Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 105
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро къзларки! Нека днешният ден да ви бъде разтоварващ и много лежерен.

Обратното броене започна. Остават само два дни до началото на новият проект с Кадир. Вече нямам търпение.

Кадир с Мелис Гювенч. Този мъж е като старото вино, с годините става все по-красив и харизматичен...

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 15:36 от БлагаВест

# 481
Девойки Kissing Heart

Да взема да пусна снимките за първи епизод на Рецепта за любов Sunglasses

# 482
Еви Hug , мерси за инфото Heart
Много са красиви и двамата ГГ , най после партньорка негов размер Grinning
А от както разбрах ,че мерките и са като на Несли( е , не от сега , а от времето на Карата , когато е най хубава ) , Сера ми напомня визуално на нея Grinning ,.психика човешка Joy
Приятна вечер , дружки Heart Eyes

# 483
Ееееееее....Ееееееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Възможна ли е толкова красота на едно място Grinning
Доколкото разбрах (ще ме поправите, ако греша), утре се очаква ново интервю с него за вестник Хюриет Simple Smile

# 484
Да, утре ще има интервю на Кадир с Хакан Гендже за Хюриет Hands Metal

Кадир Доулу: Задачата ми е да разпространявам радост.

Озетчето

Фърат е готвач на барбекю от Газиантеп. Той работи с леля си и приятелите си в кафенето си в скромен квартал на Истанбул. Прекрасният свят на Фърат се преобръща, когато булката му го изоставя в сватбения им ден!
Фърат, който е заслепен от ярост, е на ръба на лудостта. Опитва се да намери отговор, защо булката му е направила това и изведнъж изскача името - Тайлан Гюнебакан, когото всички наричат ​​„Доктор Любов“.
Любимецът от телевизионните екрани, известният човек - треньор за личностно израстване, сега става заклет враг на Фърат.
Фърат няма да се успокои, докато не даде урок на този човек. Най-краткият начин е да развали щастието на „Доктор Любов“.
Въпреки, че Фърат не обича да си играе с чувствата на жените, „Доктор Любов“ не му оставя друг шанс.
Според плана на Фърат, той трябва да намери любимата на доктора - Наз Сойлуер - дъщерята на известна фамилия в Истанбул, която е отворила нов френски ресторант. И този ресторант е най-подходящият адрес за Фърат.
Талантливият готвач Фърат, който обича френската кухня, най-накрая ще се събере със света, който много му липсва, и ще се срещне с красивата Наз. Но с Наз не е толкова лесно. Наз Сойлуер е истинска желязна лейди, със собствените си принципи и правила.
Ще може ли Фърат да разруши стените на Наз?
Какво ще направи „Доктор Любов“, когато научи, че Фърат се е приближил до любимата му?
Наз, която е много интелигентна жена, ще разбере ли кой всъщност е Фърат?
Играта на Фърат ще бъде ли разкрита още в самото начало?

Heart Eyes

# 485
  • София
Ах, сладките ми те! 

# 486
Интервюто с Хакан Гендже Hands Metal

Кадир Доулу: Приятел може да ти стане сродна душа.
Човекът, когото обичаш, трябва да е противоположност.

Започва работа на девет години. Той не спря, не се предаде, не остави живота си на случайността. Кадир Доулу, който каза: „Ако човек напише в сърцето си това, което иска да прави с любов, той ще го направи в края на деня“, се срещна с екрана преди 11 години и името му беше написано сред топ имената. Говорихме с актьора, който се завръща на екран с „Рецепта за любов“ по Kanal D, за новия му сериал, брака му с актрисата Неслихан Атагюл и кариерата, : „Бях много разглезен първата година, когато започнах да играя. Изгубен, падайки върху дупето си, си казах: „Славата е хлъзгава земя, ще знаеш как да ходиш“. Сега се опитвам да ходя. ”
Оставете го да говори, аз ще слушам с часове. ”Той е толкова зрял, колкото и весел, когато отговаря на въпроси. Започваме близък разговор с Кадир Доулу...

„Рецептата за любов“ започва утре на Kanal D. Така че нека да започнем с въпрос клише. Как би описал любовта?

