Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?

направо настръхнах от тази новина. Днес ще е най-щастливият ти ден. Довечера насочвам моята позитивна енергия към теб
. Ох, много се вълнувам
.
. Сега и раждането да мине добре, че да се успокоя.
.
да не се тревожа толкова-,но да намаля солта(аз тва си го знам,щото по принцип ям адски солено)-ако мога да я спра и да ям поне 3 дни обезсолена извара с мед или сладко-каза,че е нормално в края на бремеността да ни излезе положителен белтък-затова се мери по-често и ,че в понеделник ще ми пусне пак изследвания да не се тревожа-така,че и ако на вас ви даде +белтъка-не се шашкайте
Ние ще чакаме с нетърпение да се похвалиш (или всъщност - щъркелчето) как е минало раждането и как е бебо! 
Шегувам се - стискам палци бързо да се оправиш!!!

било нормално ни по-голямо,ни по-малко. Доки ме поздрави за това ,че съм си измерила тоновете (пак да благодаря на Мерилин) и ми препоръча всяка седмичка да го правя!

да е съм честна направих двойна доза) Сега ако ми кажете едно свинско от бута на какво да го сготвя.......мнооооого мразя да готвя
Аз бих запържила мръвките с (1) черен пипер и лучец+ картофено пюре отстрани, или (2) с разбъркани яйчица и черен пипер!!!
От снощи съм с ужасна хрема
, цяла нощ не съм спала заради запушения нос и драскащите болки в гърлото. Днес цял ден съм в леглото и ми е много умаляло