Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 326
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • в страната на чудесата
Въобще не съм съгласна, Ежко. Съжалявам, но даже дистанционното обучение още повече раздели държавното от частното образование.
Наблюденията ми върху 11 клас в колежа ме карат да мисля, че думите ти са израз на локално отегчение, съжалявам... по никакъв начин тортата не е станала по-горчива  в ЧУ. Напротив.

# 106
  • София
Лейка, за  кой профил в АК имаш поглед.

# 107
  • в страната на чудесата
Не знам. Май физика, но ще питам
Като цяло не смятам, че профилите имат велико значение за това, за което говорим.
Simple Smile

# 108
  • София
А не, искам да си сверя часовника,  защото моята твърди че техния профил ги счупват от учене, а другите живот си живеели 😂 Тя е математика и физика.

# 109
Къде изчезнахте?
Ние имаме втора доза Пфайзер вече и я понесохме с доста мускулни болки и отпадналост. Че и ръката ми се схвана. Та ако трябва да го боледувам това...не знам, не знам.

# 110
Въобще не съм съгласна, Ежко. Съжалявам, но даже дистанционното обучение още повече раздели държавното от частното образование.
Наблюденията ми върху 11 клас в колежа ме карат да мисля, че думите ти са израз на локално отегчение, съжалявам... по никакъв начин тортата не е станала по-горчива  в ЧУ. Напротив.
Тортата изглежда апетитно, но екраните са еднакви на вкус.

Цитат на: Ezhko
Неделен следобед, слънчев и свеж.
Мечтата на всеки развяващ се еж.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:00 от Ezhko

# 111
И сутринта си я биваше😀

# 112
И сутринта си я биваше😀
...за ранобудните 😀

# 113
Всъщност днес е един прекрасен ден - слънцето грее, някои приятели садят цветя, изпитът в Колежа мина, Великден наближава,  децата ще тръгват “на училище”, ваксинирането върви. Какво повече да искаш от тоя живот ..... 😀

# 114
Всъщност днес е един прекрасен ден - слънцето грее, някои приятели садят цветя, изпитът в Колежа мина, Великден наближава,  децата ще тръгват “на училище”, ваксинирането върви. Какво повече да искаш от тоя живот ..... 😀

Снахи. Два броя моля.

# 115
Глей пък ти сега, хората НВО чакат .....

Иначе и аз търся два броя зетьове, ама Шарки ги умее тия работи, на мен не ми се удава засега😀

# 116
  • София
Шарки има таман два броя зетьове на разположение (и двамата са сгаджени в момента, ама както знаем, и това не е вечно) и то баш в "околни" възрасти. Действайте! Аз ще съм свекърва мечта: на никого не се меся, на гости (непоканена) не се изтърсвам, акъл на децата не давам. Изпробвано в ролята на тъща.

# 117
Аз нищо не търся, кой каквото му трябва, да си го търси, намира и да си живее с него/нея.
И аз ще съм от този вид свекърви/тъщи мечта подобно на Шарки.😄

# 118
  • София
Тъща и свекърва са две различни неща. Joy

# 119
  • София
Вие ще им търсите снахи/зетьове? Божееее, а аз мислех, че аз съм control freak. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт