💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 445
  • 992
  •   1
Отговори
# 585
Знаем ли посоката?

# 586
  • Испания
Не.

# 587
  • София
Знаем, знаем, първо към Хърватска, после към Швейцария, но какво точно ще работя там още не, но като прозная, ще ви информирам задължително.

# 588
Успех и късмет на Стефи и Анджело, добро решение.
Млади са, сега е моментът да пътуват,  да трупат опит,да търсят своето си място.

# 589
Имат и моите адмирации С и А, нека си търсят щастието.
Аз съм много доволна, че пак ще ги гледам.

# 590
Анонсът на С и А пак като най-големия им скандал, който почти ги разделил - миене на балкона! Не знам дали осъзнават какво по сериозни проблеми изобщо си имат хората.

# 591
  • Испания

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 16:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 592
Според мен Стефания и Анжело започват нова кариера като травел-влогъри, нали получиха някаква известност от участието си в предаването.
Лейля още не си е направила инстаграма публичен.

# 593
  • earth
Точно това и аз си помислих за Стефания и Анжело.

# 594
Според мен Стефания и Анжело започват нова кариера като травел-влогъри, нали получиха някаква известност от участието си в предаването.

Предприемайки тази стъпка, означава че  са спечелили състезанието. Все пак са необходими средства за пет-шест месечното им приключение.

# 595
  • earth
Може да се надяват на спонсори (parteon, onlyfans). Някой чичко като се обсеби от Стефания и иска да я гледа и още и още и още...

# 596
Може да се надяват на спонсори (parteon, onlyfans). Някой чичко като се обсеби от Стефания и иска да я гледа и още и още и още...

Еее, това е грозно изказване, но пък абсолютно реалистично Grinning В днешно време всичко е възможно.

# 597

Или пък Анжело. Все пак има всякакви чичковци.

# 598
  • earth
Има ги много такива (канали) на youtube

Telesilla, да не ви признае нещо човек и го почвате

# 599
  • Испания

Заприлича на латино-американски сериал.

Общи условия

Активация на акаунт