Лежащи мами - 47

• 39 969
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Утрогестана как го приемате през устата или вагинално ? Аз в момента за 2 седмици ще го приемам през устата е ще поставям глобули Алеракт на 19.05 съм на преглед за да я измерят пак.
[/b]
Разбирам притеснението ви, аз съм в 26+6 дни и при мен е доста скъсена. Вчера бях на преглед и я измериха 2 см, а на предишния преглед беше 1.5. Предполагам набъбнала е от утрогестана. Лежа постоянно, ставам за Wc и за баня. Излизам само за преглед и всеки ден се моля да усепея да стигна поне до 36 седмица.

# 91
Слагам го вагинално само. Имах гъбична инфекция и слагах глобули Макмирор. Едните слагах сутрин, другите вечер.

# 92
Нели, след макмирора как е положението ? Аз го слагах веднъж и бях доволна. Около два месеца нямах проблеми с гъбите. После все гиназол изписват и слагам. Как се чувстваш като цяло ? Стискам палци.

# 93
CandY вчера пуснахме микробиология и ще видим как са резултатите, надявам се да са се изчистили, понеже и от инфекций може да се скъсява шийката. Течението ми намаля малко, но не е изчезнало. Вие имате ли някакво течение?Аз с години не мога да се отрърва, а МБ е чиста.

# 94
При последната мб всичко беше чисто, но имам съмнение в резултатите. Тази седмица мисля да направя една контрола в друга лаборатория. Предстои ми махане на серклажа и трябва проверка.

# 95
Аз си имам течение от началото на бременността общо взето, без сърбеж или дразнене, нормално изглежда. И всички микробиологии досега са чисти. Преди песара пусках уреоплазма, микоплазма, хламидия и дори д-р Христов направи цитонамазка. Всичко в норма засега. И урина пускам често.

Аз да ви попитам как сте с контракциите? Има дни, в които имам по 20-30. Има дни по 3-4. Не мога да разбера какво ги провокира. Пия си хаповете, лежа и всеки ден е различен.

# 96
Аз нямам контракций или поне не ги усещам. В коя седмица бяхте вие?

# 97
В 27+3 г.с. съм. Шийката засега не мърда, но тези контракции са много неприятни.

Аз нямам контракций или поне не ги усещам. В коя седмица бяхте вие?

# 98
А някакви болки, стягане, какво усещате? Понеже аз не усещам да имам, АГ също не ми е казвало да имам, но постоянно се притеснявям да не би да имам и да не ги усещам.

# 99
Те самите контракции са стягания и се усеща като напрежение долу ниско, целият корем ти се сковава. Болка силно казано, но има някакво неприятно усещане, може би лека болка по-скоро.

# 100
Аз съм 20та седмица и от 2 седмици имам контракции. АГто ми каза ако станат над 10 на ден, да увелича Магнерота на 4 хапчета на ден (сега съм на 3). Забелязах че емоциите ги предизвикват и затова се опитвам да съм спокойна. За сега се получава Simple Smile

# 101
Здравейте, днес ме приеха в болницата,биха ми инжекция за разгръщане на дробчетата,
ко евентуално стане да тръгне бебето. Сега съм на система кормагнезин, стискайте палци да издържим колкото се може повече 2в1.

# 102
Мими, кураж и запази спокойствие колкото можеш. Под наблюдение сте. Стискам палци.

# 103
В коя седмица сте ? Пожелавам Ви успех 🤗
Здравейте, днес ме приеха в болницата,биха ми инжекция за разгръщане на дробчетата,
ко евентуално стане да тръгне бебето. Сега съм на система кормагнезин, стискайте палци да издържим колкото се може повече 2в1.

# 104
В коя седмица сте ? Пожелавам Ви успех 🤗

31+2

Общи условия

Активация на акаунт