Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 105
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Е, страшничка си беше Нериман Satisfied

# 466
Филе, мани бе Grinning Ама поне имаме очи и сърце да си признаем, когато не харесваме нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Тц, тц, тц... Каква хармония потрошиха, да лепят кахраман от комплексар Smiling Imp

Неслихан и гост #13 на Hadsiz - художникът Али Елмаджъ

Фърат и Наз

Задължителната махала Grinning

# 467
Здравейте сладурани Kissing Heart

Само 5 дни до историята ня Фърат и Наз Heart Eyes

Не остана Grinning

Американците са се насладили вече на най- истинското, мило и искрено признание в любов в Дъщерята.
Припомних си го и аз Heart Гедиз, колко неловко се чувстваше, как не смееше да се приближи Heart Eyes Колко колебливо, с каква любов и малко страх гледаше Наре, и как го посече тя, абсолютно безкомпромисно.
Пускам ви целият разговор, защото е доста показателен Sunglasses

Наре:
- Хайде, кажи, каквото ще казваш.
Гедиз:
- Аз не съм такъв сериозен, постоянен мъж. Разбираш ли? Не обмислям надълго и нашироко нещата. Не се впрягам. Действам според настроението ми.
Наре:
- Хайде бе!
Гедиз:
- Да, така е. Така беше.......Преди това....... Преди теб......
- Ти стана важна за мен.
Изслушвах те.
Исках да си много щастлива....
Наре:
- Знам.
Гедиз:
- Но има една точка. Има едно място, една черта... Когато стигнах до там исках и ти да ме забележиш. Да кажеш: Ето! Има го и Гедиз! Да видиш, че съществувам.
Наре:
- Гедиз, моля те, не говори, сякаш не държа на теб.
Гедиз:
- Да, миличка, знам че държиш на мен. Знам, но...... Все аз те питам как си! Не....., не се оплаквам. Просто........ Вече не ми е достатъчен само въпроса " как си"..... Мислех, че никога няма да ти кажа това, което ще кажа сега..... Защота ще ми струва Санджар. И, дори стана! Толкова, че да стана враг на най- добрия си приятел! Талкова, че да направя неща, които мислех, че никога няма да направя! Толкова, че да се удивлявам от самия себе си! Влюбен съм в теб, Наре!

Наре:
- Не си. Не си, Гедиз! Не си! Ти си най- дабрия ми приятел! Не си влюбен в мен!
Гедиз:
- Мислиш ли, че не съм го казвал на себе си? "Гедиз, ти ни си влюбен в Наре. Ти си най- добрия и приятел, Гедиз! Тя е самата пъстра птичка, синко!" На това не помага Наре!. Любовта внезапно връхлита човек. Нита приятелство слуша, нито легенда!
Наре:
- Ще слуша, Гедиз, ще слуша, защото ние сме приятели, Гедиз, приятели!
Гедиз:
- Има правило, че приятелите не могат да се влюбват и аз не го знам?
Наре:
- Не, могат. Но не и в любимата жена на приятеля си!
Гедиз:
- Така ли? Може ли да се избира?
Наре:
- Ти избери!
Гедиз:
- А, ако не мога да избера, Наре? Да мълча ли? И без това мълчах, Наре! Мълчах! Виках, крещях и мълчах!
Наре:
- Мълчи! Пак мълчи!
Гедиз:
- Не се получава, Наре! Санджар идва и те причинява болка, мен ме боли! Знаеш ли колко боли, когато любимият ти човек страда?
Наре:
- Гедиз, недей...
Гедиз:
- Знаеш ли колко боли тук (сърцето), когато идваш и плачеш на рамото ми, заряди Санджар?
Наре:
- Сега плача и заради теб. Доволен ли си? Трябва да поплача насаме

Наре:
Гедиз.... Ти ми каза нещо, помниш ли? Каза, че ака приятел дойде с труп на вратата ти, ще изкопаеш гроб. Ти сега в този гроб.... зарови не любовта, а приятелствота ли, Гедиз?
Гедиз:
- За мен беше многа трудно да реша, кого ат вас да заровя, знаеш ли?
Наре:
- Надявам се да е било трудно. Ако не е , значи не знаеш какво е приятелство.
Гедиз:
- В онзи ден, когато ти казах това за приятеля на вратата, аз ти казах и още нещо, помниш ли? Беше ден, когато изобщо не мислеше за себе си... Казах и пак го казвам, поне малко да помислиш за себе си, поне малко! Малко! Малко! Казвам, че съм влюбен в теб! В теб казвам, Наре! В теб! А ти ми казваш, че съм погребал Санджар и не знам, какво е приятелство! Къде си ти, Наре? Къде си? Наре, къде си? За Бога! Няма ли Наре, която не е свързана със Санджар?! Ти дори не можеш да откажеш любовта ми без да намесиш и Санджар!
Наре:
- Аз не говоря за него, а за приятелството. Говоря за доверието. На твоето приятелство не може да се има доверие, Гедиз.... Този, който днес предава приятелствота, заради любовта... Утре ще предаде и любовта!

# 468
  • Яко в Матрицата...
Джули, благодаря, че сподели този момент HeartFlowers Hibiscus Да си припомним отново колко жестока беше Наре и колко несправедливи, че и неверни, се оказаха думите й.

Привет, момичета! Grinning

# 469
Така е Рени Grinning
Особено от дистанцията на времето, думите и действията на Гедиз изглеждат вси по- правилни, а очакванията на останалите към него все по- нелепи...
Всички искаха от него невъзможното, а той- просто човек GrinningHeart И приятелството му човешко и любовта му.

Гедиз Heart

# 470
Наре нямаше да е Наре, ако не беше реагирала така. Не го направи от жестокост към Гедиз, а за да го накара да се отдръпне от нея. Все още си мислеше, че няма друга любов за нея, освен към и от Героичния. Не беше узряла още за любовта на Гиздавия. Еххх, ако имаха време... Грозденцееее Heart Eyes

Нека поговорим за Гедиз Ъшъклъ, който е много, ама много горд от жената, която обича.

Неслиханче-сладуранче

Ще има нов трейлър тази вечер

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:30 от Еванджелин

# 471
  • Яко в Матрицата...
На Наре мога да простя много неща, но не и че се отнесе така с единствения човек, който я подкрепяше въпреки всичко и всички. Тя проповядваше, че всеки трябва да отстоява себе си, защо Гедиз да не може…

# 472
Според Ранини, само на Марс не била продадена Кара Севда Grinning

https://twitter.com/raninimanini/status/1400113016763523072

Питат я отдолу дали сценаристите са писали нещо след това. Отговаря Рана ханъм, че са писали Кузгун и Алев Алев, и допълва това:

Ясно е, че работата е в екип; Въпросът е да уловите синергията заедно и да сте на една и съща вълна. Човекът, който си представя историята, добавя се визуална естетика към нея и актьорският състав трябва да е в хармония помежду си и всичко трябва да работи като по часовник. Разбира се, продажбата в чужбина е съвсем различна добродетел.

Добавям новия трейлър на патрончето Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 07:38 от Еванджелин

# 473
Добро утро, момичета Two Hearts Coffee Flowers Four Leaf Clover

Еве, мерси за фрагманчето Heart

# 474
Кадир за юнския брой на Retouch Mag Heart Eyes

Относно рецептата за любов:

https://www.dizidoktoru.com/amp/dizi/kadir-dogulu-aski-nasil-tan … r_impression=true

# 475
Здравейте момичета!
Еви, много благодаря за трейлърчето Heart Eyes Големи сладури са Heart Eyes Предчувствам забавление Grinning

Малко шеги зад кадър Joy
https://www.instagram.com/reel/CPqGkHmAnC5/?utm_medium=copy_link

Още от Кадир Heart Eyes

# 476
Привет, момичета Two Hearts

# 477
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Малко остана до началото....Събирайте сили...и гладни и жадни в понеделник сборен пункт тук...за началото на голямото готвене... Kissing Heart

# 478
  • София
Ехааа, наближава. Малко остана. Да попитам, по кой канал ще го излъчват и ако може някой да качи линка към него. В понеделник сме на линия с пуканките...   

# 479
Линде, канал Д....на снимките е логото им Grinning

Четох за Серра - 168 см и 54 кг... ето що така си пасват с Кадир... Ми че тя с габаритите на Неслито Grinning

Общи условия

Активация на акаунт