Любовта е нещо неописуемо. Ще се опитаме да покажем това и в сериала. Но има моменти на любов.

Като например?

Любовта е състояние, в което мога да преодолея с удоволствие и радост, дори и да има стена или препятствие пред мен.

В трейлъра на сериала казваш: „Ако тя е ден, аз съм нощ“. Привличат ли се противоположностите?

Сродна душа е майка ми, брат ми, приятелят ми; не и жена ми. Човекът, в когото се влюбваме, трябва да е противоположност. Тя трябва да има моите недостатъци, аз трябва да имам нейните. Тогава привличането е взаимно. В противен случай, ако и двамата сме черни, или и двамата сме бели, ще бъдем невидими.

В трейлъра има и сцена, в която ядеш менемен от шията. За него се говори много. Как се получи?

Във всяка работа има химия и екип, който създава тази химия. Екипът, който произвежда тази химия, има и стратегия. Това е за него. Той не е Кадир, той е персонажът на Фърат. По света са използвали много този чувствен контакт със сладко. Мисля, че беше малко провокативно, когато го използвахме със сол.

Имаш ли такава фантазия?

Има чувствени неща като миризма, топла прегръдка, но нямам тази фантазия с храна.

Това лятно дизи ли е?

За актьора няма летен сценарий, зимен, пролетен, драма или комедия. Дениз Колош беше режисьорът, който ме привлече към тази работа. Щяхме да направим нещо и преди, но не се случи. Тогава тя каза: „Искам да работя с Кадир“ в този проект, в който вярва. Беше сформиран добър екип. Бях чувал и добри неща за NTC Media. Разбира се, първоначално харесах характера на Фърат.

Какъв персонаж е Фърат?

Готвач от Антеп, майстор във френската кухня. Израства в кебапчийницата на баща си. Идва в Истанбул, за да учи в университет. Обучен е в европейската кухня. Междувременно и леля му идва в Истанбул. Единствената работа, който леля му знае, е приготвянето на кебап. Но става трудно. Фърат отваря ресторант „Антеп“ с леля си, за да подреди бизнеса си. Междувременно той е сгоден и в деня на брака им, годеницата го напуска. Причината за това е доктор Любов (Алпер Салдъран), на когото всички се възхищават. За да си отмъсти, Фърат иска да накара любимата му да се влюби в него.

Какви са отношенията ти с храната? Какво ще ядем на масата на Кадир?

Моите приятели определено искат да приготвям хумус и да поднасям кебап. Не съм зле в приготвянето на мезета и турска национална кухня. Братята ми обичат и моите тестени изделия.

Хем обичаш да ядеш, хем си толкова слаб?

Много съм активен, храня се правилно. След здравословните си проблеми, изкарах някои неща от живота си.

Какво преживя?

Лекарствата, използвани върху зеленчуци, плодове и пшеница, започнаха да нарушават червата ми много бързо. Свалих от 85 кг на 70 кг.

Същото ли е със синдрома на пропускливите черва, който изпитва съпругата ти (Неслихан Атагюл Доулу)?

Да.

Как е здравето й?

Тя се възстанови след 6-7 месеца интензивно внимание и грижи. Но трябва да се пази.

Какво е да преживееш такова нещо?

Токсичните лекарства, използвани в храната, притесняват всички, но симптомите са различни. Твърди се, че това заболяване е в основата на заболявания като имунитет и нервна система. Отказвам да го обяснявам това във вестник. Хората могат да се консултират със своя лекар. Сега сами отглеждаме плодове и зеленчуци в градината на къщата си. Или купуваме от места, на които много се доверяваме.

Животът много ли те обрули?

Хвърля ме няколко пъти, имах и трудни моменти. Например в първата ми година на актьорството ми бях много разглезен. Губейки, падайки върху дупето си казах: „Стани, върви направо, славата е хлъзгава земя, ще знаеш как да ходиш“. Сега се опитвам да ходя.

Кой беше най-големият ти водач?

Това, че загубих любими хора... неща, които ценя... Започнах да мисля по различен начин по много въпроси.

