Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

 • 11 800
 • 569
 •   1
Отговори
# 555
 • Мнения: 5 111
Аз също смятам, че постовете на desniki, са си точно на място. Много често в темата се препоръчват перални на АЕГ  и се набляга на удължената гаранция, но ето, че нещата и там не са съвсем розови!  На мен например ми се изясни, че при удължената гаранция, не важи 30 дневен срок за ремонт и смятам, че е полезно и за други потребители!
Тук ми възниква въпроса: Ако същите тези части се бяха повредили в двугодишната гаранция, как щяха да се случат нещата в срок от 30 дни?!

# 556
 • София
 • Мнения: 10 727
Vasil Vasilev 676271 - пише под 2кг.


MiaElpida - самсунг.

# 557
 • Мнения: 5 162
petiaivanov, защо да не питам? Да, получих доста насоки и отговори, но като не съм сигурна в нещо, питам отново. Първо се бях насочила към Бош, после от коментари тук се разубедих и се насочих към AEG. Не купувам всеки ден пералня, че да са ми ясни нещата. Всеки пише плюсови и минуси и аз си вадя изводите за себе си.
Няма да използвам високите обороти, защото не пера на програма памук. А и по-високи обороти предполагат по-здрави части.
Сакън човек да не помогне на някого. Сръдни та сръдни.
Не съм казвала да не питаш, напротив - единствено исках да ти спестя средства. На бая въпроси ти отговорих. Хайде със здраве!
Като переш на синтетика не можеш да ѝ използваш пълния капацитет от към килограми. Та в такъв случай какво те бъркат лагерите? Чули сме нещо, ама...

# 558
 • Мнения: 224
Здравейте, някой дали притежава пералня Sangiorgio? Спряла съм се на такава заради цвета - имат вариант в червено, но никъде на намирам мнения. Малко странна и непозната марка ми е и не знам дали да рискувам. Иначе алтернативно се спрях на Samsung WW70TA026AX.

# 559
 • Велики Преслав
 • Мнения: 2 002
От скоро се внасят тук. Все още са италиански. Марката е много стара. Имая и в брант Океан. Гледай само мотора да е инверторен.

аз самсунг освен телефон повече няма да си купя. Имат само няколко добри модела. Този не е от тях

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 09:52 от Vasil Vasilev 676271

# 560
 • София
 • Мнения: 10 727
Аз пък съм много доволна от моя Samsung, както и от стария, които все още работи (при други хора). Имам и други уреди на марката, също съм доволна.
За Sangiorgio не съм чувала нищо, но не бих избрала пералня само по нейния цвят. Има доказани марки в сиво например (фурната и хладилника и др. уреди какви цветове ще са?).

# 561
 • Мнения: 471
Afrodita, твоя Самсунг е приличен, но моделите от 2019 насам не са това което бяха, дори и най-високият им клас.

# 562
 • Мнения: 894
Здравейте, някой дали притежава пералня Sangiorgio? Спряла съм се на такава заради цвета - имат вариант в червено, но никъде на намирам мнения. Малко странна и непозната марка ми е и не знам дали да рискувам. Иначе алтернативно се спрях на Samsung WW70TA026AX.
kuku_i_pipi,
 Повече отзиви може да намерите, като потърсите Samet Italy lavatrice/същите перални предназначени само за вътрешен пазар в Италия/ или  като It wash. Сервизирането е от интерсервиз Узунови. Дали е официален представител или вносител не мога да ви отговоря. Има разлика между двата термина,а именно:вносител е всяко лице, което внася даден продукт.
Официален представител е юридическо лице, което има договорка с титуляра да го представлява на дадена територия.
Може да попитате в gorenje. bg, дали могат да ви доставят пералня в червен цвят-имат такава или другата опция посочена от вас- Samsung.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 16:09 от niljaniljo

# 563
 • Мнения: 8 654
Някой питаше за кратката програма на  CANDY.
Втората ми пералня беше  CANDY и тази програма много ми харесваше, понеже не
пере на 30 градуса, а на 50. Сухото пране само до 2 кг.
Не мога да кажа, че програмата прави чудеса за толкова кратко време, но на
мен ми беше удобна.
Само споделям.

# 564
 • Мнения: 2 154
Някой питаше за кратката програма на  CANDY.
Втората ми пералня беше  CANDY и тази програма много ми харесваше, понеже не
пере на 30 градуса, а на 50. Сухото пране само до 2 кг.
Не мога да кажа, че програмата прави чудеса за толкова кратко време, но на
мен ми беше удобна.
Само споделям.
Моята е същият модел явно.
Точно тази програма пускам дрехи , които са обличани веднъж за час - два .
Идеална си е .
На същата пера предимно на програмите за вълна - 30 и 40 градуса.
Малка ми е пералнята и това са удобните програми за малко пране .
За жалост има нужда от смяна на чекмедже / и то заради техника , която като я намества го откърши леко /.

# 565
 • Мнения: 8 654
Моето  CANDY беше за 5 кг и събираше повече от това, което събирам сега в слимка за 6 кг.
Много ме е яд.

# 566
 • Мнения: 2 154
5 кг си е . И слимка няма да си купя . Ако ще кой беше там да дойде и да ме набие .
Канди- то ми е джилезно.
Само чекмеджето и вратичката ме безпокоят.

# 567
 • Мнения: 670
Сестра ми беше споделила,че преди време и те имали проблем с ключалката( друга марка е пералнята им). Техниците се чудили доста докато открият, че цветоулавяща кърпичка се е напъхала там някъде и е причина за това. На нашите им казах, но не било това. Ползвам такива кърпички, но слагам в мрежа.Дали може да е някой чорап или нз.?
desniki, имам АЕГ на доста години, която  също в някои случаи не иска да заключи и издава сигнал. Аз мислех, че причината може да е в претоварването. Ползвам я само за пране на маратонки и не слагам цветоулавящи кърпички. Като позавъртя барабана ръчно, за да ги понаместя, тогава заключва  и започва програмата.
Черна станция, и аз се чудя за какво изобщо ми е парата. Ако някой я ползва, да сподели предимства. Пусках я само веднъж след пране на спално бельо. Удължи ми програмата с около 30 минути. Прането излезе вряло. Аз нямам отделна програма само за пара  и за освежаване. И 1600 оборота много рядко пускам на бяло пране, защото удължава също програмата, а и не намирам голяма разлика с 1400 оборота, които най-често ползвам.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 21:40 от Мари-ана

# 568
 • Мнения: 211
Аз имам две програми с пара. 30 Мин и 21 Мин. Водят се за освежаване, но не съм ги ползвала никога за това. Ползвам ги като не извадя прането веднага за да махна гънките и когато не съм сложила много дрехи се получава супер, а и по меки стават дрехите. Ако имам време пускам парата и веднага след като е приключила.С омекотител това не го постигам а ползвам Ленор, Коколино и tesori d'oriente, като от последния съм най-доволна. Не бих казала, че парата е нещо незаменимо, но си е екстра която на мен ми допада.

# 569
 • Велики Преслав
 • Мнения: 2 002
Моето АЕГ направо мокри на тези програми прането.

Общи условия

Активация на акаунт