💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 450
  • 992
  •   1
Отговори
# 600
И Д2 и Тяна и Иво искрено се зарадваха на "бившите съквартиранти",докато на Полина май и се пр...ра-отидоха и стратегиите на кино.

# 601
Мо:"върнаха любимите ни двойки". Сериозно ли??? Тия вече ни взеха за мезе Simple Smile))

# 602
На Стефания й бил заслужен шанса да е във вилата и щели да си го извоюват😁
С какво го е заслужила -незнам още, но явно ще наблюдаваме как ще го извоюват .
По-добре е да не говори милата😁😁😁

# 603
  • Далечният изток
Да, трите най-любими двойки чух???

# 604
Определено не ми харесва това връщане на двойки. Нямам против нито една от двойките, които връщат, но не е коректно спрямо другите. И чак пък заслужили...

# 605
Поли изненадана, но не можа да скрие, че е  непритно изненадана...

# 606
  • София
Не разбирам какви са тия сълзи от радост. Чак пък в такава еуфория да изпаднат, че са се върнали отдавна заминали си и малко били в къщата са двойки ми е странно.

# 607
Поли изненадана, но не можа да скрие, че е  непритно изненадана...
😁
Тя и Тяна се разрева, къде искрено, къде от разочарование.

# 608
  • Испания
На нас не ни харесва връщането, а искаме на петте двойки да им хареса.

# 609
  • софия
Египетската принцеса-танк от Перник е неприятно изненадана. Ама как хич не е добра актриса!

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:23 от zvаnchе

# 610
  • София
Аз пък се радвам за Стефи и Анжело, вече си казах мнението, че на толкова късен етап не е редно да се връщат двойки, но след като е направено, нищо не може да се промени и продължаваме напред, това е.
Да видим какви са плановете за тези двойки и дали наистина само една от тях ще продължи борбата или ще са само за временно пребиваване. Според мен първото и една от тези три двойки ще остане в борбата за крайната победа.

# 611
Но пък Могамед как сърдечно прегърна Стефи…😬

# 612
Полина се виждаше вече на върха на почетната стълбица.Нищо лошо,явно ще спечелят ,но много голямо чувство на неприязън оставиха в мен-кофти хора,не бих държала такива в обкръжението си.

# 613
  • Испания
Яница и Момчил ги били подценявали. А за какво точно трябва да ги оценят! Да не им отговарям аз.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 21:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 614
Дайте и валериан на тая госпожа,не я дишам вече!

Общи условия

Активация на акаунт