Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит празник на всички !!!
Чудесен ден беше днес. И слънцето е с нас !

Иначе нищо ново на хоризонта. Йозге изглежда е започнала подготовката по новия сериал, вчера беше качила снимка с надпис" нова визия".
Да видим кога ще видим новата визия на Къванч 😜
За новия филм сигурно ще има.
А и тази дълга коса може вече да я няма, та няма да се учудя ако скоро не видим негова снимка.
Но пък може да има изненада.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 286
Привет, момичета!

„В началото бе словото.“
Честит да ни бъде този светъл празник!

Честита да ни бъде и новата седмица!
Да бъде благосклонна към всички ни! Hands Pray Heart
Идните дни ще бъдат доста напрегнати за семейството ни.
Моля се всичко да бъде наред. Стискайте палци, момичета. Heart

Такава усмивка исках да видя от Къванч.
Щастлив е, когато работи, защото всеки нов проект е ценен за него.
Не е между другото.
Личи си, че си "оставя" сърцето.
Много добре ме зареждат мислите за предстоящото интервю и за снимките, преди премиерата.

Щом снимките вече са приключили,
аз очаквам да видим Къванч и Башак да си починат на някоя яхта.
Може и да греша, де. Simple Smile
А после евентуално чакаме новини за филма.
Реклама се видя, че не ще има, което лично мен ме озадачи страшно много.

На мен кратките видеа със Серенай не ми се понравиха,
но всеки с вкуса си, разбира се.
Сякаш са снимани на две на три.

Айре Heart,
докъде стигна с Перла?
Става ми хубаво, когато се сещам за Мехмет и Инджи.

Фенче Heart,
а ти с КСШ?

Аз продължавам с Приятели.
Имам нужда от смях в огромни количества. Simple Smile)

Желая ви много приятна вечер и до скоро! Heart

# 287
Много хубави, празнични постове-Фенче, Али, Пепи, Ире HugKissing HeartFlowers Hibiscus
Ире Kissing Heart
Скрит текст:
стискам силно!!! Flowers Four Leaf Clover
утре ще пиша повече.........

Приятна вечер!

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 20:16 от Airra

# 288
Честит празник, мили момичета Heart Eyes Flowers Hibiscus

Поклон пред всички учители и всички радетели за образованието и културата Flowers Bouquet

Исках да ви напомня за любимия ми игрален филм на Къванч, който е свързан и с култура Simple Smile Уникален е в тази роля и много ми се иска да го видя отново в подобна!!!

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=627699013942724&id=592 … a.602189229827036

Прекрасен е на това интервю Blush

Ире Heart, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:53 от AniMae

# 289
  • AMS

Честит празник, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Е, то станало тук като в зала с криви огледала.
Дано ги оправят скоро. Писаха им още оня ден.
Работело се по въпроса.
Но Къванч всякак е добре!!!

# 290
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes Ирко Heart Eyes Пепи Heart Eyes Ани Heart Eyes Диве Heart Eyes Благодаря ви, милички за прекрасните пожелания и за доброто празнично настроение, което внесохте в любимата ни къщичка !
Пепи Heart Eyes  Flowers Bouquet
Цитат
Да видим кога ще видим новата визия на Къванч 😜
За новия филм сигурно ще има.
Ааа, може и да няма нова визия, ако мислят за 2 сезон, може и да не се подстриже Киво, поне така се надявам Grinning А за филма може отново да е с дълга коса, какво Smile Но, каквото и да реши, няма прическа, с която да не е готин, та няма да съжалявам особено и да се подстриже.
Дано го видим скоро си пожелавам!
Ире Heart Eyes Пожелавам ти скоро да поздравяваме и теб специално в този толкова ценен за всички нас, но особено за учителите ден! Heart
Скрит текст:
Стискам палци и пожелавам всичко да е ОК! Flowers Four Leaf Clover
А, все до там съм с КСШ ... повече от седмица не съм имала време да гледам, но ще си го догледам, де. И как не, много ми е любим! А после и аз преминавам на Перличка Grinning В последно време все на неща за него попадам да  пишат, сега доста от феновете от КТСА го гледат и са очаровани. Предлагам ви един клип от там , не е нов, но е много хубав, толкова, че реших, че доста ми е домъчняло за Мемо и Инджи Heart