Какво влияние има случайността върху живота ти?

Няма такова нещо като случайност. Случайността е неприятна ситуация, която човек си приписва като късмет. Ако човек е написал в сърцето си какво иска да прави с любов, в края на деня той ще го направи. Актьорството беше нещо, което написах в сърцето си, когато бях дете.

Колко се засягаш от коментари в социалните медии?

Играхме със Синем Кобал в „Малки тайни“. Персонажът, който изиграх, беше толкова неморален спрямо персонажа на Синем, че оставих социалните медии там. Изключих Туитър, намериха имейл адреса ми. Изключих го, намериха домашния ми адрес, смених си дома. Умолявах продуцента: „Раздели вече тези герои.“ Сега нашите фенове правят същото на хората. Но тази любов ме учи на много неща.

Като например?

Тази любов не принадлежи на мен, тя принадлежи на тях. Грижа се добре за повереното от тях. От коментарите, които чета, не съм нито съм радостен, нито натъжен.

ИМАМ ПОВЕЧЕ ОТ 60 братовчеди

Израснах в много претъпкано семейство в Мерсин. През първите пет години от детството ми бяхме около 20 души вкъщи с чичо ми, баща ми, баба ми, дядо ми и децата на чичо ми. Къщата ни беше четири стаи, една всекидневна. Имам повече от 60 братовчеди. Винаги сме имали гости. Но бях доволен от ситуацията.

Имаш изявления от рода на „Укориха ме, че не се меся в това, което жена ми носи“. Чувстваш ли твърде много налаганията на патриархалното общество?

Целомъдрието на туркинята е на лицето. Нека този, който го търси в полата, гърдите, врата и краката й, поставя под въпрос собствения си морал. Според мен, няма такова нещо като равенството между половете. Жените и мъжете вече са хора. Човекът е един. Има само физическа разлика и има състояние на сила, което тя носи. Това също не е неравенство. Неравенството е във възприятието.

Добре, как се променят всички тези възприятия?

Дете става свидетел на скарване на семейството си сутрин. След това то отива на училище, прибира се вечер, родителите се прегръщат. Тъй като не е свидетел на процеса след скарването, то влага насилието и гнева в любовта. Баща му е женкар, има бой, но на бащата се прощава. След това детето си мисли: „Във връзката трябва да има измама“. Това възприятие започва в детството и оттам нататък е необходима намеса.

Има мускулна мода в момента... Ти имаш ли баклава?

Имам от дете, нещо от моите предци ... Имам късмет, защото съм с ниско съдържание на мазнини. Не я постигнах със спорт.

Напоследък думите ти са по-суфистични. Как започна тази промяна?

От 30-те ми години започнаха да се появяват вътрешни различия. Но това наистина зависи от човека, който води разговора.

Повече ли си в религията?

Не, аз съм човек, който живее както иска в ежедневието си. Пие, когато иска, и се покланя, когато иска.

Премина ли към мистиката?

В моя речник това означава, че си бил замесен в мистицизма, напредвал си по този път и това е предизвиквало зрялост у този човек. За тези, които разбират какво означава това с думи, да. Но аз не съм мистик във възприятието. Ако питаш „Какъв е твоят подход?“, моят подход е радостта. Където съм щастлив, там съм. Моята работа е да разпространявам радост сред хората. Ако това е мистика, такъв съм. Щастлив съм такъв, какъвто съм.

Как бракът промени живота ти?

Промени го изключително, по човешки. Открих усилието да подобрявам своята човечност в брака си.

Седма година от връзката ви... Всичко започна с виждането на чифт очи, нали?

Казаха, че ще работим с Неслихан за сериала „Фатих Харбие“. Разгледах работата й онлайн, нямаше вълнение от емоции. В деня на срещата влязох в продуцентската компания. Погледнах наляво, чифт очи и казах: "Кой е това?" Мислех, че говоря на себе си. Продуцентът ме потупа по рамото и каза: „Партньорката ти“.

Каква според теб е тайната да поддържате любовта жива?

Гледам в очите. Ако са щастливи, изобщо не ги пречупвам, но ако нещо е зациклило, веднага се опитвам да го оправя. Това усилие ме вълнува.

