Лакове за нокти - 150

• 36 009
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Този на Лили, тяхната си марка. Обикновено използвам ацетоновия в златистата опаковка. Но този бил с глицерин, а ноктите ми имат нужда от малко поглезване...дано не съжалявам... Rolling Eyes

# 586
Аз го ползвам. Не почиства както ацетонов, то няма как, но върши работа. Но след него остава един леко мазен филм върху пръстите. Поне при мен ми създава едно такова странно усещане след ползване.

# 587
  • София
Долче, моля за снимка. Simple Smile

# 588
Ацетоновия ползвам обичайно:

Блъд, стига да върши работа и да не оцветява кожичките, ще ми е ок. От зеления категорично повече няма да купя!

# 589
Ако не ти пречи остатъчния мазен филм така да го наречем, няма проблем като оцветяване на кожичките.

# 590
t_lady link,

Много ти харесвам късите нокти Simple Smile
Аз също ги харесвам Sunglasses
Как са ти желязо, феритин? Когато тези неща не са наред може да се отразят на ноктите. Разбира се, може и да е друга причината, но деформации на ноктите, цепене, чупливост, изтъняване, релефни линии и др. се свързват с анемии. Заздравител с формалдехид не е хубаво да се използва дълготрайно, а само от време на време като терапия.!
Благодаря ви за милите думи. Доста се притесних като стана това. Знам, че формалдехид не трябва дълго, но като ми действаше добре и не смеех да го спра, и все си бях с него под лака, не ползвах само за няколко дни. Вероятно това е грешката ми Sad, но поне 7 месеца не го ползвам и се деформираха. Не знам дали има връзка, но доста странно ми е съвпадението, че точно като спрях заздравителя се получи тази линия. Не съм си правила изследвания. Не чувствам да имам такъв дефицит, но всичко е възможно. Може би ще ида да си направя анализи, а и вероятно да посетя лекар. Мисля да започна да си ги мажа с йод, това преди години много ми помагаше за заздравяване, но трябва да ги лакирам след като ги намажа, за да залича оцветяването, а сега наистина не са хубави за лакиране, но имам начин пак.
И все пак какъв заздравител без формалдехид да пробвам. Мавала може би? Аз без заздравител поне не излизам от къщи.
 Много е неприятно, лакирането ми е най-релаксиращото занимание и като ви гледам тук красотите съвсем се отчайвам, че нямам нокти, за да пробвам и аз това и онова.

# 591
Аз купувах само зеления,но не съм доволна напоследък

# 592
  • София
Аз нещо не съм доволна от лакочистителите на Лили. Откакто ДМ спряха техния, се върнах на класическото Форте, пък когато открия голяма бутилка от него ми е екстра.
И понеже скоро някой показваше "стари" лакове, ето и от мен един. Както знаете серията отдавна е спряна, но лака даже и не съм го разреждала /не че при бройка от 100+ стигам често до него/ Grinning

Да ми изсъхне хубаво лака и да си намажа ръцете, че се вижда каква ми е суха кожата Confused

# 593
t_lady, не знам дали Мавала имат друг заздравител без формалдехид, освен този който попива в ноктите. Ако искаш такъв, който да стои лъскав - Микросел, О.P.I или някой бюджетен като Перфект.

# 594
  • София
Ацетоновия ползвам обичайно:

Блъд, стига да върши работа и да не оцветява кожичките, ще ми е ок. От зеления категорично повече няма да купя!

Дплче, благодаря!
Тези лакочистители не съм ги ползвала.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:09 от Amiamo

# 595
Момичета, аз не се включвам, защото не се сдържах и се лакирах с гел лак. Но си ви чета редовно и ви лайквам. Понеже в последните постове има доста споделяне за нездрави нокти, та реших да споделя нещо. Аз съм с твърди, здрави нокти (пу-пу), но есента имах тежки операции и организмът ми се изтощи. Нямате си идея как се отрази на ноктите ми! Даже, докато израснат, се виждаше ясна линия на периода преди и след. Та мисълта ми е (не че ще кажа нещо ново), но ноктите наистина са огледало на здравето. Аз се оправих с пиене на много витамини, освен заздравителите. Опитайте заздравяване и отвътре. ♥️

# 596
Аз купувах само зеления,но не съм доволна напоследък
Добре дошла в клуба на недоволните! 😃
Засега препоръчвам Impala 14- Double up. Прави ноктите изключителни гладки (на 2 сравнително тънки пласта) и съхне бързо. Показвам израстване на ноктите за 2 дни, абстрахирайте се от кожичките (мехурчетата от дисхидрозата вече завяхват и кожата се бели, този период ми е най-неприятен):
Скрит текст:
Толкова ми хареса как изглеждаха ноктите с този заздравител/база, че цял ден бях само с него и без лак Grinning Има и хубава четка.

На последните страници коментирахме заздравители без формалдехид. 👍
Блъд, не ми пречи, аз мия ноктите добре със сапун преди лакиране.
Джулс, от кое чекмедже извади тази красота? Blue Heart
Ще се връщам тези дни до Лили. Имаше намалени лакове от серията с брокати- на около 2,80 лв, както и от онази "хамелеонизираната" серия...не знам дали се сещате- тя на около 3 лв... Stuck Out Tongue Winking Eye Днес бързах и не можах да реша кой лак точно искам и реших да избирам когато имам повече време и не импулсивно Joy
Днес видях дама с гел лак и изградени нокти. Отдалече добре...но отблизо Flushed Ноктите ужасно дебели, съвсем малки, но все пак видими отлющени парченца покрая...а гел лакът не беше много израснал...Кожичките изобщо няма да ги коментирам, момичета- в тази тема не съм видяла дама с подобни кожички (как са ги рязали не знам, но бяха като зиг-заг и сухи, стърчащи...). Trollface
П. С. Преди Double up бях нанесла от продукта на Импала за бърз растеж на ноктите, втрих го и по някое време след това измих добре ръцете и тогава лакирах. Вероятно от него ще да е растежът... Thinking

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:30 от dolce miele

# 597
Май само аз съм доволна от зеления лакочистител на Лили. Blush

# 598
Чакаме те в Клуба, ха ха Hug Joy Не ти ли боядисва кожичките? Thinking

# 599
Не. И с брокатите се справя повече от добре.

Общи условия

Активация на акаунт