Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 652
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Привет!  Simple Smile

Фили, не си сама в мислите си, мила Heart Не ми харесва отношението на Кадир към Несли, и това е от доста време, преди да се оженят още. И като теб мисля, че една от причините е възрастовата разлика. Но те си знаят, не живея аз с тях Joy

# 661
И от мен един глас по въпроса Hands Metal Говорили сме и преди за това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
Хелоу, дружки Kissing Heart

Да бутна малко темата, като не се е разписал никой след мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Нови снимки на Несли с фенове от снощи Heart Eyes

Кадир и Неслихан слушат новата песен на Мурат Далкълъч

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1414212006396170241

От любим момент Heart

От любим момент Heart

https://twitter.com/gundegmemis/status/1413924722002341893

Ако някой е харесал роклята на Несли, може да си я поръча от KeiKei Heart Eyes

# 663
  • Яко в Матрицата...
Привет и от мен! Simple Smile

Кадир обича оръжията Wink

# 664
Здравейте дружки Hug
Все още твърдя ,че сериалчето на Кадир е много приятно за гледане и интересно , но мисля ,че вече прекаляват с махленските истории . Аз преди го наричах градски сериал , но вече не съм на това мнение .  Не знам обаче какъв е рейтингът , защото моят вкус определено се различава от на турския драг зрител Grinning
Що се отнася до двойката - за мен са най хубавата двойка от новите сериали това лято  Flowers Hibiscus
Е, колкото и да му се дразня от време на време - не ,че човекът е виновен, аз си вменявам разни неща ( знам ,че от време на време сме коментирали ,че Несли е под неговото влияние , макар да не знаем със сигурност ) , НО е голям чаровник -лице , фигура , стойка , прекрасен глас Heart Eyes Smile

# 665
Фили, не подценявай Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye Не е ясно кой под какво влияние е.
Майтапът настрана, но аз мисля, че никой от тях не е под нечие влияние. Сродни души са и затова са и заедно.

Привет, момичета Two Hearts

# 666
Фили, не подценявай Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye Не е ясно кой под какво влияние е.
Майтапът настрана, но аз мисля, че никой от тях не е под нечие влияние. Сродни души са и затова са и заедно.

Привет, момичета Two Hearts
Васе Hug , аз също мисля като теб , наистина е хубаво да са си сродни души и да се обичат много ,  но от време на време едно червейче на съмнението започва да ме гризе и аз да си споделя ,че да ми олекне . Но определено никога не съм се съмнявала ,че той е под нейното влияние . По-скоро в обратното , сори ...

Видяхте ли рейтинга на Рецептата - ужасТ , наистина прекалиха с простотиите . Точно заради такива простотии мразя комедийни дизита Rolling Eyes

# 667
Фили, остави ги цифрите... гледай местата... съответно 7, 9, 4. В десятката е във всички групи. Лято е и рейтингите на всички летници са ниски.

# 668
  • София
На Кадир е връчена някаква награда. Не мога да разбера за какво.   

# 669
https://
Фили, остави ги цифрите... гледай местата... съответно 7, 9, 4. В десятката е във всички групи. Лято е и рейтингите на всички летници са ниски.
Знам аз , че са си важни цифрите , особено за канал д , не искам 6-7-8 , ама поне 3,5-4 ... Това 1-2 е неприятно . Надявам се СЦ да се стегнат , защото имат добри актьори и хубава история Grinning

# 670
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Как е настроението в тази жега? GrinningNature Sunny

# 671
Хелоу, дружки Kissing Heart

Рени, седим на сянка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
  • Яко в Матрицата...
  Heart Eyes

Ти си на сянка, ама пускаш такива горещи сцени Joy

Аз седя под климатика, файда има само ако съм с ледена вода в ръка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
"Чакайте. Ще се посмея"

И аз Joy Heart

# 674
Здравейте, мацки Kissing Heart

Въпрос с повишена трудност: На какво се смее Неслихан?

Според мен, патрона бая пресоли менемена Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

-aşıksan inanırsın lan
-aşık olan adam sevdiğine inanır...

Хубав ден ви пожелавам Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт