💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 446
  • 992
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Браво на Стефи. И красива и съобразителна. Simple Smile

# 646
  • Sofia
Уж много ум и претенции, но и двете представителки на умните двойки се провалиха с гръм, и трясък. Тина - "тъпото" ги сложИ в малкия си джоб.

# 647
  • София
Тяна бе доста зле за съжаление. Особено като тръгна да разсъждава. Определено не и се отдава.

Браво на Зори! Симпатична е като се притесни така, ама сечеше пипето и се справи. Simple Smile

# 648
  • До сърцето...
Все повече се кефя на Тина и Миро. Зори пък веднага се насочи към ключовете, друго не погледна.

# 649
Всеки с малко акъл ще се насочи първо към това табло където бяха ключовете. Докато ги връзват с тия вериги имат време да огледат около тях,очевидно с клещи не могат да махнат катинарите и е логично да търсят някъде другаде.
Точно Зори да ги намери толкова бързо обаче не очаквах, тя винаги е супер шашната на игрите Grinning

# 650
Всичко е така направено и съобразено, че Стефания и Анжело да спечелят и да останат. Очевидно, че и предаването са спечелили с това пътешествие, което си спретват. Можеха да изчакат до края на предаването поне преди да заминат, така е твърде очевидно.

Стефания и Анжело ги върнаха с две много слаби двойки, и физически, и интелектуално, че и възрастни - изобщо не са равностойни. Няма да се учудя и да са им казали игрите предварително, явно е, че ги бутат. Оказва се, че не Тяна е тази с връзките и не Поли е тази с победата на всяка цена...

С какво са заслужили да са там, при условие, че пропуснаха 2/3 от игрите - нито се излагаха на въпросите, нито бъркаха в гадориите... Всичко гадно им е спестено и директно на финал...

Аз ги харесвах в началото, но мразя подобни несправедливости. Това, че са млади, сладки и красиви не ги прави автоматично заслужили победата. Защо не дадоха шанс на Лейля и Иван например, които се пребориха с много повече изпитания, както в играта, така и в живота...

Ужасна тъпня!

# 651
На мен нещо не ми е ясно с връщането на трите двойки - ако една от тях продължи в играта наравно с останалите пет двойки, каква сума би могла да спечели ако отиде на финал?

Нали всяка двойка трупа пари по време на цялата игра и накрая ако спечели - прибира събраната сума.

Анджело и Стефи ако продължат, тепърва ли ще събират пари? И ако е така, то за формата ще е най-евтино точно те да спечелят!

# 652
  • Sofia
Браво на Тина и Зори, и двете ме изненадаха приятно, не го очаквах. Стефания - извоювали и заслужили били... С кое и кога бре моме!? Предчувствам, че поредната излагация от Яница тепърва предстои.

# 653
  • Испания
Колко пъти Емо каза на Денислава: "Оттам не ти е пътят"?

# 654
При Тина и Валя кутията с ключовете беше с отворена врата и се виждаше какво има вътре. При Поли и Тяна беше затворена.

Хоп, и за Стефания вратата е отворена.
Такива кадри са подбрали при монтажа най-вероятно. А и на затворена врата е по-забележимо с тези жълти ленти.
Аз не знам как не се сетиха поне да си сложат в джобовете клещите и ключовете. Или аз съм играла доста ескейп стаи и ми се струва лесно предизвикателството.

# 655
При Тина и Валя кутията с ключовете беше с отворена врата и се виждаше какво има вътре. При Поли и Тяна беше затворена.

Хоп, и за Стефания вратата е отворена.
Такива кадри са подбрали при монтажа най-вероятно. А и на затворена врата е по-забележимо с тези жълти ленти.
Аз не знам как не се сетиха поне да си сложат в джобовете клещите и ключовете. Или аз съм играла доста ескейп стаи и ми се струва лесно предизвикателството.
Или да бяха разрешили да си вземат и дамските чанти-Полина нали си носи в нея клещи,може и шперц да си носи.

# 656
  • Испания

Играта за утре е играна миналата година. Харесва ми.

# 657
  • Далечният изток
Е утре пак ли жените?! Какви са тези игри по ягодите.... Вече прекаляват.

# 658
Стефания 16 пъти повтори колко заслужавали да се върнат. С кое? Отпаднал си и точка. Иначе поредно предаване с оправдания от страна на Дени и Дани, че играта им се измъкнала на косъм..

# 659

Общи условия

Активация на акаунт