💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 118
  • 992
  •   1
Отговори
# 930
И за пореден път, ума ми не можа да побере КАК по ягодите спасяват Яница и Момчил, защото били “готини, милички, душата на къщата”.
Стига бе, хора! Това момиче е такава пепелянка, никой не може да ме убеди, че Яница е мила и добра в къщата. Няма шанс поведението й да не дразни останалите.
Видяхте ли я днес? Изобщо не й пукаше, че Мохамед се задъхваше след 2-та игра, когато Емо попита “Яни, да му дадем ли малко време?”, отговорът на тази беше “Не! Аз съм избрала игра, той ако иска да играе”
И това поведение се харесва?! Стига бе ...

# 931
То май Яница даде тон за песен като видят, че някой едвам стои на краката си и веднага да го избират за следваща игра.

# 932
  • Sofia
Не подкрепям никоя двойка, за мен е без значение, кой ще спечели. Единствените, на които симпатизирам са Зори и Вальо,  защото смятам, че са добри хора. Лично мнение и вътрешно усещане, не ги познавам. Не харесвам лукави, лицемерни, злобни, прикрити и фалшиви индивиди. В двойките, които останаха вътре, виждам по нещо от гореизброеното.

# 933
Абе в тая игра наистина проличава победа на всяка цена. Какъв точно е смисълът да играеш с някой, който е уморен (Иво, Мохамед, Детелин), вместо да се бориш с някой, който е от починал и с равни сили. Същото е Валя да избере Детелин и Вальо, много ясно че победата е сигурна. Безумие...

# 934
Как какъв е смисълът,ами да го смажеш докато не падне бездиханен на пода.Страшна победа няма що!Дано са щастливи от поведението си повечето.Миналата година сякаш нямаше толкова злоба и лицемерие,освен ако не си спомням.

# 935
  • Испания
И миналата година правеха същите номера по време на играта за елиминация. Спомням си, че ми беше неприятно да гледам.

Снощи ми направи впечатление, когато играеха играта уж предложена от Зорница, нещо, за което Иво трябва да се извини на Тяна. Тя имала виза за Америка, а той не ѝ разрешил да замине.

1. Какво значи да забраниш на съпруг/-а? Да не ти е наемник или какво?
2. Тя преди да вади виза, не му ли е съобщила/ говорила с него, че иска/ще ходи в Америка?

# 936
Абсолютно безсмислено беше връщането на три двойки. Противоречи на правилата!!!

# 937
Епизодът от снощи ,ми затвърди  положителното мнение за Тина, нито е глупава,нито толкова лигава ,когато трябва се събира,съобразителна е, и най-вече ,има човещина в нея.
Тя и Станимир искам да са на финал,дори и да спечелят,ще е чудесно.
Полина и Мохамед също заслужават да са на финал,но само защото имат най -много победи досега,като двойка не могат да убедят в хармонията си и т.н.
Не искам да пиша негативни неща за никой,затова и ще замълча за Д2 и Яница.Особено за Яница...красива възраст е 21години, и толкова, ... няма нищо  друго добро,което да добавя !

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:56 от Lemongrass

# 938
Поли прекалено майчински се държи към Мо, все едно тя е по-голямата. Мисля, че тя е доминиращата във връзката, въпреки че на моменти и той си показва рогцата

# 939
Миналата година помня, че Мартин имаше някакъв здравословен проблем с дробовете и непрекъснато го слагаха на водата, Анселита даже им се разсърди. Не помня подробности, но пак беше подобна ситуацията.

# 940
  • European Union
Аз пък не мога да си представя защо ще се записваш за състезателна игра, ако ще играеш пораженчески. Ако единствената сила на Детелин е тепихът, защо трябва Валя да го праща на водата? И защо желанието за победа постоянно се тълкува като лицемерие, натегачество, злоба и т.н. Много по-лицемерно е да изпратиш собствения си мъж на игра, в която е слаб или срещу противник, който е по-добър от него, само за да се харесаш на бг-мамите.

# 941
  • SF
Язък им за старанието да дишат, бутат..., ако ще ги бесят накрая.

# 942
Аз пък не мога да си представя защо ще се записваш за състезателна игра, ако ще играеш пораженчески. Ако единствената сила на Детелин е тепихът, защо трябва Валя да го праща на водата? И защо желанието за победа постоянно се тълкува като лицемерие, натегачество, злоба и т.н. Много по-лицемерно е да изпратиш собствения си мъж на игра, в която е слаб или срещу противник, който е по-добър от него, само за да се харесаш на бг-мамите.
Да, къде  по- достойно е да избираш за противник на мъжа си някой, който не може да диша и да се държи на краката си. На Валя й дожаля, че мъжът й все бъхти на тепиха дребния шуменец, прати го на перцата и загубиха. Ама като не е умна като Яница, така ще е.

# 943
Участниците надали са очаквали цял сезон да духат перца. Знаели са, че може да има както физически, така и психически игри, и все пак са взели решението да участват. А и специално играта от вчера я имаше и миналият сезон. Рядко коментирам Яница и Момчил, за да не се счете мнението ми за не обективно, но 2 минути след като Яница прати Момчил и Мохамед на водата, Поли пак го прати там...По пътя на логиката Мохамед е преживял инсулт, Иво има проблем с коляното, Станимир с носа...ами да ги бяха оставили цяла игра Момчил и Дани да духат перца и готово.  Ще се повторя с мнението си от снощи, убедена съм че участващите минават прегледи и тестове преди участието си, и надали щяха да са във вилата сега, ако наистина нямаше как да участват в тези игри.

П.С Благодаря ня потребителката, която ме поправи, прегледах пак епизода, Момчил има проблем с носа.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 14:40 от Анонимен

# 944
Няма спор, че Яница постъпи много грозно с Мо. Да, това е игра, ама на първо място трябва да си човек. Чак Емо го съжали.
Яница е олицетворение на всички онези хора, които са готови да мачкат трупове, само и само те да са отгоре.
Мисля, че Стефи и Емо бяха доволни, че си тръгнаха, защото осъзнаха какъв змиярник е вътре.

Общи условия

Активация на акаунт