Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!

Хубав вторник!
Прекрасно настроение и много радостни моменти!
Вълнуващ и щастлив ден!

Благодаря за споделеното! 🌸

Снимка на Едже от екипа на Подводницата, заснета от Мерич, показва, че са на път.
Студиото SBC, в което снимаха преди няколко дни, се намира в Işıklar, İstanbul. Сменят локацията отново. 🙃

За Момичето- дори не желая да си представям последствията от кратките мигове на щастие за Налан.
Много ми се ще да ни изненадат с ответна реакция от нея.
Все още е много рано да се противопостави на майка си, но поне бегли наченки се надявам да видим, да я жегне с думи, да се опита да се защити.
Искам да бъде осуетен опитът за наказание, не зная какво могат да предложат на зрителя без да се повтарят.

Насладете се на остатъка от деня! 🌸🌸🌸

# 226
Айлинче ,Мерси за инфото и хубавите пожелания Flowers Tulip

Хора ,сънувах Кивоза сефте ми се случва:flushed:
Визия тип Кадир и го разцелувах JoyГоркия стои и не мърда. Рядко сънувам и не помня всичко. После се събудих.
В реала не съм толкова отворена.
Сънувала съм любимеца няколко пъти и се сбъдвал кошмар с Дуда .
Като сънувам не е без причина ще има нещо...
Надявам се лятото да ги щракнат двамата аркадаши или да споделят снимки .
В момента и двамата са заети с проектите и още снимат. Само не искам любимката ми да кръжи около него и да намеква. Imp

Я ,да питам нещо нали гледате Йешилчама ?
Бившата жена на Семих въртя номера с другия продуцент нали така ?
Та за какво точно предателство иде реч и Семих ще разбере ? Като няма бг превод и не разбирам всичко.
Преспаха заедно със Семих. В предната серия Мине Джансу му каза любовта не е достатъчна не разбираш нали ? Ще си останем пак дружки дъра,бъра...
Втори сезон ще представят геройте след 5 години и ще имаме отново танц този път между Семих и бившата.
На Шекерджито й отива ретро визията ,ролята й пасна. Wink

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 13:37 от femmi2

# 227

Фенче Kissing Heart вадим стари снимки.... като няма други Wink
надявам се тая седмица да се появи нашия красавчик, вече ми липсва, мрън!! Stuck Out Tongue Winking Eye
за Момичето и майката на Налан-очаквам всякакви простотии от нея, дано не е много тягостно, а да ни изненадат!
Ире Kissing Heart благодаря ти за споделеното, дано имаме много летни снимки! Blush
ако ми хареса новия СЦ, може и да се върна към твоите хора в ПнВ Wink
Пепи Hug
да , майка си Башак беше сложила в сторито.
Скрит текст:
............................
Хилял Сарал е дала интервю за испанското издание Diez Minutos.
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_684585

част от него...
Превърнахте младите актьори в звезди. Как откривате техния потенциал?
- Вижда се в очите им. Ако не влагат цялата си страст в работата, те не могат да бъдат успешни. Обичам да ги карам да блестят и да откривам най-доброто във всеки един. Например Къванч и Берен се отдават на работата си изцяло и се явяват ярки звезди в турското кино.

................................
Оххх голям кеф ми е да гледам Къванч като Мехмет и да наблюдавам как става все по-добър в играта си. Hands Plus1
А Сонгюл е такава късметлийка , колко целувки и милувки отнесе......HeartStuck Out Tongue Winking Eye
едно ново клипче от Зинаида

.............................
Алинка Kissing Heart, за споделеното за Момичето Hands Plus1
трябва да дойде момента на противопоставяне от страна на Налан, придобила смелост евентуално от зародилите се чувства към Седат.
много си наблюдателна!

и Джери беше споделил студиото

с хаштаг #dreamworks , не знам дали има нещо общо....
Скрит текст:
Дриймуъркс Анимейшън (на английски: DreamWorks Animation LLC) (известен също като DreamWorks) е американско анимационно студио и дъщерно дружество на Universal Pictures, което е дъщерно дружество на NBCUniversal на Comcast. Базиран е в Глендейл, Калифорния, и продуцира анимационни пълнометражни филми, телевизионни сериали и онлайн виртуални игри. Студиото е пуснало 39 пълнометражни филма, започвайки с „Мравката Z“ (Antz) от 1998 г.; а най-новият му филм беше „Круд: Нова епоха“ (The Croods: A New Age) от 2020 г.. Предстоящите им проекти включват „Неукротимият Спирит“ (Spirit Untamed) на 4 юни 2021 г., „Бебе Бос: Семеен бизнес“ (The Boss Baby: Family Business) на 17 септември 2021 г., The Bad Guys на 15 април 2022 г. и Puss in Boots: The Last Wish на 23 септември 2022 г.

..........................
Феми, сега видях , че си писала Hug
голяма си скица...олее и Киво си почнала да сънуваш Grinning
Цитат
Горкия стои и не мърда.
Joy
аз мисля да изгледам Йешълчама като излязат всички серии.
чета във вашата тема, че обсъждате новата визия на Дуда, аз съм на мнението на Профи, подмладява я и на мен ми е сладка с тази прическа. Wink
https://www.instagram.com/p/CO0YF1wHPSN/

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 14:35 от Airra

# 228
Благодаря за споделеното, дружки! Flowers Hibiscus
Ире Heart Eyes така е, всеки с вкуса си Hands Plus1 Да се надяваме, че ще имаме нови снимки това лято!
Алинка Heart Eyes и аз нямам търпение да видя какво ще направи Налан, защото е сигурно, че онази с честта ще изперка Laughing
Феми Hug ох, умрях да се смея с твоя сън, много си го изненадала Киво, щом стоял и не мърдал Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз изгледах само 2 серии на Йешилчам, с озвучка се отказах. Ако има със субки епизодите, моля те, дай линк Hands Plus1
Айре Heart Eyes доста нещо си донесла, браво! Оф, и на мен много ми липсва красавчика ни, надявам се, след края на снимките да го виждаме по-често. На мен ми липсва най- вече на екрана, но и това ще стане.
Моите най- любими любимци Heart

Тази пък в кой сериал на Киво е играла, че не се сещам Thinking
https://www.vbox7.com/play:7c23728b0d

# 229
Няма субт руски на Йешилчама.И на мен ми е зор ама понякога го пускам на турски заради гласовете и каквото разбера. Чета мнения че са очаквали повече от сериала и не им харесва действието.
Има нещо такова ,ама Чаго играе с вълнение и се смея на комичните моменти.

А,сънят.. . Киво се усмихва и нещо ми говори ама не помня какво, може да съм научила туркиш.

Оф ,да помрънкам....
Гледа ми се Влад.
Имате ли представа кога ще свърши ЖИ ?

Айре ,хич не я подмладява. Нямам против такива прически.
Всеки с мнението си и гледната точка.

Joy това ми хареса , големи са образи и с миньонките е супер гиф GrinningGrinning

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 20:17 от femmi2

# 230
Подругите и те превеждат почти всичко с озвучка и със субки, а за този няма нужда ... И за бг. феновете му на Чаго не мога да повярвам как пък никой не се нае да го превежда, толкова са къси сериите, толкова ли не се харесва ? Thinking
Е, значи не е стоял като гръмнат Киво, говорил ти е Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като чета озета на Момичето, май имаме напразни надежди нещо да се промени Worried И Седат също с нищо не ме изненадва, смотльо! Rage
Скрит текст:
Фериде отново превръща живота на Налан в затвор, след като бяха пуснати снимките на Налан и Седат, на които те се държат за ръце. Рафет е щастлив, че връзката между Налан и Седат продължава без проблеми. Затова той решава да отиде с Налан за сватбени покупки. Гюлджихан научава, че Рафет е избрал скъп подарък за Налан, след като по отношение на семейството си е много стиснат. Тази ситуация я подлудява и в резултат този гняв ще я накара да направи голяма грешка.
От друга страна, Седат смята, че е подобрил отношенията си с Налан и отново се връща към предишния си див живот, но напълно неочакван човек ще го спре да направи голяма грешка. Налан, вдъхновена от любовта, с подкрепата на баща си , тайно от Фериде, решава да се срещне със Седат. На тази среща тя ще изживее своя най-щастлив момент в живота, но тя все още не знае за сериозната опасност, която я очаква.
Айре Heart Eyes забравих да те питам - явно вече не ти е сладникав и прекалено красив Мехмет, а ? Така си спомням, че беше споделила на времето в темата за ЗП Smile На мен пък абсолютно никога Киво не ми е бил сладникав, дори когато беше само на 22 , беше си мъжкарче още тогава Hands Point Up

А прекалената му красота изобщо не ми пречеше,  напротив, залепи ме за екрана за дълги години Stuck Out Tongue Winking Eye Мога да го гледам безкрайно и все не ми стига Blush С друг така и не ми се получи ...