Според слуховете, Киво нали си купил нова яхта Smile та, трябва да я изпробва това лято , как!
Алинка Heart Eyes благодаря! Kiss Прекрасен колаж си споделила!
Диве Kissing Heart благодаря! Kiss
Цитат
Но Къванч всякак е добре!!!
А бе предпочитам да си го гледам нормален все пак Smile
Ани Heart Eyes благодаря! Heart Много добре си се сетила за този филм на Къванч днес. И аз искам да гледам още такива роли от него, класа е!
Лека, дружки! Hug

# 291
Привет!! Hug
Диве Flowers Rose
Ани Kissing Heart супер и ти си наминала, хубаво се сети за СП!!
снощи се разрових във ФБ , който си споделила и попаднах на едно клипче от премиерата в Берлин, което не бях виждала....

Пепи Hug
даа, може да я няма вече дългата коса....
според мен в момента си почива, Башак е постнала в ИГ, че е на някакъв сет
предполагам, че като се освободят от ангажименти ще запрашат към Бодрум.
Фенче Kissing Heart
Цитат
А за филма може отново да е с дълга коса, какво
99% съм сигурна, че за филма ще е с друга визия и коса Wink
Ире Kissing Heart до къде съм в Перла ли?
Инджи замина за село, уж се разделиха, но след това тя се върна в Ист. за да започне нова работа и Мехмет я преследва и й се моли, обаче тя инат от класа. : )

от Шинаси....

Хубав ден!!

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 10:18 от Airra

# 292
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Този клип съм го виждала, гледала съм всички от премиерите в Берлин и Лондон, но така и успях да открия един от премиерата в Лондон, дето една фенка крещеше настойчиво Къванч! Къванч! и на края той се отдели от другите и отиде при тази група Smile
Цитат
99% съм сигурна, че за филма ще е с друга визия и коса Wink
Аз съм убедена, че ще е с различна визия за филма както винаги, но виж, за косата не съм толкова сигурна Thinking  Киво и с дълга коса може да е напълно различен от Арман, както сега няма нищо общо с Бехлюл, Джесур, знаем, че го може Stuck Out Tongue Winking Eye Ще видим! Но, това не е толкова важно, важното е да има филм! Hands Plus1
Ооо, ама ти си още съвсем в началото на Перла, а аз си мислех, че си вече на 2 сезон Stuck Out Tongue Closed Eyes
Заблуди ме това, дето казваш колко е различен от играта му в началото. Да, той много бързо задобря, толкова, че не можех да повярвам, когато прочетох, че това е първата му роля! Но, това е, защото случайно го загледах от 10 - 12 серия някъде, и чак после, като върнах да видя  какво съм изпуснала до този момент, видях разликата с началото, действително доста плах и неуверен беше, дори бих казала недодялан, не знаеше къде да дене ръцете си и ходеше досущ като манИкен  Smile Но, погледа му ... ах, този негов поглед още тогава ме омагьоса завинаги! Heart

Я да видим дали нещо се е променило в сайта ?

Е, това е друго нещо вече!
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 293
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! 🌸
Не можем да имаме всичко.
Стигат ни здравето и щастието.
За останалото да не мислим.
То само ще дойде!♡

Както по- рано бях споделяла, не е задължително втория сезон Арман да е досущ като в първи.
Особено начина, по който обикновено приключва всеки проект, героите са дълбоко разтърсени, преносно, понякога и буквално 🙃🙃 и това предполага и външна промяна.
Повече клоня, че ще има такава.

Йозге изглежда чудесно за новия проект.