Ревнуваш ли от партньорите на половинката си?

Неслихан е в центъра на живота ми. Някой, който е допринесъл за моето минало и бъдещето ми. Тя е тази, който ме доведе до божествена любов с метафоричната любов, която внесе в живота ми. Човек не може да познае божествената любов, ако не познава метафоричната любов. Тя е жената, която донесе толкова красота в живота ми.

Но ти не отговори на въпроса...

Защото не мога да разбера този въпрос. Влюбих се в Неслихан на място, където се представям професионално. Ще кажа ли сега: "Остави мястото, където се запознахме, моля"? Това би било малодушие. Ревнувам я от ръцете си, от очите си, дори от собствения си дъх, но това не е плитка ревност. Знам, че ако ми е вярна в сърцето си, значи ми е вярна.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 13:41 от Еванджелин

# 487
Чудесно интервю, Еви Heart Eyes Благодаря Hug

" Гледам в очите. Ако са щастливи, изобщо не ги пречупвам, но ако нещо е зациклило, веднага се опитвам да го оправя. Това усилие ме вълнува."

"Целомъдрието на туркинята е на лицето. Нека този, който го търси в полата, гърдите, врата и краката й, поставя под въпрос собствения си морал."

# 488
Още малко снимки на патрончето Heart Eyes

И визитната картичка на Фърат Карасу Heart Eyes

Гневът му е горчив, радостта му е сладка Blue Heart
Тръгвайки на неописуемо любовно пътешествие, ще може ли Фърат да отмъсти, както иска? Или отивайки на лов, ще стане плячка?

Тези две сладурани Heart Eyes

И този шемет Grinning

Heart Eyes

# 489
Момичета Hug , тази нощ определено ще сънувам Кадир Stuck Out Tongue Winking Eye , много е хубав , не му давам повече от 30 години Heart
Ама да го пита човек ( и него , и Несли ) как можеше всяко лято години наред  да си развява храсталаците из Турция и Европа Joy вместо да се подстригва редовно Fearful

# 490
  • Яко в Матрицата...
Привет, мацки! Heart

Хайде, не остана - Кадир Бей днес излиза на екран. Да видим какво са ни подготвили, надявам се сценарият да не издъхне след 5-та серия Simple Smile

Аз сигурно няма да гледам, но ще ви чета, така че споделяйте...

ПП И едно Несли за разкош и настроение Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 10:34 от Reni - BG

# 491
Здравейте момичета!
Денят настъпи Stuck Out Tongue Winking Eye
Пожелавам на целия екип на Рецептата неугасващо вдъхновение и висок рейтинг Hands V
Аз ще гледам със субтитри Smirk

# 492
Дружки Hug , аз ще гледам онлайн , разбира се . Толкова искам сериалът да ме грабне , че съм все с големи претенции и , ако нещо не ми хареса се отказвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам нужда от хубав сериал да ме грабне .
Харесвам Вратата с Керем и Ханде , но гледам лайфовете заедно с преводите на двете мили момичета Александра ( тя пише и тук ) и Али . Нямам нужда после да гледам безброй пъти както например  ЗП ,Карата и след това  ЗЯ сезон 1 и 2 .
Искам химия и интересен сценарии Simple Smile

# 493
Филе, ти пък си с много голям кошник бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз скромно, да е весело и забавно сериалчето, да изкараме лятото в смях, това ми са очакванията Sunglasses

Да пожелая и аз късмет на патрончето Flowers Four Leaf Clover

Хаштага, разбира се, е #AşkınTarifi - Рецепта за любов

На въпроса какво да очаква публиката от сериала, Кадир:

Много забавна, приятна, искрена и красива история, която ще отвлече вниманието от неприятностите на всеки, който я гледа.

# 494
  • София
Аз също не тръгвам с огромната кошница. Очаквам един много разтоварващ и забавен летен сериал. Очаквам Кадир да ни поднесе един красив и завладяваш образ. И много вкусни гозби, подправени с огромно количество любов.
Хайде, нека да му пожелаем попътан вятър.

Общи условия

Активация на акаунт