здрави бебчета ❤

# 543
С риск пак да бъда обвинена в нещо или РАСИЗЪМ Grinning
Сестра ми е акушерка и такива истории ми е разказвала не измити ,космати с течения раждат си и това е ...  "циганката Петрана" много е чувала за спекулум и микробиология Grinning
Но те са си с изграден имунитет

Има жени (като мен) от най най малкото и им се появява някоя гад , която ми създава болки дискомфорт .... Confused

# 544
Тъй като дъщеря ми много дълго време не ставаше, не можех и не можех да забременея, със сина ми нямах проблем примерно на 3-4 месец опити, след като не стана, си взех тест за овулация и веднага, но дъщеря ми някъде 3-4 години нищо, та съм си правила какви ли не изследвания и аз и мъжа ми (с изключение на едно, което все отлагах и се оказа причината май май направих го след една неуспешна бременност 😂) та съм си правила и микиплазма и уреоплазма тогава и до колкото знам не са шега работа, може да има и различни разновидности...какво ли ми разбира на мен главата, сигурна съм, че всичко ще е наред Simple Smile
За бебето и преместването в друга стая...аз съм на мнение че всяко семейство си има собствено усещане за това...някак нещата се случват от самосебе си, аз лично от опит със сина ми, изпуснахме момента и после мега трудно го отделихме, чак на 4+ години от нашата стая, докато дъщеря ми от годинка си спи не при нас, даже и по-рано

# 545
При кой лекар си в Плевен? И аз ходя там, веднъж месечно. Ще се запиша в Троян за ЖК, ей така, за документи, направления и генерални съвети. Simple Smile

Аз не съм от София и ходя в град Плевен. Прегледите ми са през месец явно доктора не вижда причина да ходя по-често и аз му вярвам. Колкото сме по-спокойни и отдадени на душевно спокойствие, толкова по-добре ще се чувстваме и тялом.

# 546
Dimi  точно вчера си дойдох от доктор със заключение бактериална вагиноза . В петък имах розово зацапване и  се оказа от това е .
Предписа ми вагинален гел  в България е 'лактобор' и млечно кисели бактерии през устата да пия и интимен гел с чаено дърво без пх без сапун ,парабени  сулфати и тн . Той е антибактериален също . Каза че ако след седмица не получа облекчение ще започним лечение в флажил . Надявам се да се махне тая гад . ( не знам от къде е опасявам се че може от тоалетна хартия или интимен гел да се е появила)

Би ли споделила какъв е точно този интимен гел, защото аз също се съмнявам че моето зацапване също е от някаква бактерия, защото аз по рождение съм голям развъдник на гъбички и тем подобни.
Не можа да взема решение дали на направя микробиология сега, или да изчакам прегледа на 13 май, да видим дали ще спрем Утрогестана, и тогава евентуално да взимаме мерки за микробиологията, защото аз така или иначе сега няма да мога да ги лекувам...имам си достатъчно хапчета дето пия...

# 547
И на мен ми се наложи вадене на мъдрец, след като се счупи Frowning1 Поне моята зъболекарка сложи много малко упойка под налягане и каза, че няма опасност за плода. Да попитам момичетата минали през това какво пихте за болка. Мен още не ме е отпуснала упойката съвсем. Надявам се да не боли много.

# 548
Знам, че парацетамол може, но задължително, ама задължително се консултирай с АГ-то преди това!

Кой ти извадиха - горен или долен? Ако е горен, се възстановява по-бързо и почти няма болки.

Иначе, нали знаеш - никакво дъвчене от тази страна два дни. Избягвай твърдите или горещи храни. Аз два дни след ваденето се нажабурих със смрадлика за промиване на раната, но много нежно и внимателно - без агресивно жабурене.

Оставям ти бележката, която ми дадоха след ваденето, може да намериш полезен съвет.

Успех!

И на мен ми се наложи вадене на мъдрец, след като се счупи Frowning1 Поне моята зъболекарка сложи много малко упойка под налягане и каза, че няма опасност за плода. Да попитам момичетата минали през това какво пихте за болка. Мен още не ме е отпуснала упойката съвсем. Надявам се да не боли много.