Хубав и споделен остатък от деня! 🕊

# 294
Фенче Kissing Heart да, първо да разберем със сигурност за филма и после ще гадаем за прическата.
демек да не слагаме каруцата пред коня. Wink
Преди няколко дена ти казах, че Инджи загуби бебето падайки, ти къде ме прати във 2 сезон?? : ))
Али Kissing Heart
Цитат
Особено начина, по който обикновено приключва всеки проект, героите са дълбоко разтърсени, преносно, понякога и буквално 🙃🙃 и това предполага и външна промяна.
съгласна, съм, също мисля, че ще е с различна визия.
Цитат
Не можем да имаме всичко.
Стигат ни здравето и щастието.
напълно стигат!

това ми попадна в ТТ, май е нова....

Башак със Седеф

форумът е доста зле, защото  "Има серия от атаки към мрежата ни на високо ниво."
.........................
Момичето на прозореца
6 епизод бг. субтитри.
тук

Фенче Kissing Heart
Цитат
но така и успях да открия един от премиерата в Лондон, дето една фенка крещеше настойчиво Къванч! Къванч! и на края той се отдели от другите и отиде при тази група
това ли е?

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:04 от Airra

# 295
Айре Heart Eyes много благодаря, точно този е клипа убих се да го търся значи Smile

Тази снимка май е нова, супеер, опашлето си е там! Smiley
Благодаря и за 6 серия на Момичето, отивам да гледам, че нямам търпение какво ще стане Smile
Колко време не можех да постна нищо ... сега се оправи, да видим до кога Thinking
Алинка Heart Eyes да, не е задължително и във втори сезон да е с дълга коса, така е, но е желателно Laughing Laughing Laughing Ако си спомняте преди време аз се питах дали и в този сериал ще смени няколко визии, както в другите сериали, пък Айрето тогава ми каза, че нямало за кога да я сменя с тези къси серийки , сега май е на друго мнение Stuck Out Tongue Closed Eyes Наистина няма никакво значение, де, то дано да има 2 сезон , а и филм Stuck Out Tongue Closed Eyes
Приятна вечер! Hug

# 296
Привет , момичета
Цял ден не мога да вляза ...но то сигурно си има причина
Ето..

Утре дано се оправи, изнервих се днес
Лека ...

# 297
Цитат
Ако си спомняте преди време аз се питах дали и в този сериал ще смени няколко визии, както в другите сериали, пък Айрето тогава ми каза, че нямало за кога да я сменя с тези къси серийки , сега май е на друго мнение Stuck Out Tongue Closed Eyes
Фенче Kissing Heart, имах впредвид 1 сезон Stuck Out Tongue Winking Eye, за 2 е желателно да е с друга прическа;)
ако има такъв.....

форумът е ужасен Head Band дано се справят с атаките!!

Еха Пепи, Браво!! Heart

лека Nature Stars

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:58 от Airra

# 298
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes как елегантно се измъкваш само Laughing За сериала ставаше дума, не за сезон, ама добре, поживели, видели! Smile Дето викаш, то да има 2 сезон! Прочетох в Тийми, че сериала 50 кв. м нямало да има 2 сезон Thinking

Пепи Heart Eyes благодаря! Kiss Снимката е страхотна, но отново разтеглена се вижда тук Thinking Дано се оправи форума! Hands Pray Желанието ми да го видим скоро се изпълни! Hands Plus1

Пожелавам ви прекрасен ден с един готин клип на Мирър Hug

# 299
Хубав следобед!!

Фенче Kissing Heart, не се измъквам, наистина разбрах, че коментираме сезона, който снимаха в момента Hands V
но това не е толкова важно, най-важен в сценария! после реж-ра.
Радвам, се че Къванч се появи, интересно, че още е с дълга коса, той много не може да я търпи:))
но пък е избръснат Wink

явно това е неговия майстор и сервиз
от януари, 2019

...................
това е споделила Башак

явно ще снимат нещо за Мави
направо ми се възвърна лека надежда, че може да е с Киво......
Сера вече си мина по реда Mask

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 16:34 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт