Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 47 116
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Яко в Матрицата...
Днес ли е била сватбата? Heart EyesHeart Eyes
Еве, наистина е най-красивата сватба, с най-красивите младоженци Heart EyesHeart EyesHeart

# 451
  • Плевен / София
За настроение....

# 452
Днес, Рени Heart Eyes

Гости, супер Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:54 от Еванджелин

# 453
За мен Карата завърши с тази сватба . Разбира се нищо не може да се сравни с ефектния истински финал . Обаче за мен най хубавата сватба си остава тази от реала на Несли и Кадир Grinning
Хайде , лека вечер дружки Hug , аз като една Мара Подробната отивам да клюкарствам в Ябълката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
Добро утро, момичета Two Hearts ☕ 🍀

# 455
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

За мен Карата завърши с тази сватба . Разбира се нищо не може да се сравни с ефектния истински финал . Обаче за мен най хубавата сватба си остава тази от реала на Несли и Кадир Grinning

Фили, на Несли и Кадир сватбата беше весела, на Кемал и Нихан - романтична Heart Не мога да ги сравнявам, а и да не говорим през какво минаха героите от КС, за да се стигне до тази сватба...

# 456
Добро утро, момичета Kissing Heart

От Несли

И от Univision

Колко Two Hearts за красивата @neslihanatagul , любимата ни Наре от Дъщерята на посланика?

# 457
Хелоу дружки Heart Eyes Hug
Обичат я латоносите в САЩ и това си е Grinning
Много се радвам за нея ,че оценяват таланта и нетрадиционно красивото и лице Grinning
Съгласна съм ,че няма база за сравнение м/у двете сватби , и двете ми харесват , но на истинската сватба на Несли много се кефя Smiley
Сега се сетих и за другата и " сватба '' - във Фатиха . Айде претупания финал и червеното коланче ,колкото и да ме дразнеха ги преживях , НО кармъзъ червилото и тъмно черните вежди - никога Stuck Out Tongue Winking Eye

# 458
  • Яко в Матрицата...
То и Нихан беше с едно кърмъзъ червило, ама с времето ѝ свикнах аз. Даже взе да ми харесва Joy

# 459
То и Нихан беше с едно кърмъзъ червило, ама с времето ѝ свикнах аз. Даже взе да ми харесва Joy

Да , и Нихан , и си спомням ,че тук писахме ,че на сватбите явно е традиция червеното червило Grinning , но Нериман ме дразнеше повече заради неумелия грим .

# 460
И на мен ми хареса Нихан с кармъзъто Heart

Обаче на Нериман... твърдо не Grinning

# 461
Васе, пусни една снимка на Нериман, да онагледиш ситуацията Grinning
Всичко беше претрупано, шок и ужас Joy

# 462
Еве Grinning Откъде го измислиха този воал... и до днес се чудя Rage

# 463
Здравейте момичета!
Кара Севда ще радва и руските зрители Simple Smile

"Основателят и изпълнителен директор на Inter Medya Can Okan каза следното за лицензирането на сериала за Русия; "Кара Севда, с участието на Неслихан Атагюл Догулу, Бурак Йозчивит и Каан Урганджоглу, се превърна в един от важните етапи в историята на турската драма. Увлекателната история на Кара Севда, романтичните сцени на Неслихан Атагюл Догулу и Бурак Йозчивит и хармонията между тях привлякоха голямо внимание. Те станаха любимата двойка на екраните в Турция, както и в други страни по света. Думите не са достатъчни, когато се говори за успеха на Кара Севда. Кара Севда все още е един от най-успешните сериали в нашия списък . Щастливи сме да съобщим, че скоро сериалът ще има премиера в Русия. Уверени сме, че ще бъде много успешен и в Русия. "

https://twitter.com/dizidoktorucom/status/1399654809083523072?s=20

А Серра и Кадир вече така са си паснали, че дори метаболизмът им е еднакъв Grinning Heart Eyes
Ха, дано!
Искаме химия, искаме страст Smirk

https://twitter.com/raninitv/status/1399667189121269760?s=20

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:43 от Juliya*

# 464
Голям смях с метаболизма Grinning

Heart Eyes

Цялата статия Hands Metal

Черна любов е в Русия!

Известната турска компания за производство и разпространение Inter Medya обяви, че е лицензирала Кара Севда за Русия. Премиерата на сериала ще бъде в Русия по националния безплатен телевизионен канал U-TV Channel, който е един от най-гледаните канали за безплатна телевизия в Русия и има голям дял от общия брой гледания.

Кара Севда е лицензирана от Inter Medya в повече от 110 държави и спечели международната награда Еми за най-добра теленовела през 2017 г. Успешната драма получи награди в две категории на Международните драматични награди в Сеул през 2016 г. Кара Севда спечели както наградата "Най-добър сериал", така и водещата актриса Неслихан Атагюл Догулу "Най-добра актриса".
(Тук коригирам, Неслихан беше номинирана, но не спечели наградата за най-добра актриса)

Основателят и изпълнителен директор на Inter Medya Джан Окан каза следното за лицензирането на сериала за Русия: "Кара Севда, с участието на Неслихан Атагюл Догулу, Бурак Йозчивит и Каан Урганджоглу, се превърна в един от важните етапи в историята на турската драма. Увлекателната история на Кара Севда, романтичните сцени на Неслихан Атагюл Догулу и Бурак Йозчивит и хармонията между тях привлякоха голямо внимание. Те станаха любимата двойка на екраните в Турция, както и в други страни по света. Думите не са достатъчни, когато се говори за успеха на Кара Севда. Кара Севда все още е един от най-успешните сериали в нашия списък . Щастливи сме да съобщим, че скоро сериалът ще има премиера в Русия. Уверени сме, че ще бъде много успешен и в Русия. "

Общи условия

Активация на акаунт