# 549
Ох, аз отново направих грешката да чета в интернет 🤯 за тази ниска плацента. На предния ми преглед лекарят каза само че е предна, в документите пише плацента в норма. Вчера лекарката каза ниска предна, но не каза нищо допълнително нито да се пазя повече, а навсякъде четох, че трябва много да се внимава. Имам и голямо доверие, доказан специалист е, но нещо ме човърка пак. Аз наистина не мога да не се притеснявам за нищо, много се дразня на себе си...
Имам и леки пробождания, пия магнерот, но в момента в главата ми са всякакви "филми".
Оплаквам се на вас, че вече ме е срам да мрънкам на близките си и да притеснявам и тях с моите паранои.

# 550
Здравейте, дами!
Отдавна не съм писала и не съм влизала в темите. Просто не ми остава време от работа.
Вече съм в 16-та седмица. Следя бременността си в АГ Щерев София, но с всяко посещение просто се убеждавам, че това не е моето място. В някаква страшна дупка съм. Искам да се преместя, но идея нямам при кого и къде. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет и споделите къде се следите вие, при кои АГ.
Благодаря предварително!

# 551
При кого сте в Щерев Пламена
sss2611,моята плацента също е ниска задна но ниска,но не върху канала,попринцип пазене се изразява да не вдигаш тежко да не ходиш много дълго тоест върви колкото искаш но почивай примерно на всеки 30-40 мин.Не знам какво толкова докторите ни сттвсират в повечето случай се вдига...може да ти създава приблеми недай си боже понякога се случват зацапвания,но и това се оправя, всичко ще е 6 ♥️

# 552
Здравейте, дами!
Отдавна не съм писала и не съм влизала в темите. Просто не ми остава време от работа.
Вече съм в 16-та седмица. Следя бременността си в АГ Щерев София, но с всяко посещение просто се убеждавам, че това не е моето място. В някаква страшна дупка съм. Искам да се преместя, но идея нямам при кого и къде. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет и споделите къде се следите вие, при кои АГ.
Благодаря предварително!

Приятелка беше много ядосана с болница Щерев,попадаше все на кофти лекар.Там най-добри са др Коновалова и др Милчева.Може да се прехвърлиш към някоя от тях без проблем.за др Коновалова няма да съжаляваш-гарантирам.Аз имах тежка и сложна бременност,тя ме следеше успоредно с др Панайотова(по онова време Панайотова работеше в Света Петка и държах и при нея да ходя) Родих при Коновалова,с ръка на сърцето мога да кажа,че тази жена спаси и моя и живота на бебето

# 553
И моята плацента е ниска предна, моята АГ каза да не се претоварвам само и че ще се вдигне. Сигридов пък каза да има повече движение, защото това помага да се вдигне. В крайна сметка аз така или иначе само се разхождам, не вдигам тежко, не тичам, не скачам Simple Smile Та мисля че това е достатъчно.

Иначе аз бях в Щерев при неуспешната ми бременност и не съм доволна, самите прегледи бяха доста претупани, буквално за 1 минута. Сега съм в Токуда, макар че ходя в частния кабинет на АГ, но от време на време ходя и до болницата. Освен много чакане, мисля че там е супер за раждане специално, а и самите АГ специалисти са много добри.

# 554
Ох, аз отново направих грешката да чета в интернет 🤯 за тази ниска плацента. На предния ми преглед лекарят каза само че е предна, в документите пише плацента в норма. Вчера лекарката каза ниска предна, но не каза нищо допълнително нито да се пазя повече, а навсякъде четох, че трябва много да се внимава. Имам и голямо доверие, доказан специалист е, но нещо ме човърка пак. Аз наистина не мога да не се притеснявам за нищо, много се дразня на себе си...
Имам и леки пробождания, пия магнерот, но в момента в главата ми са всякакви "филми".
Оплаквам се на вас, че вече ме е срам да мрънкам на близките си и да притеснявам и тях с моите паранои.

Ами аз съм същата.Аз съм с предна, но не знам дали е ниска . И чета и чета в интернет и още по-зле ми става.Само затова мисля.

Общи условия

Активация на акаунт