💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 425
  • 992
  •   1
Отговори
# 720
Не ми хареса, че връщат двойки никак. Не ме интересува кои са, просто не обичам подобни връщания.
Яница изигра абсолютно театро, след като разбра, че няма да успее да вземе играта. Жалка картинка. Браво на Тина! Анджело и неговата не са ми интересни никак.
И аз така си помислих първоначално, но каква е логиката? И да не се справи и ако изиграе паник атака както беше в случая все губят играта. За мен беше по-логично поне да се пробва,пък каквото стане.
За връщането на двойки във всякакви формати винаги съм била против. Ако ще се връщат е редно да са такива изгонени от последните,иначе е още по-несправедливо. Изгонен си първата седмица и после директно на финал

# 721
На тази игра повече ѝ приляга да е двойната. Миналата година я имаше. Някой помни ли дали пак е била "мъжка"?
май миналата година беше обратно, мъжете отдолу.

# 722
Не е честно на такъв късен етап да вкарват отпаднали двойки,надявам се поне да не допуснат да спечели никоя от завърналите се ,дори и до  финал не трябва да стигат.Обезсмислят се усилията на останалите,през колко изпитания и гадости минаха,особено жените ,не е справедливо!
Бях забравила какво не ми  допадаше в С и А, ами на  Стефи говоренето ми е дори по лигаво от на Тина . Много захаросано ми идват,не мога да го обясня точно защо ,но и преди , и сега не искам те да победят.
Браво на  Тина , не съм изненадана, че се справи.  Не е глупава никак тя. Да ,няма да отговори на въпроси от квантова физика,но с предизвикателствата  се справя.Това ,че работи от малка,както и живота им в чужбина от много млада възраст,също е допринесло за умението й да се справя с трудности ,да оцелява .Това, че говори от време на време мяукащо,й дава вид на отнесена ,но не е. Мисля  ,че точно те ,със Станимир ,знаят 2 и 200.
Много ми харесва как се отнася Станимир към нея,голяма рядкост е в наше време такива чисти отношения ,и запазили се толкова дълго.
Все по вече искам те да са финал !

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 09:58 от Lemongrass

# 723
За играта довечера - чудя им се на сценаристите, как решиха, че жените ще се справят по-добре с пробиването на дъски, от мъжете миналата година? Всички мъже се бяха озорили и много от тях не можаха да се справят.
Ако Полина и Мохамед случайно са на елиминация с някоя от новите двойки и отпаднат, това ще е дъното. Но аз си мисля, че може и на тези елиминации да се приложи оставането при елиминация. То ще е голям цирк - тръгва си двойка /без значение коя от петте/, а в същото време в къщата остава двойка приключила участието си на ранен етап.
Напълно съм съгласна, че ако е било предвидено да се даде шанс на три отпаднали двойки, то това трябваше да са последните три, а не от първите три.

# 724
Не е честно на такъв късен етап да вкарват отпаднали двойки,надявам се поне да не допуснат да спечели никоя от завърналите се ,дори и до  финал не трябва да стигат.Обезсмислят се усилията на останалите,през колко изпитания и гадости минаха,особено жените ,не е справедливо!
Бях забравила какво не ми  допадаше в С и А, ами на  Стефи говоренето ми е дори по лигаво от на Тина . Много захаросано ми идват,не мога да го обясня точно защо ,но и преди , и сега не искам те да победят.
Браво на  Тина , не съм изненадана, че се справи.  Не е глупава никак тя. Да ,няма да отговори на въпроси от квантова физика,но с предизвикателствата  се справя.Това ,че работи от малка,както и живота им в чужбина от много млада възраст,също е допринесло за умението й да се справя с трудности ,да оцелява .Това, че говори от време на време мяукащо,й дава вид на отнесена ,но не е. Мисля  ,че точно те ,със Станимир ,знаят 2 и 200.
Много ми харесва как се отнася Станимир към нея,голяма рядкост е в наше време такива чисти отношения ,и запазили се толкова дълго.
Напълно съм съгласна с мнението ти !Може би и не е имала ( Тина) гърба на мама и тате да се изучи ,но е факт,че от малка разчита на собствените си сили.Докато някои са се изучили и продължават да живуркат с подкрепата на "мама и тате".

# 725
Това с разделянето на отличниците на зубрачи и природно интелигентни не го разбирам. Даже зубрачите полагат повече усилия от вторите, на които всичко им идва "свише", за да успеят да постигнат някакви резултати. Положените труд, старание и усилия трябва да се признават и оценяват. Не може останалите, които само си бъркат в носа и не полагат грам усилия, да коментират злобно и пренебрежително, че някой бил зубрач и натегач - ами да, полага усилия, за да има резултат, гони си целите, не виждам нищо лошо. Докато някой си почива, зубрачът работи и има амбиции. Ами първият може да се сърди само на себе си, че не успява, ако и той иска, да се потруди, щом е толкова лесно и не са нужни определени качества.

Между другото, и Стефи и Анжело са също толкова нахъсани, колкото и Поли и Мишо. Аз дори вероятно щях да съм за тях, ако бяха стигнали по правилата дотук. Сега ми оставят един горчив вкус, направо ми е неприятно да ги гледам и да ги слушам. А Стефания снощи грам не се поколеба на играта, нито се притесни. У мен остава някакво съмнение. Много ще се радвам да не съм права и да не са те спечелилите, но съм скептична.

А колкото до договорите за участия в предавания на победителите - миналогодишните победители изобщо никъде не ги каниха по интервюта и участия. Една Гала като всички останали и туй то. Това все пак са звезди еднодневки, не могат да се надяват на много трайна слава.
А Стефи и Анжело могат да се включват дистанционно - я по Зуум, я по Скайп, начини има, тъкмо ще са още по-интересни с разказите си за пътешествията...

# 726
  • София
За С и А това, което разбрах е, че той си е намерил работа и е уредил и нея да вземат. Като гледам града Пула в Хърватска, където отиват, е на морето и вероятно ще работят лятото в туризма, а като свърши сезонът ще отидат на подобна работа в Швейцария за зимния сезон. Сторитата им ще са паралелно, а не основно занимание.
А те да са спечелили не мисля, защото много бързо са излезли след повторното им влизане.

# 727
Ако наистина спечелят С и А, не виждам какъв стимул ще имат записалите са за 3ти сезон.
Надявам се ,че няма да допуснат такъв абсурд от продукцията.

# 728
Обаче си мисля, че ако думата имат "старите" участници, то те биха подкрепили Зорница и Валентин. Струва ми се, че на тях най-много симпатизират /а и изглеждат по-лесни за побеждаване, макар че както се видя снощи и те се справят там, където други не/

# 729
Миналата година мъжете пробиваха с някакви ръчни дрелки, или както там се наричат, и бая се озориха. Сега, гледам, са автоматични за жените. Дано Поли запази самообладание, да не се щура пак като муха без глава. Аз пък се радвам, че върнаха двойки, стана по-забавно, по-оживено. Кво ми пука честно ли е или не честно, вие какво го преживявате толкова това "честно", сякаш вас ощетяват. Ние, като зрители, с нищо не сме ощетени, даже ни е предоставен повече материал за обсъждане, в случая на този форум, предимно за хейт Simple Smile На мен в такива формати винаги ми е мъчно за първите отпаднали. Значи всички наравно попълват какви ли не малоумни анкети, кастинги, психо тестове и не знам си още какво, а някои след една седмица са аут, често поради малшанс. Ще ми се да има игра, в която никой не отпада. Започват си, да кажем 10 участника, трупат си точки и накрая този с най-много точки печели.

# 730
Бях за Зори и Вальо, но все пак не е честно да връщат участници.

# 731
Не беше справедливо наистина да връщат на толкова късен етап двойки, още повече пък да не е ясно точно на какъв принцип е направен подбора. Така, че както разбирам първоначалната им искрена реакция на радост, така бих разбрала и недоволството на другите двойки.

А да се прехласвам по Тина - съжалявам, не бих! Рано й се наложило да работи - защо? Не ми се стори семейството й със сериозни финансови затруднения. Няма срамна работа за мен, но някои работят като сервитьорки и чистачки за да могат да се издържат докато учат нещо съществено и си подсигурят възможностите да живеят добре, а други просто предпочитат да е нещо, което не изисква особена квалификация и търсят лесните пари. До колкото разбрах сервирало момичето - ами да - какво ще се занимава с глупости да учи - там бакшиши дават и веднага могат да се обърнат на дрешки и гримове. Същото и и сега в чужбина - учи ли език, квалифицира ли се нещо, пари за бизнес ли събира? Бачка там каквото може да има за поддръжка и това е - не я виждам да има особена идея как да се реализира в бъдеще. Само за това, че пътуват ги адмирирам!

# 732
Всичко е така направено и съобразено, че Стефания и Анжело да спечелят и да останат. Очевидно, че и предаването са спечелили с това пътешествие, което си спретват. Можеха да изчакат до края на предаването поне преди да заминат, така е твърде очевидно.

Ако някъде по договорите не е писмено упоменато че наградата се изплаща в пари, нищо чудно част от нея да я изплатят под формата на екскурзия из Европа, за която датите се знаят предварително и двойката да няма избор... особено ако наградата за предаването идва от някоя тур агенция...

# 733
  • София
Абе каква екскурзия, каква тур. агенция, не чете ли предните постове?

# 734

Напълно съм съгласна с мнението ти !Може би и не е имала ( Тина) гърба на мама и тате да се изучи ,но е факт,че от малка разчита на собствените си сили.Докато някои са се изучили и продължават да живуркат с подкрепата на "мама и тате".

Интересно как решавате, че знаете всичко за някого. Познавам майката на Стефания, защото тя шие дрехи за пълни жени и от магазина им си купувам често, и мога да ви кажа, че децата си се оправят сами. Тя се занимава с маркетинг и помага на майка си, снима се с дрехите й. За момчето не знам, но също изглежда свестен.

Учат и работят, за да си живеят отделно. Тина и Миро са сред фаворитите ми точно, защото те също се оправят сами и са работливи, но не мисля, че е правилно да съпоставяте и то особено, когато не знаете нищо за хората, за които говорите.

Бъдете реалисти, никой няма да даде на която и да е от трите двойки да стигне до финал. Просто стана скучно и продукцията иска да размърда интереса.

Общи условия

Активация на акаунт