Малко снимки от архива

Лека и синеока! Hug

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:19 от queen_fenka

# 231
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍵☕

От мен ето това

Качено е от оператора . Айра, хаштага на Джери аз го свързах по скоро с това, че за него това е работа мечта, а не с конкретна фирма.
После ще пиша повече. По скоро исках да покрият Фени. Чакам нейното кафе 🥰

# 232
Добро утро, дружки! Hug Пепи Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss Тъкмо си бях редактирала поста и видях, че си ме покрила Heart

Както е написала и авторката на колажа - в анфас или в профил, с брада или без брада, все е красив този мъж Heart

В една от групите във ФБ се пише това Thinking
Цитат
Ново в нета. Отлични новини. Отново ще бъдат партньори.
ПОТВЪРДЕНО!!!!
🔲◽️ Точно като вятъра!
Нещата се променят в един въпрос на деня.
🎬 Светна! Без съмнение сега.
Тъй като Sel ćuk Y atmen поставя знака... на действията си днес...
Участието му в телевизионния сериал вече е ПОТВЪРДЕНО.
Спомнете си, че бяха обсъждани, че ще играе ролята на бащата на Арманд в Историческата серия на подводница. Поздравления, много добър актьор 🙂

Изобщо не съм убедена, че става реч за нашия сериал, но да видим Thinking
Хубава сряда! Hug

# 233
Привет! Hug
И от мен едно хубаво кафенце, което бях приготвила Wink

Пепи Hug и аз я видях тая снимка, помислих че са актьорите в първия момент, но явно са някакъв екип от студиото.
Фенче Kissing Heart охх къде пък съм писала в темата на ЗП, че пък и помниш Grinning
добре де, не ми е сладникав, а ми е синеоко шекерче Stuck Out Tongue Winking Eye, а като Халил има ангелска красота.
За Селчук...
 на тия снимки май става на въпрос за някакъв филм със Селчук, който е спечелил международна награда.
https://www.instagram.com/p/CO5eFJLAYBX/
Мерси за озета на Момичето, ами трябва да има интриги, ще видим какво ще ни поднесат......

Я тези, които гледаме сериала, познахте ли актрисата?

0:23
Ханде Атаизи
Например, има ли някой турски актьор, с който искаш да играеш в някой филм или сериал?
-Аз харесвам Къванч, той е невероятен актьор, забележителен.
1:50
-Наистина бих искала да играя с Къванч.
-Наскоро направи страхотен образ в ОД 2 .

Феми Hug,
Хазалка с новата си визия

Башак и Дуйгу са писали хубави коментари.

Скрит текст:
.........................
както и познах, няма реклама от Мави Head Band
поне да пуснат още някоя снимка.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 11:33 от Airra

# 234
Айре Heart Eyes благодаря и за твоето кафенце! Flowers Hibiscus Знаех си, че няма връзка с нашия сериал това със Селчук. Няма как още от сега да се знае кой и какво ще играе във втори сезон, и дали изобщо ще има такъв, първо трябва да се види дали ще се хареса сериала и едва тогава да мислят за втори сезон, поне така мисля Thinking Но, нямам нищо против, ако се окаже и истина, де Smile
Ооо, някои неща ги помня като слон, особено, ако касаят външността на Киво Stuck Out Tongue Winking Eye Вярно е, че имаше наистина ангелска красота, необичайна за мъж, та нали именно с нея произведе фурор сред  зрителите още в самото начало. Синеоко шекерче по - става, помня как го наричаше на времето и турската преса - турския локум Къванч Татлъту Smile С годините детската миловидност изчезна и шекерчето се превърна в днешния неустоим зрял мъж! Heart

Познах актрисата, гадната Джана Stuck Out Tongue Closed Eyes
Вижте какво е нарисувала една френска почитателка

Да ви припомня този страхотен гиф от ИГ, който Дивето Hug ни предостави за Джеско с брадата ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

На края ви предлагам да си послушаме гласът на нашия шекер, че съвсем го забравихме ... Дали ще ни изненада  и като Арман се чудя Thinking

И един нов клип на Зинаида, страхотен!

Хубав ден! Hug

# 235
  • Плевен / София
И един нов клип на Зинаида, страхотен!

Хубав ден! Hug

Прекрасен....
Здравейте момичета,
Не съм ви забравила и редовно ви чета. Благодаря за споделеното...

# 236
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, направо си позна, няма реклама. Дано скоро има нещо ново.
Джери Хофман е качил ново видео от снимачната площадка. Защо ли ми се струва, че приключват ? Написал е, ще ми липсваш ? Има снимка на Едже и оператора. Снимката от вчера е на екип от студиото, гримьори, стилисти, но ми направи впечатление, че една от жените е посочила, че работи във фирмата на Башак.
Гости, добре си наминала 🤗
Фени, значи Седат се връща към стария си начин на живот! Ех, някак си не ми се ще да бъде героя му като в книгата. И тая луда майка ... направо настръхвам като си помисля, че някъде наистина съществуват подобни хора.
Феми, аз не мога да коментирам, защото не го следя твоя сериал. Но пък твоята любимка много ми хареса на последните снимки 😜 Дано не те ядосам😍
В тази връзка вчера ми излезе статия за известен американски актьор. Качил снимка с новата си любима и феновете започнали атака срещу нея. И той написал " влюбен съм, щастлив съм и ако наистина ме обичате , няма да наскърбявате жената до мен, защото когато тя е нещастна, аз съм още повече". Хареса ми. 
Много се надявам ако това наистина са края на снимките, да публикуват актьори още от края на това тяхното приключение.
И този режисьор пък веднъж не ни отпусна нещо за разлика от Толга.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Ето едно шекерче.😜

# 237
Гости Hug хубаво е, че не ни забравяш, джанъм! Kiss
Пепи Heart Eyes благодаря за всичко споделено, и особено за шекерчето ! Kiss Е, не мога и не мога да реша кой цвят му отива най-много ... само колко е прекрасен и в зелено! Между другото, снимката не ми е позната Thinking
И на мен много ми хареса това,  много вярно и истинско Hands Plus1
Цитат
В тази връзка вчера ми излезе статия за известен американски актьор. Качил снимка с новата си любима и феновете започнали атака срещу нея. И той написал " влюбен съм, щастлив съм и ако наистина ме обичате , няма да наскърбявате жената до мен, защото когато тя е нещастна, аз съм още повече". Хареса ми.
Много се надявам да свършват вече снимките, така ще има време да успеят да монтират всичко, за да го пусне НФ късната есен, дано! Hands Pray
Цитат
значи Седат се връща към стария си начин на живот! Ех, някак си не ми се ще да бъде героя му като в книгата. И тая луда майка ... направо настръхвам като си помисля, че някъде наистина съществуват подобни хора.
А аз никак не съм изненадана за Седат, дори щях да се учудя, ако веднъж поне покаже характер, надявах се до някъде заради Налан, защото наистина е влюбена, но къде ти ... Предполагам, че онази Джана няма да го остави на мира, тя срам няма, а той е слаб човек Thinking Интересно ми е, дали мъжът и знае за връзката им, как мислите ? Не дадоха по никакъв начин да реагира на снимките, та ми е любопитно Thinking
Вижте какъв готин колаж, майсторски е направен, нали ?

Още един прекрасен клип на Зинаида, и тя е много добра!

# 238

Оле Фенче каква красота си донесла . Евалла на майстора . Hands Pray
 Айрето Hug назад в стр. сподели тяхно общо фото но се отплеснах да отговоря .
Не знам дали съм го виждала . Предполагам е от някоя ваканция .
 Пише ли от кога е снимката и нерде ?  
 Ча много го харесвам със Сарповската визия една от любимите ми е Heart Eyes
 Айре , така де Мехмет е синеоко шекерче Wink
 Хазалка е зеленоока такава .  Хареса ми на новото фото . Почвам да я възприемам с този цвят на косата . Журналистката Есра в Пера Палас .Гримът е семпъл , устните сладко розовеят.

Башак и Дуда са харесаи фотото .
 Ча не се отказва от Илка неговата лична стилиста от край време , но ми е любопитно Башак  да облича Чаго и Хазал .  Тя има усет за стил.
Сега се сетих ами Башак е била стилист в ЗП.
https://twitter.com/diiiv_/status/1395005908124581894
https://twitter.com/Yesilcam_arb/status/1388580398796529664
 Айреее , ще ми резнеш ли големички .
 Този от където ги режеш  Марги ми каза, че трябва регистрация.
Ако не е сложно обясни ми как става. Flowers Hibiscus

Фен ами за сериала и аз се чуда ,серийте са къси .
 Не е толкова зле, явно имат други по важни сериали за гледане и превод .

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:43 от femmi2

# 239
Гости Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart-готини неща си донесла, клиповете на Зинаида, колажа с КивЧаг, гифчето с Джесур е супер Hands Plus1
тая рисунка на френската фенка ми е по-скоро ФШ.
Ще видим Седатчо до къде ще го докара, нали трябва да има драма....
Пепи Hug да, реж-ра споделяше само пейзажи....
предполагам, че до края на май ще снимат, надявам се на финала да има повече снимки,  както правят и другите.
а Киво също е защитавал Башак с ИГ си, беше отдавна май преди сватбата, за съжаление не го запазих беше много силно!!
от днес Heartpulse

Феми Hug не знам от кога е снимката....
а Башак се занимава с мъжки стайлинг само.
заповядай единия гиф, другия нещо не става......
Скрит текст:

по принцип става лесно, ще ти пиша на ЛС

хаха ето ви и едно шекерче на магаре Laughing

липсват ми рекламните събития на Мави Heart

........................
Джери бая споделя, само Къванч и Йозге ги няма.....
https://www.instagram.com/stories/jerryhoffmann/2577057118641671750/

Nature Last Quarter Moon With FaceNature Stars

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт