💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 420
  • 992
  •   1
Отговори
# 750
Тия Стефания и Анджело са непоносимо лигави!
Добре, че не съм гледала предаването от самото начало! Нямаше да ги изтрая!

# 751
Хаха, Стефания и Анжело от най - харесвани в началото, ще се превърнат в най - недолюбвани.

# 752
Лигави са, верно е. И на мен ми прави впечатление, но имат нещо в главите, за разлика от други двойки.
Чухте ли я Тина?! Не знаела посоките и коя й била лява, и коя дясна ръка, научила го била в предаването.
Еми няма как да им симпатизирам, съжалявам.

# 753
  • Испания
Детелин е много зле. Но този път Валя е по-куражлия. Хем приказва, хем го критикува, а той се е пообрал.

# 754
  • Далечният изток
Айде чак пък най-харесвани... Само от определени хора тук. Аз пък никога не съм ги харесвала. Малко Анжело харесвах, ама малко, и изобщо Стефания. И изобщо не разбирам това прехласване на някои по нея...

# 755
  • София
Браво на Стефи. Simple Smile
Но и Анжело страхотно я навигираше. Тук ролята на мъжа е много важна, но и жената трябва да е оправна и бърза.

Детелин е трагедия. Тази двойка е истински кошмар, не знам как са попаднали в предаването.

# 756
Срам, не срам...и аз съм много зле с посоките. Не знам защо, но ми трябват 2-3 секунди да асимилирам кое е ляво и кое дясно.

Дани пак ли ще се отказва...няма грам, ама грам хъс в него, а Дени е доста надъхана, жалко...

# 757
Обаче какво ми прави впечатление дотук. Тези мъже, които не могат да навигират задължително посочват причината в жените си и никога в себе си. Смятам, че ѝ двете двойки, а и следващата която дадоха губят заради мъжете-Детелин/Валя, Валентин/Зорница и Д2.
И пак по-тежко е за жените, да ги болят ръцете-малко е тежък инструмента, пък и дупки...

# 758
  • Испания
Станимир: "Още малко на предния край, на предното такова". Титан на мисълта!

Тина: "Искам да дойдеш и да навиеш една дупка".

# 759
  • earth
Как да не са лигави С и А, нали са били аниматори.

# 760
  • Велико Търново
И аз така си помислих първоначално, но каква е логиката? И да не се справи и ако изиграе паник атака както беше в случая все губят играта. За мен беше по-логично поне да се пробва,пък каквото стане.
Точно. Смисъл от театро няма и затова е против всякаква логика да прибягва до него. Яница неведнъж е показвала, че факторът "време" тотално я срива. Май и Денислава е така. Отделно, че в снощната игра имаше и друг фактор - "мислене". Та тази комбинация действително може да се отрази върху психиката с краен резултат паник атака.

А те да са спечелили не мисля, защото много бързо са излезли след повторното им влизане.
Как стана ясно това? Те всички са навън отдавна.

Време 5:15 - ама гръмна бомбата след като излезе Станимир?
Тя "гърмеше" след излизането на всяка двойка, без значение какво беше времето.

Мохамед много по-изнервен.

# 761
Уау,Полина почна с истериите.Отново.

# 762
  • ENGLAND
Оле, тая Поли направо ще го набие, че и те били хора, егати лицемерката.

# 763
Отблъскващо е поведението на Полина. Много на сериозно са приели играта.

# 764
Чудя се коя е по неприятна. Полина или Стефания.

Общи условия

Активация на акаунт