Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за съветите . Боледувах март месец от ковид.
Значи това е причината.За всеки случай си проверете ТСХ(да е до 2) и щитовидни хормони, витД, вит В12, феритин (железен профил)
Ако не спре косопадът ще трябва и хормони да се пуснат.

# 481
https://inaessentials.com/products/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0% … 9-200%D0%BC%D0%BB
Тази вода от коприва на Ина есеншълс ме чака в Еконт днес. Имаха промоция на маточината и реших и това да пробвам, има добри коментарим дори ми и намалиха накрая на поръчката.
И аз боледувах края на март леко, сега като сетя, ако наистина е от това, но от скоро е ужас. Аз по принцип си имам чести такива периоди.
Иначе имам и масло от канела. В шампоана се капва при миене в шепата. Па́ри, но май имаше ефект, когато го ползвах.

# 482
И аз поръчах маточина ☺ Взех и масло от лавандула. Уж, против комари. Ще го видим ☺

# 483
Благодаря, аз явно за други съм си мислела защото гледах големите разфасовки и изобщо не погледнах вчера тези които са на дози.
А това че е за кафява коса значи ли че дава и кафяв цвят? Моята я къносвам червеникава, предполагам че няма толкова да окаже влияние?
Аз мога да предложа най - бюджетния вариант за къдрици. Моята коса е суха, ако я премия, става на щръкнала метла,но ако нацеля правилната грижа, се оформят къдрици. Лятото много често я мия само с балсам, ползвам само корейски.
Та, бюджетното средство е отвара от дафинов лист. Накъдрих се зверски. След миене поливам косата и съхне. Тъй като се мия вечер, сутринта пръскам само дължините и намачквам. Ами това е, при мен действа. Пробвала съм само сутрин на дължините, пак става.

# 484
Благодаря, аз явно за други съм си мислела защото гледах големите разфасовки и изобщо не погледнах вчера тези които са на дози.
А това че е за кафява коса значи ли че дава и кафяв цвят? Моята я къносвам червеникава, предполагам че няма толкова да окаже влияние?
Аз мога да предложа най - бюджетния вариант за къдрици. Моята коса е суха, ако я премия, става на щръкнала метла,но ако нацеля правилната грижа, се оформят къдрици. Лятото много често я мия само с балсам, ползвам само корейски.
Та, бюджетното средство е отвара от дафинов лист. Накъдрих се зверски. След миене поливам косата и съхне. Тъй като се мия вечер, сутринта пръскам само дължините и намачквам. Ами това е, при мен действа. Пробвала съм само сутрин на дължините, пак става.

Как я приготвяш тази отвара? Колко вода и колко листа? И как по точно миеш косата само с балсам? Не се ли омазнява? Извинявам се за многото въпроси, стана ми интересно. Косата ми едно време беше много къдрава. Сега обаче от много преси и маши на нищо не прилича, затова ме заинтригува. Simple Smile

# 485
  • София
И аз се интересувам от тази отвара от дафинов лист. Косата ми беше права като праз, а сега има наченки на къдрици какво стана нямам идея... Аз всеячиски се опитвам да остане права, а тя започва лека по лека да си вие къдриците на различни места та ще ми е от полза да разбера как явно да имам хубави къдрици.

# 486
Благодаря за съветите . Боледувах март месец от ковид.
И аз през октомври - ноември . Помогна ми Парусан шампоан против косопад за жени.
Даже не съм употребила цялата опаковка. В момента стана гъста както преди .
И може би този шампоан от Лидл с кератин има ефект - след него започнах за проба .

# 487
На мен за косопад ми е помагал само този шампоан: https://remedium.bg/911-lukov-shampoan-za-kosa-pri-kosopad-h150-ml-9674/p , като в момента използвам катранения за пърхут на същата марка и съм много доволна, даде ефект още от първото измиване, въпреки че планирам да довърша поне 2 опаковки, преди да сменя с някой друг. Единственият минус е миризмата, доста е "катранена", но ми е по-важно да помогне на проблема ми.

# 488
Моят косопад обилен беше точно след преболедуван Ковид.
С шепи падаше .
Вие довършвате 2 опаковки . А моята първа е още няма и на 1/4 може би и 1/3 . Ароматът е приятен и косата не се сплъстява

# 489
Лятото косата ми става явно по - суха. И да, измивам я често само с балсам. Последният ми беше Kundal, на Doori. също са много хубави, с кралска камелия беше единият, другият се водеше за блясък. Не пречи и малко разреден шампоан, ползвам хладка вода. При мен се получава, при сестра ми не точно. Явно е и до вода и до коса.
А даф лист го правя на око - едно пакетче листа с литър и малко вода, ври 20 мин и като изстине прецеждам и държа в хладилник. В нета май има и по - точни рецепти, но това е е някаква отрова, че да внимавам толкова в грамажи. Забелязах, че чуплива та коса не обича премива е и пресушаването на дължините. А в балсамите има измивно средство, пени се като изплаквам. Може да пробвате за експеримент, но пак казвам, че ползвам корейски.
Иначе моя близка е на път да се отърве от пъпките по лицето си, като си пръска няколко пъти на ден от отварата. Доста са се свили пъпките, но се иска постоянство, поне месец. Толкова се ентусиазира, че намерила някаква рецепта в нета за вътрешно приемане и сга го пие за "детокс" и да си лекува язвата, но нямам наблюдения, дали действа.

# 490
  • София
В Интернет в момента има някаква рецепта с розмарин за растеж на косата, но дали е хубава нямам идея.

# 491

По повод това Relaxed
На мен за косопад ми е помагал само този шампоан: https://remedium.bg/911-lukov-shampoan-za-kosa-pri-kosopad-h150-ml-9674/p , като в момента използвам катранения за пърхут на същата марка и съм много доволна, даде ефект още от първото измиване, въпреки че планирам да довърша поне 2 опаковки, преди да сменя с някой друг. Единственият минус е миризмата, доста е "катранена", но ми е по-важно да помогне на проблема ми.

Става въпрос за катранения шампоан, никъде не съм написала, че съм довършвала 2 опаковки от този за косопад. При някои хора пърхутът може и да не е сериозен проблем, но моята коса е капризна, съответно при едно измиване с някой кофти шампоан дава отражение - последния път направих грешката да използвам шампоан, който ми бяха подарили като част от подаръчен сет за 8-ми март. Съответно покупката на катранения шампоан беше успешна и не смятам да го заменям поне докато не съм напълно сигурна, че следващият, който ще избера, ще е подходящ за косата ми.

# 492
Скрит текст:
Интересно звучи, макар че веднага си представям миризма на манджа... Grinning Има ли го типичният аромат на подправката или се позагубва като се свари?
"Миене" само с балсам никакъв шанс да пробвам, моята коса се омазнява бързо и без това, хич не е суха. Шампоан не нанасям изрично по дължините, разбира се, но скалпът е омазнен и си трябва да се измие наистина. Гледам да ползвам шампоани за честа употреба и да слагам балсами за да не е пресушена по дължините и това е, мръсна коса не е вариант.

# 493
Натка, същата коса имам.Слагам и маска, и балсам, после финиши(олив разни, кремове, термо)Но и само с балсам съм я мила-става.

# 494
Търся балсам който да има приглаждащ ефект.
Нещо явно е изменен състава на обичайните там шампон - по - скоро на балсама , които ползвам .
И косата ми стои бухнала и чуплива . Така се начупва след дъжд .

Общи условия

Активация на акаунт