Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 584
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Есмералда от групата на коди във фб и в старите теми и сега отново ще препоръчам Йорданка (мисля даже ,че е администратор на групата),супер коректна,не товари с пари нищо.Изпраща където е удобно на теб.
И пак да питам кои според вас  приставки за пила са по щадящи за сваляне на гел лак тези белите керамичните или металните?

# 91
  • Gorni Bogrov
Много благодаря!

# 92
Есмералда от групата на коди във фб и в старите теми и сега отново ще препоръчам Йорданка (мисля даже ,че е администратор на групата),супер коректна,не товари с пари нищо.Изпраща където е удобно на теб.
И пак да питам кои според вас  приставки за пила са по щадящи за сваляне на гел лак тези белите керамичните или металните?

За мен керамичните са по безопасни, но гледам много рускини в Youtube ползват металните, та сигурно е до проба-грешка!
Нека и по оптните да се изкажат!

# 93
Пристигнаха ми някои цветове, изненадана съм от качеството, доста добри цветни, покривни, на снимката не съм ги пекла в лампата, не обръщайте внимание как съм ги нанесла. Намазах ги набързо да ги видя като цветове как са и са нанесени само един път върху сегашният ми лак. Хубав блясък, евтини са и като марка са нови. Те, че в един казан ги бъркат в Китай ясно е.🤪😁
 Отивам да поръчвам още 5-6 цвята, че ми харесаха, докато не са им вдигнали цените,  както правят с други неща, като видят, че се поръчват.👇
Скрит текст:

Да видите като цветове дали си отговарят.

https://a.aliexpress.com/_mP73k2J
Аз свалям с ей това. 👇 Поръчах керамичен, но още не ми е дошъл за да дам мнение.
Скрит текст:
Мислех този накрайник за кутикули, но ми идва много дебел, не може да влезе под кутикула, не знам за какво служи.
Скрит текст:

# 94
Пристигнаха ми някои цветове, изненадана съм от качеството, доста добри цветни, покривни, на снимката не съм ги пекла в лампата, не обръщайте внимание как съм ги нанесла. Намазах ги набързо да ги видя като цветове как са и са нанесени само един път върху сегашният ми лак. Хубав блясък, евтини са и като марка са нови. Те, че в един казан ги бъркат в Китай ясно е.🤪😁
 Отивам да поръчвам още 5-6 цвята, че ми харесаха, докато не са им вдигнали цените,  както правят с други неща, като видят, че се поръчват.👇
Скрит текст:

Да видите като цветове дали си отговарят.

https://a.aliexpress.com/_mP73k2J
Аз свалям с ей това. 👇 Поръчах керамичен, но още не ми е дошъл за да дам мнение.
Скрит текст:
Мислех този накрайник за кутикули, но ми идва много дебел, не може да влезе под кутикула, не знам за какво служи.
Скрит текст:
Този накрайник се използва за изпилване на излишния гел отдолу под нокътя-мисля Joy . Например,аз като изграждам с хартиени форми, често гела влиза между нокътя и формата, та тази част свалям с тази приставка. Не ме бива много в обясненията, но дано си не разбрала Joy

# 95
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Понеже си купих Гелиш и имам Нес ползван веднъж. Ако искаш пиши ми.

# 96
Вчера ми пристигнаха шаблон и печати за нокти. За първи път реших да пробвам, ама нищо не се получи. Пробвах с обикновен гел лак, стана много бледа и непълна картинката. Пробвах поне 10 различи неща, но не става и това е. Печата е някакъв евтинджос, който не изглежда много надежден. Според вас, къде може да е проблема:
В шаблоните, печата, гел лака, в мен?
Опитах се да слагам печатите върху топ лак, ако има занчение и това

# 97
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Viliianka, и на мен не ми се получаваха ... Не е моето печатите явно. Сега си слагам ваденки и фолио, когато реша, че нещо напоследък харесвам едноцветен маникюр Simple Smile, и с тях ми е хем по-лесно, хем не се омацвам толкова.

# 98
Печатите се правят със специални боички за печати, stamping gel се казват. С обикновените гел лакове не става за жалост.
Иначе относно фрезите - за сваляне на гел лак аз лично препоръчвам керамични, червена или жълта насечка. За кутикули само диамантени, не керамични.

А за поръчките от Украйна не съм засичала тази Йорданка да пуска поръчка. Поръчах с една мацка от София, която каза, че сме били само двете и трябва да си делнем доставката. След пристигане на пратката аз я търсих и даже я питах защо не ми е казала, че е пристигнала вече, тя ми отговори "ами аз и на другите не съм казала". Кои други, нали бяхме уж само двете? Joy Не, че ми е за 10-12 лв, които съм платила за доставка, но не обичам тарикатски номера. Ако засека пост на Йорданка, може и да поръчам с нея, но иначе с друг вече не. А за поръчка от май нейлс аз не плащам доставка, защото ходя директно в шоурума им в София. И за мен за 2-3 неща определено няма смисъл особено с огромното чакане от над месец и половина от Украйна. Аз също не навивам никого, споделям лични впечатления, вече всеки да преценява сам от къде да поръчва.

# 99
  • на брега на морето
Стават и с обикновени лакове печатите, но не с всички. Да, за начинаещи е по- добре с лак за печати, за да " отстранят" варианта, че е от лака. Иначе подозирам, че е от техниката. Но преди време писах надълго и нашироко за печатите, и вече нямам сили. Ще кажа само- руски видеа в ютуб ми помогнаха на мен, и практика. Hug

# 100
Почти безобидн@, пиши ми ако ти е излишен топа на Neess, че ако пусна нова поръчка сигурно ще добавя още 47835 ненужни неща Sweat Smile

Аз си взех каучукова база Джеси. Цветът ми харесва, но май е по-твърда, отколкото съм свикнала. Да видим как ще е като издръжливост.
Скрит текст:

# 101
Melina, може ли да метнеш линк към някое от клипчетата на руски? Или поне да кажеш как да ги търся в ютюб.

# 102
  • софия
Есмералда ,пускам ти профила  на Йорданка на лични.
Ако някой друг иска ,ще ги  усна и на него.

# 103
Да моля, може ли и на мен Simple Smile

# 104
Здравейте мацки най-накрая ми дойде пилата, поръчах Коди от (my nails ) с полата се сприятелихме бързо не било толкова страшно но с основата на Коди си беше цяло приключение.прилагам снимка на първият си маникюр лака ми е обикновен.
Протокол
Фрешнер, обезмаслител киселинен, основа, лак обикновен, топ лак с лепкав слой. Моля се да издържи на моите кекави нокти поне две седмици.Търпя критика. Сега искам да си поръчам гел лакове.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт